10 geriausių programų, skirtų išnaudoti „Chromecast“ galimybes

„Chromecast“ įrenginys yra patogiausias, jei namuose neturime išmaniojo televizoriaus. Jį nepaprastai lengva įdiegti (mums reikia tik HDMI įvesties), o suporavus tai leidžia Siųstibet kokio tipo turinį, kurį turime savo mobiliajame telefone (vaizdo įrašus, muziką, nuotraukas ir kt.) į televizoriaus ekraną.

10 geriausių „Chromecast“ programų

Tačiau turime nepamiršti, kad „Chromecast“ įrenginys, kurį prijungiame prie televizoriaus, neleidžia įdiegti jokios programos. Jo veikimas gana paprastas: tiek Chromecast, tiek savo Android / iOS mobilųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį (taip, veikia ir su iPhone bei iPad) jungiame prie to paties WiFi tinklo. Ir iš čia mes galime naudoti bet kurį Su Chromecast suderinama programa iš mūsų telefono ir nusiųskite savo turinį į televizoriaus ekraną. Trumpai tariant, kažkas panašaus į „pažiūrėkite, kas yra telefone, bet iš televizoriaus“.

Be to, yra daug „Android“ programų, suderinamų su „Google“ „iešmu“, bet ką daryti?kokios yra geriausios „Chromecast“ programos? Toliau pateiktame sąraše parodysime keletą populiariausių ir įdomiausių potėpių.

„Google“ pagrindinis puslapis

Tai tikriausiai pirmoji programa, kurią norėsime įdiegti, jei namuose turime „Chromecast“. Tai oficiali „Chromecast“ programa ir tai padės mums sinchronizuoti jį su mūsų telefonu. Bet ne tik tai, tai taip pat geriausias pasirinkimas, jei tai, ko norime, yra be komplikacijų išsiųsti arba „perduoti“ mūsų telefono ekraną į televizorių.

Atsisiųsti QR kodą Google Home Kūrėjas: Google LLC Kaina: Nemokama

„Netflix“ / „Amazon Prime“ / HBO

„Chromecast“ nebūtų perpus toks geras, koks yra, jei tai nebūtų tokios programos kaip „Netflix“, HBO ar „Amazon Prime Video“. Daugelis žmonių perka vieną iš šių įrenginių vien tam, kad galėtų žiūrėkite savo mėgstamus serialus ir filmus savo svetainėje ir dideliame ekrane.

Naudoti jį taip paprasta, kaip tik gali būti: tereikia spustelėti „Chromecast“ piktogramą (kvadratas su 3 juostelėmis šone), kad turinys būtų išsiųstas į televizorių.

Atsisiųskite QR kodą „Netflix“ Kūrėjas: Netflix, Inc. Kaina: Nemokama Mygtukas „siųsti“ į televizorių, aiškiai matomas.

Youtube

„YouTube“ žiūrėjimo patirtis labai pasikeičia, kai iš mobiliojo įrenginio pereiname prie daug didesnio ekrano, pavyzdžiui, televizoriaus. Jis yra daug praktiškesnis, palengvina ilgesnių vaizdo įrašų peržiūrą, nes patogu žiūrėti juos ramiai atsigulus nuo sofos. Esminis dalykas, kurio negali trūkti mūsų programų stalčiuje jei namuose turime „Chromecast“.

Atsisiųsti QR kodą YouTube Kūrėjas: Google LLC Kaina: Nemokama Mygtukas, skirtas siųsti į „Chromecast“ bet kuriame „YouTube“ vaizdo įraše.

Plex

„Plex“ yra dar vienas iš pagrindinių dalykų, ypač jei norime, kad viskas būtų sujungta viename daugialypės terpės centre. Puikiai tinka norint pasiekti visus tuos filmus, vaizdo įrašus, muziką, nuotraukas ir kt daugialypės terpės failus, kuriuos talpinome debesyje arba kompiuteryje.

Tai leidžia mums sukurti savo biblioteką su puikiai sutvarkytomis serijomis, nuotraukų albumais ir kitais atsisiuntimais. Suderinamas tiek su Chromecast, tiek su kitais DLNA įrenginiais.

Atsisiųskite QR kodo „Plex“: nemokami filmai, laidos, tiesioginė TV ir kt. Kūrėjas: Plex, Inc. Kaina: Nemokamas Plex, ilgus metus veikianti institucija.

BubbleUPnP

BubbleUPnP yra dar viena nuostabi programa, leidžianti siųsti visą savo muziką, vaizdo įrašus ir nuotraukas srautiniu būdu į praktiškai bet kurį įrenginį su WiFi, kurį turime namuose. Jis suderinamas su „Chromecast“, taip pat su PS4, „Amazon Fire TV“, „Nvidia Shield“, „Xbox One“ ir kitais įrenginiais su DLNA.

Galime siųsti turinį į televizorių iš daugybės šaltinių, pavyzdžiui, vietiniai mūsų telefono failai, UPnP / DLNA serveriai, „Google“ diskas, „Google“ nuotraukos, „Box“, „Dropbox“, „OneDrive“, „TIDAL“, „Qobuz“ ir daugelis kitų.

Atsisiųskite QR kodo „BubbleUPnP“, skirtą DLNA / „Chromecast“ / „Smart TV“, Kūrėjas: „Bubblesoft“ Kaina: Nemokamas

„Spotify“.

Geriausias būdas legaliai mėgautis muzika negrojant „Piratebay“ ir tokiose svetainėse. Jei turime „Chromecast“, tiesiog mobiliajame telefone turime atidaryti „Spotify“ ir spustelėti mygtuką „Galimi įrenginiai„Norėdami pamatyti dainos pavadinimą televizoriaus ekrane ir klausytis jos muzikos per garsiakalbius, šiek tiek padoresnius nei mūsų mobiliojo. Praktiška ir labai patogu.

Atsisiųsti QR kodą Spotify: Muzika ir podcast'ai Kūrėjas: Spotify Ltd. Kaina: Nemokama

„Google“ nuotraukos

„Google“ nuotraukos tikriausiai yra geriausia paslauga nuotraukų saugojimui internete. Ji turi praktiškai nepasiekiamą ribą, nors ji yra: 10 000 nuotraukų ar vaizdo įrašų privačiuose albumuose. Žinoma, o tuo labiau, jei gaminys iš „Google“ – jis suderinamas su „Chromecast“, todėl visas nuotraukas, kurias išsaugojome debesyje, televizoriuje lengva peržiūrėti.

Įdomu tai, kad galime sukurti gražias kolekcijas su suasmenintomis nuotraukomis ir įkelti jas į „Chromecast“. rodyti juos televizoriuje, kai įrenginys veikia budėjimo režimu.

Atsisiųsti QR kodą Google Photos Kūrėjas: Google LLC Kaina: Nemokamas

Solid Explorer

Geras būdas pasinaudoti „Chromecast“ funkcijomis – naudoti suderinamas programas, pvz., šią „Android“ failų naršyklę. Jis turi elegantišką Material Design tipo dizainą, palaiko FTP, SFPT, WebDav ir SMB / CIFS, taip pat įvairias debesų saugojimo paslaugas.

Jei esame įpratę naršyti po aplankus telefone, tai yra puiki alternatyva, be to, galimybė siųsti bet kokį failą vietoje arba debesyje ir per kelias sekundes projektuoti per televizorių.

Atsisiųskite QR kodo Solid Explorer failų tvarkyklę Kūrėjas: NeatBytes Kaina: Nemokamas

iVoox: podcast ir radijas

Jei esate podcast'ų ir radijo gerbėjai Kaip ir aš, tikrai girdėjote apie iVoox, vieną didžiausių tokio tipo garso turinio platformų. Programa leidžia mums sukurti savo sąrašus, mėgstamiausius, sulėtinti arba pagreitinti atkūrimą, suplanuotus išjungimus ir daugybę kitų dalykų. Kaip galėtų būti kitaip, jis taip pat suderinamas su „Chromecast“.

Jei jums patinka tokio tipo turinys, nedvejodami pažiūrėkite į „Pocket Casts“ – anglišką platformą, labai panašią į „iVoox“, su daugybe aukštos kokybės podcast'ų.

Atsisiųskite QR kodo podcast'ą ir radiją iVoox – Klausykite ir atsisiųskite nemokamai Kūrėjas: iVoox Podcast and Radio Kaina: Nemokamas

Kaip visada, jei žinote kokią nors kitą programėlę, kuri nusipelno būti sąraše, nedvejodami rekomenduokite ją komentarų srityje.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found