Vernee Active analizuojant, tvirtas 6GB + 128GB telefonas su IP68

„Vernee“ yra vienas iš tų telefonų gamintojų, kurie nesiliauja plečiantys savo katalogo, kad patenkintų visų tipų vartotojus. Jie turi didelių baterijų mobiliuosius telefonus, tokius kaip „Vernee X“, aukščiausios klasės, pavyzdžiui, „Vernee Mars Pro“, arba pigesnius terminalus, tokius kaip M5 ir M6 modeliai. Dabar jie pateko į tvirtų telefonų karalystę su Vernee Active.

Šiandienos apžvalgoje apžvelgsime „Vernee Active“ – vandeniui atsparų universalų telefoną su IP68, 6 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties.

„Vernee Active“ analizėje – tvirtas išmanusis telefonas, kuris (beveik) nieko neatsisako

Kai kalbame apie tvirtus telefonus, atsparius vandeniui, purvui ir dulkėms, pirmiausia į galvą ateina vaizdas apie labai nuoseklų terminalą su gana kuklia technine įranga. Kažkas logiško, nes pagrindinis jūsų tikslinės auditorijos interesas yra tai, kad ji atlaikytų bet kokį atšiaurų orą. Likusios dalies, jei ji veikia gana gerai, pakanka.

Mes jau žinojome tokius telefonus pabėgo nuo to stereotipo, kaip ir praėjusių metų „Ulefone Armor 2“. „Vernee Active“ eina tuo pačiu keliu, pažymėtu „Armor 2“, tačiau su tam tikrais patobulinimais, pvz daugiau vietos saugykloje ir žymiai mažesnis svoris.

Dizainas ir ekranas

„Vernee Active“ turi JDI Incell ekraną 5,5 colio su Full HD raiška (1920x1080p) ir 401ppi su 2,5D lenktu stiklu. Kalbant apie išvaizdą, randame blaivaus ir elegantiško dizaino telefoną, juodos spalvos.

Tvirtas išmanusis telefonas su IP68 sertifikatu: atsparus temperatūrai nuo -30 ℃ iki 60 ℃, panardinamas iki 1,5 metro gylio, 99 % atsparus dulkėms ir apsauga nuo smūgių bei kritimo.

Jo matmenys yra 15,60 x 8,00 x 1,12 cm, o svoris - 198 gramai. Svoris, kurį galime laikyti labai mažu, ypač jei lyginsime su kitais tokio tipo patvariais išmaniaisiais telefonais (pvz., anksčiau minėtu Ulefone Armor 2 ir jo 270 gramų).

Galia ir našumas

Kalbant apie komponentus, „Vernee Active“ yra labai gerai sukomplektuotas su rinkiniu, kurį galime laikyti viršutiniu ir vidutiniu diapazonu. Viena vertus, mes turime procesorių „Helio P25 Octa Core“, 2,39 GHz, ARM Mali-T880 MP2 GPU, 6 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties kortele galima išplėsti iki 128 GB. Visa tai, su Android 7.0 kaip operacinė sistema.

Tiesa ta, kad vidutinės klasės Android telefonų, tvirtų ar ne, kurie aprūpina tokio tipo aparatūrą, nėra daug. Geras procesorius, tinkantis beveik bet kokiai programai ar žaidimui paleisti, turintis puikią RAM ir pakankamai vidinės vietos, kad net nereikėtų papildomos atminties kortelės. Šia prasme negalime kaltinti Vernee visureigio telefono. Kad galėtume įsivaizduoti jo veikimą, jis turi ženklą Antutu 62 500 taškų.

Kamera ir baterija

Vernee pasirinko galinę kamerą 16MP raiškos objektyvas pagamintas Sony su f / 2.2 diafragma, dvigubu LED ir automatiniu fokusavimu. Kamera, kuri, nebūdama dviguba, bent jau rodo puikią raišką. Priekyje randame vos 8 MP asmenukių kamerą.

Baterija tikrai turi būti stipri, jei kalbame apie tvirtą telefoną. „Active“ turi krūvą 4200 mAh su greitu įkrovimu per USB tipo C. Galinga baterija, kuri, nebūdama žiauri, padeda išlaikyti aukštesnę nei vidutinę autonomiją per daug nepakeldama įrenginio svorio.

Kitos funkcijos

„Vernee Active“ turi NFC ryšį, pirštų atspaudų detektorius gale, Dual SIM (nano + nano), Bluetooth 5.0 ir GLONASS + GPS navigacijos sistema.

//youtu.be/qcqK7AL-aUQ

Kaina ir prieinamumas

„Vernee Active“ buvo pristatytas 2017 m. pabaigoje ir šiuo metu jo kaina sumažinta iki 229 eurų, apie 279,99 USD, GearBest. Gana adekvati kaina už tas funkcijas, kurioms tinka.

Vernee Active nuomonė ir galutinis įvertinimas

[P_PERŽIŪRA post_id = 11273 visual = 'pilnas']

Šiuo metu galime pasakyti, kad tvirtų telefonų rinkoje turime 2 mėgstamiausius. „Ulefone Armor 2“ ieškantiems bekelėje, bet labai patrauklaus terminalo, ir „Vernee Active“ – santūresnis išmanusis telefonas su mažiau įspūdingu dizainu, bet toks pat atsparus.

Žinoma, „Vernee Active“ turi daugiau vietos saugykloje ir geresnę kamerą, tačiau „Armor 2“ turi galingesnę bateriją. Tu, pas kurį gyveni? Koks tavo mėgstamiausias visureigis mobilusis?

GearBest | Pirkite Vernee Active

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found