Sonic Mania arba „Kaip iš naujo įsimylėti Sega augintinį“

Gal aš per daug optimistas? tai yra Garso manija geriausias „Sonic“ žaidimas „Lustrums“, ar tai tik miražas? Tiesa ta, kad Sega nebaigė paspausti tinkamo klavišo bandydama atgaivinti ežio franšizę, tačiau atrodo, kad dabar. Pagaliau. Sonic Mania yra šviesus pavadinimas, ir šioje Hypercube pusėje mes negalime būti laimingesni.

Garso manija Jis buvo išleistas 2017 m. rugpjūčio mėn., skirtas PS4, „Nintendo Switch“, „Xbox One“ ir asmeniniam kompiuteriui. Nors jį išleido Sega, žaidimą sukūrė programuotojas Christianas Whiteheadas, padedamas nepriklausomų studijų „Headcannon“ ir „PagodaWest Games“. Christianas jau buvo programuotojas, žinomas dėl kai kurių klasikinių „Sonic“ žaidimų adaptacijų, o „Pagoda“ ir „Headcannon“ taip pat dirbo su ankstesniais bendruomenės fangaidais. Tai reiškia, kad mes kalbame apie žmones, kurie labai myli personažą, ir tai turi būti vertinama norint suprasti „Sonic Mania“ sėkmės priežastį.

Žaidime gausu nuorodų į ankstesnius žaidimus „MegaDrive“ ir „Sega“ kompaktiniame diske, pergalvojant daugelį tų 16 bitų ir 32 bitų pavadinimų lygių ir žaidimų mechanikos. Sega jau bandė padaryti kažką panašaus su Sonic Generations ankstesnės kartos konsolių, tačiau reikalas nebaigė stingti. Nors bandžiau grįžti prie to paties „retro“ prisilietimo, suliedamas jį su 3D perspektyvomis ir aktualesniais elementais, kartais viskas buvo pernelyg sudėtinga. Bent jau man tai buvo žaidimas, kurį galiausiai palikau iš visiško nusivylimo.

„Sonic Mania“ tęsiasi: 12 lygių (8 „pergalvoti“ ir 4 visiškai nauji), kiekvienas susideda iš 2 veiksmų su atitinkamu galutiniu viršininku. Jei žaidimas baigiasi prieš nugalėjus antrąjį bosą, turėsime pradėti iš naujo nuo pirmojo veiksmo. Tai gana sąžiningas susitarimas, nes nors lygiai nėra itin sunkūs, pradėjimas nuo pradžių prideda pakankamai streso, kad būtų galima rimtai žiūrėti į likusį žaidimo laiką.

Tai yra chemijos gamyklos zonos 2 akto žemėlapis. Kaip matote, jie į tai žiūrėjo labai rimtai!

Mano atveju geriausias būdas man mėgautis žaidimu yra su arkadinio tipo valdikliu su vairasvirte ir arkadinio stiliaus mygtukais. Tikrai, jei namuose turite vieną iš šių valdiklių, tai yra idealus žaidimas, norint išnaudoti visas jo galimybes.

„Sega“ aišku, kad „Sonic Mania“ yra visas rifas, kurį reikia išnaudoti, o „Sonic Mania Plus“ jau paskelbta šių metų gruodį. Tas pats žaidimas, bet su 2 naujais personažais ir 2 papildomais žaidimo režimais. Pavadinimas, kuris, kita vertus, visai nebrangus ir kurio kaina vos viršija 20 eurų.

Geriausi iš Sonic Mania:

  • Greitis. Tas jausmas, kai kartais paleidžiate save.
  • Lygiai su daugybe netikėtumų.
  • Sunkumo kreivė yra tinkama.
  • Labai smagus žaidimas

Blogiausia iš Sonic Mania:

  • Tai veidrodis, kuriame atsispindi kiti naujesni pavadinimai, tokie kaip liūdnai pagarsėjusios Sonic Forces.

Trumpai tariant, pilnas dorybių žaidimas su geru garso takeliu, labai kruopščia retro grafika ir lygiais, pilnais daiktų ir paslėptų sričių, leidžiančių juos pakartoti kelis kartus. Be to, jei gausime 7 chaoso smaragdus, galime panaudoti superinę Sonic transformaciją ir atrakinti tikrąjį žaidimą. Ko daugiau gali norėti? Kiekviena detalė matuojama milimetro tikslumu. Jei niekada nežaidėte „Sonic“, tai, be jokios abejonės, yra geriausias atspirties taškas.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found