Analizuojant „Ulefone Armor 2“, tvirtas telefonas su 6 GB RAM

Kai kalbame apie tvirti telefonaitvirti telefonai angliškai – kalbame apie bekelės telefonus, terminalus, specialiai sukurtus atlaikyti visokius žemiškus elementus, tokius kaip purvo, dulkių ar vandens purslai. Pasipriešinimas kaip didžiausias eksponentas.

Šio tipo išmaniųjų telefonų minusas – dažniausiai nei korpuso dizainas, nei techninės specifikacijos dažniausiai nėra itin patrauklios. Tačiau visada yra keletas kitų kilnių išimčių, pavyzdžiui, terminalo, kurį šiandien analizuojame, atvejis Ulefone Armor 2.

„Ulefone Armor 2“, geriausio 2017 m. tvirto telefono, analizė?

Šios dienos apžvalgoje mes nuodugniai apžvelgiame "Ulefone Armor 2"., visureigis telefonas su IP68 sertifikatas, 6 GB RAM ir kai kurios techninės specifikacijos, kurios, esu tikras, nustebins ne vieną.

Dizainas ir ekranas

Pirmas dalykas, kuris mus stebina, kai matome bet kokį tvirtą telefoną, yra jo dizainas. Reikia atsižvelgti į tai, kad tokio tipo terminalai yra suprojektuoti taip, kad dulkės ar vanduo nepatektų pro jokius tarpus ar skylutes, o tai reiškia, kad dažnai nėra daug vietos pradžiuginti akis.

Šiuo atveju ir be precedento, nors šis „Armor 2“ yra visiškai apsaugotas kaip transformatorius iš Michaelo Bay filmų, tiesa ta, kad dizainas ir bendra išvaizda man atrodo tikrai sėkmingi.

Tuo tarpu ekranas turi 5 colių skydelis su Full HD raiška 1920 × 1080 pikselių, visi apsaugoti Corning Gorilla Glass 3 stiklu.

Galia ir našumas

The Ulefone Armor 2 Iš esmės ir aparatinės įrangos atžvilgiu tai yra aukščiausios vidutinės klasės telefonas. Jie čia negailėjo išteklių, o įmonė pasirūpino, kad visos pusės būtų gerai uždengtos: procesorius, atmintis ir saugojimo vieta.

CPU skyriuje terminalas naudoja geriausią iki šiol „Mediatek“ procesorių Helio P258 branduolių procesorius, veikiantis 2,6 GHz dažniu. Be to, jis taip pat aprūpina 6 GB RAM, Mali-T880 GPU ir 64 GB vidinės atminties, visi su Android 7.0 kaip operacinė sistema.

Dėl to turime daugiau nei nemažos galios telefonas tai leis mums ir žaisti galingus žaidimus, ir paleisti sunkias programas ir visa kita, kas ateina į galvą, nebijant, kad terminalas mus paliks įstrigęs. Visa tai be pjovimo, kuris taip pat turi Aukščiausias įmanomas sertifikatas (IP68) apsaugai nuo smūgių ir kietųjų bei skysčių agresijos.

Kamera ir baterija

Tiek fotoaparatas, tiek baterija išlieka tame pačiame lygyje kaip ir kiti Ulefone Armor 2 komponentai. Jei tikėjotės rasti tinkamą bateriją arba silpną fotoaparatą, klaida:

  • Baterijoje randame 4700 mAh įkrovimas, o tai suteikia terminalui autonomiškumo gerokai viršija įprastus standartus, kurie paprastai būna apie 3000–3500 mAh.
  • Kamera taip pat gerai uždengta, ačiū 13,0 MP priekinis objektyvas, ir, svarbiausia, į 16 MP galinė kamera Jis skrieja virš likusių rinkoje esančių vidutinės klasės terminalų ir su jais galime daryti labai geros kokybės nuotraukas.

Kitos funkcijos

Kalbant apie likusias „Ulefone Armor 2“ specifikacijas, reikia pažymėti, kad ji turi NFC technologija, pirštų atspaudų detektorius priekiniame skydelyje, dviguba palydovinė padėties nustatymo sistema su GPS ir GLONASS, SOS avarinis mygtukas, USB tipo C ir greito įkrovimo funkcija. Jo matmenys yra 15,90 x 7,83 x 1,45 cm, o svoris - 270 gr.

Be to, jis turi dvi SIM (vieta 2 nano SIM) ir palaiko 2G / 3G / 4G tinklus (CDMA, FDD-LTE, GSM, TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA).

„Ulefone Armor 2“ kaina ir prieinamumas

„Ulefone Armor 2“ ką tik buvo pristatytas visuomenėje ir jau yra galima įsigyti išankstinio pardavimo etape už 220 eurų kainą (apie 259,99 USD valiutos keitimo kursas) „GearBest“ nuo rugpjūčio 14 iki 21 d. Nuo šios datos įprasta kaina bus 299,99 USD, o pasikeitus – apie 255 EUR.

Tikrai nuoseklus telefonas, kuris suteikia tvirtiems telefonams iki šiol negirdėtos kokybės. Be jokios abejonės, kol kas geriausias bekelės mobilusis šiais metais.

GearBest | Pirkite Ulefone Armor 2

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found