Tai yra nauji „jaustukai“, kuriuos matysime „WhatsApp“ – „The Happy Android“.

Tarp naujų funkcijų, kurias „WhatsApp“ ruošia kitam atnaujinimui, buvo paslėpta įtraukus gerą saują naujų jaustukų. Kaip mes galėjome žinoti dėka Android policijaTarp šių naujų priedų yra atitinkami klasikinio „facepalm“ jaustukai ir jaustukai, skatinantys tarpprofesinę lyčių lygybę.

Lyčių lygybė ir šokantis berniukas

Tai nei daugiau, nei mažiau nei nauji jaustukai, kuriuose jau galime rasti Unicode 9.0 ir Jaustukai 4.0, ir kad „Google“ pernai pasiūlė įtraukti Android 7.1. Šie jaustukai daugiausia skirti skatinti lyčių lygybę, įskaitant profesijas su atitinkamomis moteriškomis ir vyriškomis versijomis.

Šiame naujame bloke taip pat galime rasti kitų jaustukų, tokių kaip klasikinis gestas „sukryžiuoti pirštus“, „trūkčioti pečiais“, klouno veidas, šokantis berniukas ir net taurė viskio. Kaip iki šiol galėjome gyventi be jų? Prašau!

Be šių, mes taip pat rasime šiek tiek daugiau kitų jaustukų po žeme kaip šoninės gabalėlis, drugelis ar avokadas. Idealūs pagardai kuriozinėms ikonų „salotoms“ pagaminti, kurios papildys daugiau nei tūkstančio tokio tipo vaizdų, kuriuos jau šiandien galime rasti „WhatsApp“, sąrašą.

Atsisiųskite naują jaustukų paketą dabar

Jei norite pradėti mėgautis šiais naujais vaizdais, tereikia atsisiųsti ir įdiegti WhatsApp 2.17.44 beta versiją, kurią galite pasiekti iš APKMirror. Kita galimybė nuolat atnaujinti ir išbandyti visas naujienas, kurias „WhatsApp“ įtrauks į būsimus atnaujinimus prisiregistruokite kaip programų testuotojas „Google Play“.

„Jaustukai“ arba jaustukai yra vaizdai arba maži piešiniai, naudojami emocijoms pavaizduoti (emocija + piktograma), o plintant „WhatsApp“ ir kitoms momentinių pranešimų programoms, tokioms kaip „Line“, „Telegram“ ar „Google Allo“, pastaraisiais metais jos tapo nepaprastai populiarios.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found