„Bluboo S1“ analizė: mobilusis telefonas be rėmelių ir 4 GB RAM už mažiau nei 150 €

„Bluboo“ yra Kinijos gamintojas, kuris visada buvo žinomas dėl žaidimo žemesnės vidutinės klasės lygoje su tam tikru komfortu. Terminalai be didelės pirotechnikos, bet veiksmingi, o tai visų pirma išsiskiria itin suderinta kaina. Ko galime tikėtis iš naujo Bluboo S1? Ar jis eis tuo pačiu keliu kaip ir jo pirmtakai?

„Bluboo S1“ analizė: pačių išsamiausių specifikacijų paketas, nereikia ištuštinti portfelio

Tiesa ta, kad esame 2017 m., ir daugelis praėjusių metų Kinijos telefonų prekės ženklų daro kokybinį šuolį, leidžiantį išlaikyti žemas kainas, tačiau žymiai pagerinti savo naujų modelių specifikacijas. Jau nebėra taip keista rasti tokius išmaniuosius telefonus kaip šis „Bluboo S1“, kuriuose yra 4 GB RAM, 64 GB atminties standartiškai vienas dviguba galinė kamera arba geriausio Mediatek procesorius šiuo metu, už kainas, kurios vos siekia 150 eurų.

Dizainas ir ekranas

Pirmas dalykas, kuris atkreipia dėmesį į šį Bluboo S1, yra didelis ekranas: be rėmelių ir užimantis beveik visą priekinį skydelį (tiksliau 90 proc.). Pakanka vietos centriniam fiziniam mygtukui, kuris taip pat veikia kaip pirštų atspaudų skaitytuvas, ir asmenukių kamerai, kuri buvo perkelta į apatinę kairiąją paraštę.

Įrenginyje taip pat yra 2,5D lankas iš abiejų pusių, o ekranas siūlo a Full HD raiška 1920 x 1080 pikselių, 5,5 colio dydžio Visa tai saugojo a Corning Gorilla Glass 4.

Galia ir našumas

Kai reikia patikrinti „Bluboo S1“ vidų, sunku rasti gedimą: procesorius MTK6757 („Helio P25“)Aštuonių branduolių 2,5 GHz dažniu, 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties plečiama iki 256 GB kortele. Grafikos skyriuje randame Mali T880 GPU, visa tai veikia pagal Android 7.0.

Puikų našumą popieriuje siūlantis terminalas, su kuriuo praktiškai viską galėsime atlikti neprarasdami sklandumo. Praėjusiais sezonais matėme, kaip tokio tipo terminalai visada šiek tiek sumažindavo procesoriaus lygį arba būdavo su RAM, kad neviršytų kainos.

O tiesa ta, kad labai maloniai stebina pastangos, skirtos šiam S1, kuris pateikiamas su visomis gerai apdengtomis pusėmis. Snapdragon neturime (jei ne terminalas būtų arčiau 400 eurų), bet šiuo atveju tai nėra būtina.

Kamera ir baterija

„Bluboo S1“ galinė kamera prisijungė prie dviejų objektyvų tendencijos: 13,0 MP kamera su blykste ir automatiniu fokusavimu (iki 16,0 MP pagal programinę įrangą) + antra 3,0 MP kamera norimam efektui pasiekti bokeh, labai populiarus šiais laikais. Taip, priekyje randame šiek tiek daugiau nei teisingą 5.0 asmenukių kamerą (iki 8.0 MP pagal programinę įrangą).

Akumuliatorius savo ruožtu siūlo daugiau nei priimtiną autonomiją dėl savo talpos 3500 mAh. Tai gana subalansuota ir apgalvota figūra, nes tai nėra maža baterija, tačiau ji nepasiekia pernelyg didelių dydžių, o tai galiausiai daro įtaką žymiai padidintam terminalo svoriui.

Kaina ir prieinamumas

„Bluboo S1“ buvo pristatytas visuomenėje ir Išankstinio pardavimo etape jis buvo už sumažintą 159,99 USD kainą, keisti apie 142 eurus.

Šiuo metu jo kaina GearBest yra dar mažesnė, todėl ją galima parsivežti namo 149,99 $, arba kas yra tas pats, 125 eurai pakeisti.

Trumpai tariant, „Bluboo S1“ yra svarbus prekės ženklo kokybinis šuolis, palyginti su ankstesniais modeliais, ir visa ketinimų deklaracija. Subalansuotas aukščiausios vidutinės klasės išmanusis telefonas kaip keli kiti, kurių kainos ir kokybės santykis tikrai pavydėtinas.

GearBest | Pirkite Bluboo S1

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found