Dumpster: Android's Recycle Bin – laimingas Android

Vienas iš dalykų, kuris visada buvo mestas į akis Android tai yra šiukšliadėžės ir savosios failų naršyklės nebuvimas. Tai smulkios detalės, tačiau jos labai išsiskiria, jei esame įpratę dirbti su stalinių kompiuterių operacinėmis sistemomis. Norėdami rasti sprendimą dėl šių dviejų „Android“ aspektų (naršyklės ir šiukšliadėžės nebuvimo), turime pasitelkti išorinius kūrėjus, o tai nėra blogai, kai randame programas, kurios puikiai atlieka šias funkcijas.

Sąvartynas: grąžinkite šiukšliadėžę

„Explorer“ atveju, jei norime geros programos, kuri padėtų tvarkyti aplankus ir failus, tereikia įdiegti ES failų naršyklė iš Google Play. Tai nemokama ir su daug daugiau nei stebinančių funkcijų.

Atsisiųskite QR kodą ES File Explorer Kūrėjas: ES pasaulinė kaina: nemokama

Bet apie ką šiandien norėjau su jumis pasikalbėti Sąvartynas, programėlė, kuri atlieka klasikos darbą Šiukšliadėžė nuostabiai. Jo veikimas yra aiškus ir glaustas: sumontavus šiukšliadėžę, bet koks failas, kurį ištrinsime, užuot dingęs visam laikui, pateks į šiukšliadėžę, galėsime ją atkurti, jei per klaidą ištrynėme.

Kai dirbame su „Windows“, „Linux“ ar „Mac“, visada laikome savaime suprantamu dalyku, kad galime atkurti bet kurį ištrintą failą keliais paspaudimais. Kita vertus, „Android“ neturime čiužinio, apsaugančio nuo nelaimių, tai yra šiukšliadėžė, o tai yra operacinė sistema, skirta daugiausia jutikliniams ekranams, kai nuolat liečiame ekraną ir atsiranda klaida ar blogas judėjimas. dažniausias!

Atsisiųskite QR kodo šiukšliadėžės šiukšliadėžę Kūrėjas: Baloota Kaina: Nemokama

Sąvartyno tobulinimas nuo 2012 m

Programėlė Dumpster buvo rinkoje nuo 2012 m., ir nuo to laiko atsirado laiko patobulinti programą. Nors iš pradžių tai buvo šiek tiek lėta programėlė ir užtruko failų atkūrimas, šiuo metu ji yra labai geros būklės ir tokio tipo problemos buvo ištaisytos, pasiekiamas greitas atkūrimas ir nesulėtinant įrenginio veikimo. Tuo tarpu sąsaja yra aiški ir paprasta naudoti. Jūs negalite prašyti daugiau.

Ar „WhatsApp“ nuotraukas ir vaizdo įrašus galima atkurti naudojant šią programą?

Įdiegiau Dumpster išmaniajame telefone be root teisių ir vėliau ištrinu nuotrauką iš vieno iš savo pokalbių iš WhatsApp. Tiems, kurie turi klausimų, ar jis veikia su „WhatsApp“, „Line“ ar panašių nuotraukų ar vaizdo įrašų: atkurti nuotraukas, taip. Tai veikia. Ištrinti „WhatsApp“ failai taip pat patenka į šiukšliadėžę prieš dingdami nuo žemės paviršiaus.

Sąvartynas kaip prevencinė priemonė

Atminkite, kad įdiegti šią programą bus nenaudinga, jei norime atkurti failą, kurį ištrynėme, kai sistemoje dar neįdiegėme Dumpster.

Sąvartynas yra ta vieta, kur failai patenka prieš juos visiškai ištrinant. Todėl, jei kai ištrinsime Dumpster failą, jo mūsų įrenginyje vis tiek nebuvo, tas failas nebus rodomas šiukšliadėžėje. Taip aišku. Norėdami atkurti tuos failus, turėsime naudoti kiti metodai .

Taip pat reikėtų paaiškinti, kad Dumpster nereikalauja root teisių, kad veiktų, bet mes juos turime, programa bus efektyvesnė. Taip pat leidžia planuoti senų ištrintų failų valymą ir atkurti pašalintas programas.

Puiki programa, kurios „Google Play“ įvertinimas yra 4,1 / 5 ir įdiegta daugiau nei 10 mln. Jei dar neišbandėte, nedvejodami pažiūrėkite. Verta.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found