10 puikių „Nintendo Switch“ žaidimų, kuriuos galite padovanoti per šias Kalėdas

Neseniai galėjome perskaityti keletą atsiliepimų, kuriuose teigiama, kad šiais metais „Switch“ nebuvo gero katalogo. Kad jis galėjo būti daug geriau ir jis liko šiek tiek ties puse droselio. Ir nors iš dalies tai tiesa ir mes nematėme tiek daug AAA titulų, kiek tikėjomės, tiesa ta, kad buvo ir daug malonių staigmenų.

Šiandienos įraše apžvelgsime 10 geriausių žaidimų, išleistų per šiuos 2018 m., skirtą „Nintendo Swtich“.. Geras sąrašas, kurį reikia turėti omenyje, jei per šias Kalėdas ketiname dovanoti vaizdo žaidimus savo partneriui, draugams ar šeimos nariams, bet nelabai aišku, kur šiais metais nukeliausime.

10 geriausių „Nintendo Switch“ žaidimų, kuriuos dovanosite per šias 2018 m. Kalėdas

Reikėtų pažymėti, kad šis reitingas yra visiškai asmeninis. Taip pat nurodykite, kad iš sąrašo palikome visus tuos žaidimus, paskelbtus 2017 m., pvz Super mario oddisey arba Zelda: Laukinės gamtos kvėpavimas (kita vertus, du geriausiai vertinami žaidimai šioje konsolėje).

Super Smash Bros Ultimate

Didžiausias „Nintendo“ 2018 m. leidimas ir iki šiol geriausias „Smash Bros“. Tai pats išsamiausias pristatymas su daugiau nei 70 žaidžiamų personažų, istorijos režimu ir kelių žaidėjų žaidimu, kuriame galima linksmintis valandų valandas.

Tai žaidimas, kuris išsiskiria iš kitų kovinių žaidimų dėl išskirtinio žaidimo mechaniko. Galutinis krosoveris su garsiausiais vaizdo žaidimų pasaulio personažais. Ventiliatorių aptarnavimas nuo pradžios iki pabaigos.

Amazon | Pirkite Super Smash Bros Ultimate

Bayonetta 2

Kitas išskirtinis „Wii U“ leidimas, kuris šiais metais taip pat turėjo galimybę „Switch“. „Bayonetta 2“ yra puiki dovana veržliausio ir beprotiškiausio „hack'n'slash“ mėgėjams – tai šio žanro etalonas.

Gražios merginos su ginklais, daug juodos odos, daug milžiniškų pabaisų ir bendras parodijos tonas, kuris dera su juo, kad žaidimas būtų tikrai išskirtinis. Linksmybių gausa.

Amazon | Pirkite Bayonetta 2

Keliautojas aštuonpatas

Viena maloniausių metų staigmenų, ir puiki kalėdinė dovana JRPG žanro mėgėjams. Jame yra retro 16 bitų grafika, primenanti šlovingiausius Super Nintendo laikus, kai Chrono Trigger ir The Secret of Mana įveikė pusę pasaulio.

Mes susiduriame su RPG su eilėmis grindžiama kova, iš kurių kiekvienas gali pasirinkti 8 personažus su atitinkamomis istorijomis, kurios žaidimui suteikia kelis gilumo sluoksnius. Įtraukiantis ir meniškai nuostabus pavadinimas.

Amazon | Pirkite „Octopath Traveller“.

Negyvos ląstelės

Dead Cells priklauso RogueVania žanrui, MetroidVania (platformos veiksmas), kuris veikia pagal Roguelike dinamiką (atsitiktinai sugeneruotas požemių tyrinėjimas). Visa tai su 2D kova Dark Souls stiliumi.

Kiekvienas žaidimas yra skirtingas, nes kai mirštame, įgyjame patirties ir galime atrakinti naujų patobulinimų bei įgūdžių. Tai žaidimas, kuris daugeliu atžvilgių primena Rogue Legacy, bet su geresne grafika ir didesniu gyliu. Vienas geriausių „Nintendo Switch“ 2018 m.

Amazon | Pirkite negyvas ląsteles

Drakono kamuoliukų kovotojas

Vienas iš labiausiai laukiamų „Nintendo“ ir „Dragon Ball“ gerbėjų. Praėjęs per Playstation ir Xbox, Arc System Works žaidimas labai sėkmingai pateko į Nintendo Switch.

Šis Dragon Ball FighterZ yra gaivaus oro gūsis franšizėje su tikrai siautulinga 2.5D kova. Jame gausu linktelėjimų į originalią seriją ir žaidžiama su dideliu pranašumu: tai vienas iš tų žaidimų, kurie traukia beveik visus: spalvingi, lengvai žaidžiami ir neįtikėtinai sunkiai įvaldomi 100%. Šiuolaikinė klasika.

Amazon | Pirkite Dragon Ball FighterZ

Mario teniso tūzai

Mario vėl apsivilko teniso kostiumą, kad gautų vieną iš nedaugelio originalių „Nintendo Switch“ trigubų A 2018 m. „Mario Tennis“ su „Wii“ sužavėjo daugelį žaidėjų, ir tiesa ta, kad sagos tęsinys nenuvilia.

Naujas istorijos režimas, kovos, misijos ir visa tai paverčia šį žaidimą teniso žaidimu, kuris bėga nuo gryno ir paprasto modeliavimo, kad kuo smagiau įeitų į arkadinį žanrą. Tiesa, turinio prasme jis šiek tiek prastas ir kartais gali būti varginantis, tačiau tai kompensuoja neprilygstamas atkuriamumas.

Amazon | Pirkite Mario Tennis Aces

Mega vyras 11

Po „Mega Man X Legacy Collection“ rinkinio pasirodo pirmasis „modernus“ „Mega Man“ pavadinimas per daugelį metų. „Mega Man 11“ surenka visus elementus, kurie išgarsino „Capcom“ mėlynąjį bombonešį, ir atnaujina juos puikia grafika ir nauja žaidimo dinamika bei galimybėmis.

Tikrai sudėtinga platforma, kuri privers jus prakaituoti, kol susigausite. Žaidimo esmė išlieka nepakitusi: 8 lygiai su atitinkamu galutiniu bosu. Gerai tai, kad tai ir žaidimas, kurį galima įsigyti vos už 25 eurus. Na, gražu ir pigu (kol kas tik skaitmeniniu formatu, taip).

Nintendo | Pirkite Mega Man 11 (skaitmeninį)

Super Mario vakarėlis

Puikus vietinis kelių žaidėjų žaidimas susibūrimams su draugais ar šeima. 80 naujų mini žaidimų su daug geresniu ritmu nei ankstesnėse dalyse, naujasis Mario Party yra savotiškas hipervitaminų monopolis: lenta, keli kauliukai ir daug kastuvų tarp jų.

Ant lentos buvo įtrauktos įvairios kliūtys, kad žemėlapiai būtų linksmesni, naudojant naują 2v2 bendradarbiavimo režimą, „Torrent Adventure“ režimą ir mini žaidimus, kurie yra tikras vakarėlio gyvenimas.

Amazon | Pirkite Super Mario Party

Donkey Kong Šalis: Tropical Freeze

Vieno geriausių „Wii U“ žaidimų uostas. „Donkey Kong“ yra viena iš Kioto žvaigždžių franšizių, ir jei jie būtų atvedę Mario Kart ir Captain Toad į „Switch“, tai būtų ne mažiau mūsų mėgstamiausia gorila su kaklaraiščiu .

Kaip ir visose Donkey Kongo šalyse, tai platformos žaidimas, kuris iš pradžių atrodo lengvas, tačiau norint jį įvaldyti reikia tam tikro meno ir meistriškumo. Dėl nuostabios grafikos ir garso skyriaus bei meistriško lygio dizaino šis „Tropical Freeze“ yra vienas geriausių „Nintendo Switch“ leidimų 2018 m.

Amazon | Pirkite Donkey Kong Šalis: Tropical Freeze

Sonic Mania Plus

Neskaitant nelaimingų praėjusių metų „Sonic Forces“, „Sega“ su „Sonic Mania Plus“ – galutine 2017 m. „Sonic Mania“ versija. naujos mechanikos ir scenarijų.

Jis turi 12 pašėlusių lygių, kurių kiekvienas turi 2 fazes ir atitinkamą galutinį viršininką. Platformos žaidimas, kaip ir senieji, su labai gerai valdoma sudėtingumo kreive, apskaičiuota iki milimetro. Geriausias būdas iš naujo įsimylėti mūsų kadaise mylimą mėlyną ežiuką.

Amazon | Pirkite Sonic Mania Plus

Beveik visi šie pavadinimai buvo išleisti fiziniu formatu, bet buvo ir didelių skaitmeninių leidimų, kuriuos verta paminėti, be Mega Man 11. Tokie žaidimai kaip Šviesiai mėlynas, VIDUJE arba Tuščiaviduris riteris Jie įdėjo kokybės ženklą į katalogą, kuriame jau yra daugiau nei 1400 žaidimų. Jei per Kalėdas ketiname dovanoti vaizdo žaidimus, bet kuris iš aukščiau paminėtų dalykų yra kokybiškas.

O ką jūs sakote, koks buvo jūsų mėgstamiausias „Nintendo Switch“ žaidimas 2018 m.?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found