Kaip paslėpti nuotraukas ir vaizdus „Google“ nuotraukose – „Happy Android“.

„Google“ nuotraukos yra puiki programa, skirta išsaugoti atsargines nuotraukų, kurias darome mobiliuoju telefonu, kopijas debesyje. Daugelyje išmaniųjų telefonų, ypač jei turime gryną „Android“ versiją, tai jau standartiškai įdiegtas įrankis vietoje klasikinės „Galerijos“ programėlės.

Galbūt jus domina: Kaip perkelti „Facebook“ nuotraukas į „Google“ nuotraukas

„Google“ nuotraukos turi gerą – ir blogą – tai priklauso nuo to, kaip į tai žiūrite. Tai reiškia, kad jei nuspręsime nesinchronizuoti konkretaus aplanko, „Google“ nuotraukų programa greičiausiai taps nelaimių stalčiumi, kuriame atsiranda visokių nuotraukų ir vaizdų.

Kaip paslėpti jautrius ar pažeistus vaizdus „Google“ nuotraukose

Praktiniais tikslais „Google“ nuotraukos neturi jokių vaizdų „slėpimo“ ar slėpimo funkcijos. Gali būti nuotraukų, kurių dėl kokių nors priežasčių nenorime rodyti šalia kitų nuotraukų, ir būtent tokiais atvejais galime pasinaudoti funkcija, vadinama „Archyvas“.

Archyvuojant nuotrauką š išnyks iš pasaulinės į programą įkeltų vaizdų galerijos, atskiriant nuo likusių vaizdų, kas galiausiai mus domina. Kaip tai pritaikysime praktikoje?

  • Pirmiausia ilgai paspaudžiame vaizdą ar vaizdus, ​​kuriuos norime paslėpti.
  • Pasirinkę visas nuotraukas, parodome viršutinį meniu (3 vertikalūs taškai, esantys viršutinėje dešinėje ekrano dalyje) ir spustelėkite "failą”.
  • Automatiškai visos pasirinktos nuotraukos bus išsiųstos į archyvą ir nebebus rodomos kartu su likusiais vaizdais.

Verta paminėti, kad archyvavimo funkcija „neištrina“ ir „neišnyksta“ vaizdų taip, lyg jie būtų lygiagrečioje dimensijoje. Iš tikrųjų suarchyvuotos nuotraukos nebus rodomos pagrindiniame „Google“ nuotraukų ekrane, nors jos vis tiek bus rodomos, kai atliksime paiešką arba naršysime skirtuke "Albumai”.

Kaip pasiekti ir tvarkyti archyvuotas nuotraukas „Google“ nuotraukose

Tuo metu, kai norime iš naujo peržiūrėti suarchyvuotus vaizdus, ​​galime tai padaryti rodydami kairėje pusėje esantį meniu ir pasirinkę parinktį "Failas“. Čia bus rodomos visos nuotraukos, kurias mes taip paslėpėme.

Jei bet kuriuo momentu norime, kad nuotrauka vėl būtų matoma kartu su likusiais vaizdais, užteks nuotrauką pasirinkti ilgai paspaudus. Tada parodome parinkčių meniu (3 vertikalūs taškai viršutiniame dešiniajame ekrano kampe) ir pažymime "Išarchyvuoti”.

Šis veiksmas atkurs pasirinktą vaizdą perkeliant jį atgal į pagrindinę galeriją, kurioje yra likusios į „Google“ nuotraukas įkeltos nuotraukos.

Rekomenduojamas įrašas: kaip paslėpti nuotraukas, vaizdo įrašus ir programas „Android“.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės