Problemos su „Note 7“ padidina „Samsung Galaxy S7 Edge“ – „Happy Android“ paklausą

Po didžiulės nelaimės, kuri reiškė „Galaxy Note 7“ atšaukimas dėl Samsung, daugelis operatorių ir parduotuvių siūlo visiškai grąžinti pinigus arba pakeisti terminalą.

Nors jau dabar yra daug žmonių, kurie prognozuoja didelį pasitikėjimo Samsung prekės ženklu praradimą, Daugelis vartotojų nusprendė pakeisti savo Note 7 kitu to paties prekės ženklo terminalu.

Atsižvelgiant į tai, kad geriausi mobilieji telefonai Samsung kataloge šiuo metu yra Galaxy S7 Edge, didžioji dauguma vartotojų Jie keičia 7 pastabą vienam iš šių terminalų. Kokia problema? Atrodo, kad dabar jų nepakanka S7 kraštas aprūpinti visą pasaulį.

Šią informaciją patvirtino mažmenininkaiTaivanas, tačiau panaši situacija galėtų būti ir kitose šalyse, pvz JAV. Nors „Samsung“ jau patikino, kad padidino savo „Galaxy S7 Edge“ modelio gamybą, daugelis pardavėjų išnaudojo savo atsargas ir laukia naujų vienetų.

Šaltinis: WoodedPlankStudios.com

Taivane „Samsung“ patvirtino, kad tie, kurie įsigijo „Galaxy Note 7“, gali eiti į parduotuvę, kurioje jį įsigijo, ir pakeiskite S7 Edge arba Note 5, įskaitant 95 USD dovanų kortelę. Dėl didelio kainų skirtumo tarp Note 7 ir šių 2 terminalų, Jie taip pat gaus grynųjų pinigų grąžinimą, kuris svyruoja nuo 125 USD iki 155 USD už „S7 Edge“ ir nuo 125 USD iki 220 USD už „Galaxy Note 5“.

Ką manote apie visą šią „Galaxy Note 7“ problemą? Ar „Samsung“ dega? Dėl šios ir bet kurios kitos susijusios temos nedvejodami apsilankykite komentarų laukelyje.

Šaltinis: digitimes.com

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found