Prieštaringiausios SimSimi nuomonės – laimingasis Android

„SimSimi yra programa, kuri leis mums pasikalbėti „dirbtinis intelektas“, galintis palaikyti sudėtingus pokalbius naudojant gana sudėtingą kalbą“. Ar bent jau taip teigia šio garsaus boto autoriai. Daugelis pokalbių su SimSimi yra ne kas kita, kaip atskirti šiaudai, tačiau būkite atsargūs, nes kartais robotas pereina į aiškią būseną ir suteikia jums tikrų perlų. Įdiegiau „SimSimi“ programą savo mobiliajame telefone ir bandžiau su juo šiek tiek pasikalbėti...

Pradėjome gerai. Jau skaičiau, kad jam patinka trolinti, bet šito jau pradeda trūkti. Kam ten reikėjo, SimSimi? Na, aš pabandysiu šiek tiek atpalaiduoti atmosferą ir paklausti jo apie televizijos programą.

Gerai. Mes gerėjame. Jis atsakė man pasakydamas pokšto „Kokį vardą duotum savo sūnui“ pabaigą? Neblogai. Ketvirtajame tūkstantmetyje jie dažnai daug kalba apie Hitlerio NSO, slaptus nacių armijos ginklus ir panašius dalykus. Aš eisiu toliau, kad pamatyčiau, kas atsitiks.

Nagi eime! Vakarėlis! Labai gaila, taip...

Dabar aš tai geriau suprantu. Jis senas konservatorius ir gana geras žaidėjas. Bet tu esi išlepintas, SimSimi.

Tiesa ta, kad homofobija gana gerai atitinka vaizdą.

Dabar aš jūsų paklausiu apie politiką. Šis, kaip melagingas, yra tikras, kad jis man ką nors sako...

Ojooooooo, akis! Kad botas turi ritinį su Albertu Rivera, ir, kaip aš matau, nėra tai, kad jis labai mėgsta Rajoy ...

Ką visi galvoja, tiesa?

SimSimi taip pat gali mokytis, o jūs galite pateikti klausimus ir atsakymus, kad jis galėtų panaudoti vėliau pokalbiuose su kitais žmonėmis.

Jei jums patinka SimSimi ir norite, kad kurį laiką jus troliuočiau, čia yra atsisiuntimo nuorodos.

iTunes: LINK

Android PlayStore: LINK

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found