Power Rangers: Legacy Wars, priklausomybę sukeliantis Super Sentai PvP kelių žaidėjų žaidimas – laimingas Android

Jei jums patinka serijos tipo Super sentai tau pasisekė. Ne tik dėl pastarojo meto blokbasterisjėgos reindžeriai kuris ką tik užpuolė pusės pasaulio kino teatrus, nėra draugų! Amerikietiškoje šios japonų klasikos versijoje taip pat yra daug ketinimų atitinkamoje mobiliojo žaidimo versijoje.

Atsisiųsti QR kodą Power Rangers: Legacy Wars Kūrėjas: nWay Inc. Kaina: Nemokamas

Power Rangers: Legacy Wars: Clash Royale artimojo kovos

Power Rangers: Legacy Wars tai yra PvP, skirtas Android kuriame kovosime pramoginėje kelių žaidėjų internetinis režimas, per pseudodinaminę kovą su eilėmis, kurios stilius labai panašus į mitinį Clash Royale.

Tikslas bus nugalėti piktadarę Ritą Repulsą, kovojančią su mūsų kovine komanda su įvairiais žaidėjais internetiniu režimu 1 prieš 1 4 skirtingais scenarijais. Kiekvieną būrį sudaro pagrindinis kovotojas ir 2 pagalbiniai veikėjai su kuria mes atliksime įvairius derinius ir atakas, kol mūsų maitinimo juosta bus automatiškai įkelta.

Kiekviena ataka turi energijos kainą, todėl būtina geriausiu įmanomu būdu apskaičiuoti ir sujungti smūgius su blokais, kad būtų sukaupta kuo daugiau atakų be žalos mainais. Tai, kas iš pradžių atrodo paprastas smūgių sujungimas, baigiasi strategine kova dėl išlikimo ir vėlesnės pergalės.

Vienas iš dalykų, kuriuos reikia padėkoti kūrėjui nWay jis neliko paviršiuje ir siūlo kažką daugiau nei paprastas dienos filmo žaidimas. To dėka galime mėgautis iki 40 skirtingų personažų, kuriuos galime atrakinti žaidimo eigoje, tarp kurių randame įvairių piktadarių ir Power Rangers iš filmo ir likusios serijos. Visa tai, kas pritrauks ne tik naujojo filmo gerbėjus, bet ir nostalgiškus ilgai lauktam 90-ųjų serialui bei viso gyvenimo gerbėjus.

Kiti „Power Rangers“ žaidimai, skirti „Android“.

Toli gražu tai yra pirmasis „Zordon Super Sentai“ žaidimas, skirtas „Android“ pagrįstiems mobiliesiems įrenginiams. „Power Rangers“ yra labai populiarūs „Google Play“ ir turi keletą itin sėkmingų žaidimų.

Yra Power Rangers Dashsu daugiau nei 5 milijonais atsisiuntimų. Linksmas bėgikas kuriame nenumaldomai žengiame į priekį vengdami kliūčių ir mušdami atitinkamus priešus. Power Rangers versija super deformuota pašėlusiame žaidime ir labai gerai atvedė.

Atsisiųskite QR kodą Power Rangers Dash Kūrėjas: MOVE GAMES Kaina: Nemokama

Kita populiariausių programų yra Power Rangers Dino Rumble, žaidimas paeiliui pagrįstos kovos kuris bando šiek tiek išeiti iš dėžės, priversdamas žaidėją atlikti tam tikrus modelius, kad įvykdytų atitinkamas atakas. Tai nėra blogai, bet per anksti pasikartoja, be to, tai nemokama tik iki tam tikros ribos, privaloma mokėti, jei norime žaisti likusius lygius.

Atsisiųsti QR kodą Power Rangers Dino Charge Kūrėjas: StoryToys Kaina: Nemokamas

Tiesa ta, kad neseniai Power Rangers: Legacy Wars Tai vienas geriausių „Ranger“ šeimos, iki šiol išleistų „Android“, ir tai rodo, kad ne visi žaidimai, sukurti pagal karštą dienos filmą, turi būti tik reklaminiai produktai. O taip!

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found