„Xiaomi Mi Mix 2S“, žiaurus mobilusis telefonas su „Snapdragon 845“, 8 GB RAM ir 256 GB

„Xiaomi“ ką tik pristatė „Xiaomi Mi Mix 2S“.. Tai naujasis kompanijos asortimento topas, kuris pasirodys 2018 m. gegužės 17 d., ir panašu, kad tai sukelia daug sensacijos bendruomenėje. „Xiaomi“ atstovai pasinaudojo galimybe patobulinti keletą „Mi Mix 2“ aspektų, nušlifuodami šiurkščius kraštus ir pasiekdami rezultatą net išrankiausiuose.

Šiandienos apžvalgoje analizuojame „Xiaomi Mi Mix 2S“., optimizuota „Xiaomi Mi Mix 2“ versija aprūpintas Snapdragon 845 procesoriumi, 8 GB DDR4 RAM, 256 GB atminties ir 12 MP + 12 MP dviguba galine kamera.

„Xiaomi Mi Mix 2S“ apžvalgoje, „Mi Mix 2“ su geresne kamera ir galingesniu procesoriumi, ar yra susitarimas?

„Xiaomi Mi Mix 2S“ jokiu būdu nėra supjaustytas. Jis pasiskolina geriausius turimus komponentus, kad būtų galima pristatyti išmanųjį telefoną, galintį valdyti viską, kas į jį patenka. Šlapias sapnas neapdorotos jėgos mėgėjų.

Dizainas ir ekranas

Dizaino lygiu „Mi Mix 2S“ yra identiškas ankstesniam „Xiaomi“ „Mi Mix 2“. Dėvėkite keraminį korpusą kuri suteikia įspūdingą aukščiausios kokybės pojūtį. Tai ne metalas, bet ir ne stiklas. Medžiaga, kuri suteikia nepaprastą vizualinį patrauklumą su subtiliomis aukso linijomis ant kraštų. Elegantiškas telefonas švelniai tariant.

Kalbant apie ekraną, „Xiaomi“ nusprendė pakartoti 5,99 colio skydelis su Full HD+ raiška 2160 × 1080 pikselių. Ekranas su 403 dpi pikselių tankiu, 585 nitų ryškumu ir 95% NTSC.

Jis yra juodos ir baltos spalvos, jo matmenys yra 150,9 x 74,9 x 8,1 mm, o svoris - 191 gramas.

Galia ir našumas

Techninės įrangos kokybė tiesiog pražūtinga. Viena vertus, turime galingiausią Qualcomm procesorių Aštuonių branduolių Snapdragon 845 2,8 GHz dažniu su GPU Adreno 630, 8 GB RAM ir 256 GB vidinės atminties. Viską kontroliuoja Android 8.0 Oreo su MIUI 9.5 tinkinimo sluoksniu.

Su šiomis funkcijomis galime tik tikėtis geriausio įmanomo našumo. Mes susiduriame su terminalu, kuris gali atlikti kelias užduotis dėl tų 8 GB RAM, galintis paleisti bet kokią programą, kad ir kokia ji būtų sunki, ir paleisti sudėtingiausius žaidimus be jokios netvarkos. Kad suprastume jo veikimą, kalbame apie mobilųjį telefoną su Antutu surinko 256 860 taškų.

Kamera ir baterija

Dėl fotografijos aspekto „Xiaomi“ nusprendė patobulinti ankstesnį „Mi Mix 2“ galinį objektyvą. Naujasis „Xiaomi Mi Mix 2S“ eina į dvigubą kamerą. Kamera su 12 MP „Sony IMX363“ objektyvu su f / 1,8 diafragma, plačiakampiu objektyvu, „Dual Pixel AF“ ir 1 µm pikselių dydžiu. Antrasis galinis objektyvas yra 12 MP Samsung S5K3M3 su f / 2,4 diafragma, teleobjektyvu ir 1 µm pikselių dydžiu.

Galinė kamera su 2x optinio priartinimo funkcija, 4 ašių optiniu stabilizatoriumi, išmaniuoju scenos parinkikliu ir portreto režimu, be kitų funkcijų.

Asmenukių kameroje randame vieną 5 MP objektyvą su f / 2,0 diafragma ir 1,12 µm pikselių dydžiu.

Galiausiai, kalbant apie bateriją, „Xiaomi Mi Mix 2S“ palaiko tą pačią bateriją 3400 mAh, taip pat su greitas įkrovimas 3.0 per USB tipo C, tačiau šį kartą naujovė garsusis Qi belaidis įkrovimas.

Kalbant apie likusias funkcijas, jis siūlo NFC ryšį, „WiFi 4 × 4 MIMO“ ir „Bluetooth 5.0“.

Kaina ir prieinamumas

„Xiaomi Mi Mix 2S“ turi keletą versijų. Be jau minėtų, bus išleisti ir kiti modeliai su 6 GB RAM ir 64 GB / 128 GB vidinės atminties.

Šiuo metu GearBest jau galite iš anksto įsigyti pigiausią modelį (6GB + 64GB) už 541,69 €, keisti apie 659,99 USD.

„Xiaomi Mi Mix 2S“ nuomonė ir galutinis įvertinimas

[P_PERŽIŪRA post_id = 11154 visual = 'pilnas']

Ar verta pirkti „Xiaomi Mi Mix 2S“? Na, ką aš noriu jums pasakyti, jei esate nuolatiniai aukščiausios klasės ar labai reiklūs vartotojai, čia jūs turite tikrą „agurką“ už daug nuosaikesnę kainą nei mes galime rasti kiti aukščiausios klasės modeliai, tokie kaip Huawei P20 Pro, Galaxy S9 ar iPhone X. Geras veikimas ir dizainas, kuris man asmeniškai atrodo kaip autentiškos cinamono lazdelės. Be jokios abejonės, „Xiaomi“ žingsnis teisinga kryptimi.

[wpr_landing cat = 'išmanieji telefonai' img nr = '5 ']

O ką manote apie „Xiaomi Mi Mix 2S“?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found