„Xiaomi Redmi S2“ apžvalgoje: 16 MP asmenukėms su dirbtiniu intelektu

„Xiaomi“ ir toliau tiekia rinkai mobiliuosius telefonus. Jei praėjusią savaitę kalbėjau apie „Xiaomi Redmi Note 5“, tai šiandien pats laikas pristatyti jo mažąjį brolį, Xiaomi Redmi S2. Labai paprastas terminalas, bet su kokybe, kuri būdinga „Xiaomi“ pradinio lygio išmaniesiems telefonams.

Šiandienos apžvalgoje kalbame apie „Xiaomi Redmi S2“., 5,99 colio telefonas su dviem galinėmis kameromis ir galingu asmenukių objektyvu. Visa tai lydi „Snapdragon 625“ ir „Android 8.1“.

„Xiaomi Redmi S2“ analizė: tai yra pigiausias „Xiaomi“ mobilusis telefonas 2018 m

Nuo pat pradžių pirmiausia atkreipiame dėmesį į šį „Redmi S2“, kad pradiniame diapazone jis visai neblogas. Tai savotiškai lengvoji „Xiaomi Redmi Note 5“ versija, tačiau jis vis tiek turi gerą procesorių ir daugiau nei priimtiną RAM. Ypač už tokią kainą, kuri tinka.

Be to, jame įdiegta naujausia „Android“ versija, ko nematome kituose Kinijos išmaniuosiuose telefonuose, kurie pasirodys šiais metais. Ir tai, kad ir kaip skaudu, yra detalė, kurią tikrai turime vertinti „Xiaomi“ naudai.

Dizainas ir ekranas

„Xiaomi Redmi S2“ turi a 5,99 colių ekranas su HD+ raiška (1440x720p), o pikselių tankis 269ppi. Galinėje pusėje randame metalinį korpusą, kuriame vertikaliai išdėstytas pirštų atspaudų skaitytuvas, įmonės logotipas ir dviguba kamera.

Terminalas yra pilkos, auksinės ir rožinės spalvos aukso spalvos. Jo matmenys yra 16,07 x 7,73 x 0,81 cm, o svoris - 165 gramai.

Galia ir našumas

Redmi 2S viduje atradome gana įdomią techninę įrangą. Viena vertus, randame procesorių Snapdragon 625 aštuonių branduolių 2,0 GHz, Lydimas 3 GB RAM, Adreno 506 GPU ir 32 GB vidinės atminties, kurią galima išplėsti iki 256 GB. Kaip operacinė sistema minėta Android Oreo.

Kaip naujovė, atrakinimas naudojant veido atpažinimą. Funkcija, kuri tampa vis populiaresnė ir kurią jau pradedame matyti naujausiuose rinkoje esančiuose mobiliuosiuose telefonuose.

Kalbant apie našumą, esame arčiau vidutinės nei pradinio lygio. Čia „Xiaomi“ nusprendė paaukoti šiek tiek ekrano kokybės, kad pristatytų daug nuoseklesnį mobilųjį telefoną galios ir valdomumo požiūriu. Viskas tam, kad kaina būtų kuo mažesnė. Jo rezultatas Antutu – 61 000 taškų.

Kamera ir baterija

Kamera vartotojams tampa vis svarbesnė, o „Xiaomi“ šiuo atžvilgiu stengiasi tapti etalonu. Jų naujausi mobilieji telefonai tai įrodo, o šis „Redmi S2“ eina tuo pačiu keliu.

Viena vertus, mes turime a 12MP + 5MP dviguba galinė kamera su f / 2.2 diafragma ir 1 400 µm pagamino Sony. Kamera su HDR, dviguba blykste, automatiniu fokusavimu ir dirbtiniu intelektu, kad pagerintų nuotraukų kokybę.

Tuo tarpu asmenukių kamera matė galingas 16 MP objektyvas, kuris dėl minėto dirbtinio intelekto gali pritaikyti neryškumą. Viena detalė: „Redmi S“ serija pavadinta nuo asmenukių „S“. Tada aišku, kad susiduriame su svarbiausia šio mobiliojo telefono savybe.

Asmenukė daryta su priekine „Redmi S2“ kamera

Siekdama autonomijos, „Xiaomi“ pasirinko integruotą bateriją 3080 mAh su mikro USB įkrovimu.

Ryšys

Telefone yra „Bluetooth 4.1“, dvi SIM kortelės ir palaikomi šie tinklai:

  • 2G: GSM B2, 3, 5, 8
  • 3G: WCDMA B1 / 2/5/8
  • 4G: TD-LTE B38 / 40
  • 4G: FDD-LTE B1 / 3/4/5/7/8/20

Ką apie „Xiaomi Redmi S2“ mano specializuota žiniasklaida?

Jei paklaustume specializuotos spaudos nuomonės, pamatytume, kad dauguma į šį telefoną žiūri atvirai teigiamai, išryškindami gerą kainos ir kokybės santykį ir, žinoma, fotoaparatą.

  • Engadget Android: «… Telefonas su tinkamomis funkcijomis, užtikrinančiomis pagrįstą veikimą, bet nereikalaujantis didelių investicijų. Ir kaip pagrindinė funkcija – 16 megapikselių, kuriuos gamintojas įdėjo į savo ekraną.«
  • Andro4All: «Su Redmi S2 įmonė pradeda naują telefonų šeimą, kuri išsiskiria savo balansu.«
  • Asortimento viršūnė: «Terminalas turi daugybę funkcijų, prie kurių nesame įpratę šio diapazono telefonuose.«
  • Nemokama Android: «Šiame naujame modelyje nėra jokių išskirtinių elementų, išskyrus priekinę kamerą, kuri dėl savo kainų diapazono yra liūdnai pagarsėjusi.

Galiausiai turime įdomų Tecnolocura išpakavimą, kuriame iš pirmų lūpų galime pamatyti, kaip atrodo naujasis Redmi S2:

//www.youtube.com/watch?v=ijDhVZmm9J4

Kaina ir prieinamumas

Ką tik buvo pristatytas „Xiaomi Redmi S2“. „GearBest“ paleidimo kaina yra 155,99 USD, keisti reikia apie 132 eurus. Gegužės 18 d. oficiali jo kaina bus 181,58 USD.

Trumpai tariant, „Xiaomi“ pristatė, koks bus jo išmanusis telefonas, skirtas 2018 m. įperkamiausiam vidutinės klasės modeliui. Terminalas, išsiskiriantis techninėje dalyje dėl techninės įrangos ir tinkamos kameros. Puikus kainos ir kokybės santykis.

GearBest | Pirkite Xiaomi Redmi S2

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found