„Windows 7“: spartieji klavišai – laimingas „Android“.

Tikrai girdėjote tai anksčiau: užuot sujungę paspaudimus, kad atliktumėte užduotį, galite atlikti paprastą klavišų kombinaciją, kad pasiektumėte tą patį tikslą. Tai vadinami "klaviatūros nuorodos”.

Tai gali atrodyti kvaila, bet kai pripranti prie tam tikrų klavišų kombinacijos ateina laikas, kai pagalvoji „Kaip aš galėjau gyventi iki šiol to nežinodamas? Bet tai daug patogiau!»

Be to, kol jų neįsimeni pradžioje, visada turi abejonių „¿¿Ar tai buvo „Control + Alt“ ar „Shift + Control“?«. Nagi, puikiai leidžiate laiką įkišdami leteną (o kartais net neieškodami išmokstate naują nuorodą).

Štai 10 naudingiausių „Windows 7“ sparčiųjų klavišų:

  1. „Windows“ klavišas kartu su simboliais „+“ ir „-“ , tai padidina ir sumažina darbalaukio vaizdą.
  2. „Windows“ klavišas kartu su rodyklėmis kairėn arba dešinėn, sistemose, kuriose yra daugiau nei vienas monitorius, perkelia aktyvųjį langą tarp ekranų.
  3. „Windows“ klavišas ir rodyklės aukštyn arba žemyn, padidina aktyvų langą arba sumažina jį iki užduočių juostos.
  4. „Windows“ klavišas ir tarpo klavišas, naudinga, kai norime matyti darbalaukį ir virš jo turime daug langų. Ar tai, kas vadinama „Aero Peek“..
  5. „Windows“ klavišas ir pradžios klavišas, sumažina visus langus, išskyrus aktyvųjį, paspaudus dar kartą atkuriama.
  6. „Windows“ klavišas kartu su H klavišu, padidina dabartinį langą iki viso ekrano.
  7. „Windows“ klavišas kartu su „I“ klavišu, priešingai, atkuria viso ekrano padidintą langą iki ankstesnio dydžio, o jei jau toks, tai sumažina.
  8. „Windows“ klavišas ir E klavišas, atidarykite "kompiuterį" (mano kompiuteris).
  9. „Windows“ klavišas ir F klavišas, atidaromas paieškos langas.
  10. „Windows“ klavišas ir „L“ klavišas, užrakina seansą. Labai naudinga, kai tenka trumpam atitrūkti nuo kompiuterio ir nenorime matyti, kas buvo daroma, grįžtant prašo slaptažodžio, kad galėtume prisijungti.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found