Cubot Manito, mažiau nei 100 USD terminalas ir 3 GB RAM

Ar žinote prekės ženklą Cubot ? Keletą metų jie pradėjo gaminti mobiliuosius telefonus, pirmiausia nacionaliniu lygiu ir tapo viena didžiausių besivystančių Kinijos įmonių. Jei kas nors išsiskiria, Cubot turi savo terminalų kokybės ir kainos santykį. Visi žinome, kad Kinijos mobilieji telefonai visada siekia koreguoti kainas, tačiau šiuo atveju „Cubot“ žengia toliau. Tai nesuteiks jums itin galingo terminalo, bet taip, pasiūlys neprilygstamą kainą.

Bet nesusipainiokime, Cubot nėra iš tų nežinomų krūvos prekinių ženklų, jie nekuria kopijų ar versijų žema kaina šio momento išmaniojo telefono. Šioje įmonėje jie tiekia pigius mobiliuosius telefonus, tačiau siūlo kokybiškus komponentus ir labai rūpestingą dizainą. Idealus išmanusis telefonas tiems, kuriems tereikia pabendrauti, įsidiegti kelias programėles ir retkarčiais padaryti kelias nuotraukas.

Cubot Manito: 3 GB RAM už mažiau nei 100 USD?

„Cubot“ ką tik išleido į rinką naują terminalą „Cubot Manito“. Vidutinės klasės išmanusis telefonas, kuris varžysis dėl lyderio pozicijų klubemobilieji telefonai, kurių kaina yra mažesnė nei 100 USD”.

Charakteristikos ir techninės specifikacijos

„Cubot Manito“ turi daugiau nei įdomių funkcijų: 3 GB RAM, a 13 MP galinė kamera su Samsung jutikliu (5 MP priekyje), 5 colių HD ekranu ir 16 GB vidinės atminties, kurią kortele galima išplėsti iki 256 GB. Su šiomis vytelėmis galime sklandžiai įdiegti ir paleisti praktiškai bet kurią programėlę bei padaryti priimtinos kokybės nuotraukas.

Su šiomis savybėmis mes kalbėtume apie išmanųjį telefoną, kuris lengvai priartėtų prie 200 USD. Tadakiek kainuoja Cubot Manito perpus? Nenuostabu, kad apdorojimo galia ir baterija. Procesorius yra a 1,36 GHz Mediatek keturių branduolių ir turi bateriją 2350 mAh. Tai nėra mobilusis telefonas, skirtas žaisti GTA ir paskutinės kartos žaidimus, bet visa kita veikia puikiai. Be to, turint vidutinės galios procesorių, baterija ne taip greitai išsikrauna ir puikiai dera su visa kita aparatūra. Protingas pasirinkimas.

Be to, jis turi „Bluetooth“ ryšį, 4G, dvigubą SIM kortelę, akselerometrą ir kitas bendras charakteristikas, kurias šiandien galime rasti visuose terminaluose. Visa tai, suvynioti po skėčiu Android 6.0

Kaina ir prieinamumas

Šiuo metu „Cubot Manito“ yra išankstinio pardavimo etape ir oficialiai pasirodys rinkoje tik kitą mėnesį. Oficiali pradinė jo kaina yra 109,99 USD, bet jei įsigysime jį iš anksto išparduodami, galime įsigyti 20 USD pigiau už 89,99 USD.

Jei tai, ko mes ieškome, yra pigus, bet funkcionalus mobilusis, turintis gerą dizainą ir charakteristikas, viršijančias jo diapazono konkurentų vidurkį, Cubot Manito yra daugiau nei įdomus išmanusis telefonas.

„GearBest“ pasiūlymai | Pirkite Cubot Manito

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found