Trumpas „Chuwi HiGame“ žvilgsnis: mini kompiuteris su „i7“ procesoriumi ir 8 GB RAM

Chuwi yra vienas iš 3 geriausių planšetinių kompiuterių gamintojų Kinijoje. Po daugiau nei 14 metų tiekiant įrenginius, kurie buvo rasti beveik visuose baseinuose, atėjo laikas plėsti akiratį. Norėdami tai padaryti, pastaraisiais mėnesiais jie paskelbė keletą pasiūlymų, kurie peržengia įprastų veiksmų spektrą: Chuwi GBox ir Chuwi HiGame.

The GBox Tai mini kompiuteris su „Intel Gemini Lake“ procesorius, 4 GB RAM, 64 GB atminties plečiama iki 2TB ir Windows 10. Galima sakyti, kad tai tiesioginė konkurencija iš dabartinių Android TV Boxes, nes ne tik tarnauja kaip daugialypės terpės centras su 4K atkūrimu ir VP9 bei HEVC 10 bitų formatų palaikymu, bet ir turi Microsoft operacinę sistemą, kuri labai padeda. nuo veido iki didesnio universalumo.

Su HiGame Iš pat pradžių randame įrenginį, gana panašų į GBox. Tai taip pat mini kompiuteris. Tačiau kuo jis iš tikrųjų skiriasi nuo pirmojo, yra įspūdinga aparatinė įranga:

  • CPU: 8-os kartos Intel® Core™ i5-8305G / 8-os kartos Intel® Core™ i7-8709G, 4,1 GHz
  • GPU: Radeon ™ RX Vega M GL grafika / Radeon ™ RX Vega M GH grafika
  • RAM: 8 GB DDR4, kurį galima išplėsti iki 32 GB
  • ROM: 128 GB M.2 SSD / 256 GB M.2 išplečiamas SSD
  • OS: „Windows 10 Home“.
  • Kaina: $899 / $1,099

Taigi su šiomis vytelėmis mes aiškiai nutolstame nuo to, kas yra daugialypės terpės grotuvas svetainei, ir gilinamės į kieto branduolio mini kompiuteris, skirtas profesionaliems žaidėjams ir redaktoriams.

Kaip ir „Chuwi CoreBook“, šis „HiGame“ bus finansuojamas sutelkiant dėmesį per „Indiegogo“ platformą. Kampanija, kuri prasidėjo birželio 14 d. ir iki šios dienos, praėjus vos savaitei, jau yra sėkminga. Jie sugebėjo surinkti 678 proc. siūlomo tikslo (daugiau nei 339 000 USD, palyginti su pradiniais 50 000 USD, kurių jiems reikėjo norint judėti į priekį).

Kompanija neseniai įkėlė vaizdo įrašą, kuriame galime pamatyti, koks bus šis mini kompiuteris.

Trumpai tariant, didelio našumo, nešiojamas, kompaktiškas ir universalus stalinis kompiuteris, kuris atrodo tikrai gerai ir dabar patvirtina jo paleidimą į rinką. Įdomus įrenginys, jei tai, ko mes ieškome, yra galingas kompiuteris, kurį būtų galima pernešti iš vienos darbo vietos – ar laisvalaikio – į kitą be didesnių komplikacijų.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found