Dabar galite įdiegti „Android“ savo „Nintendo Switch“ – „Happy Android“.

Kūrėjų grupė "switchroot" dirbo prie projekto, kurio reikia imtis „Android“ į „Nintendo Switch“.. Po kelių mėnesių kūrimo, vos prieš kelias dienas jie išleido pirmuosius diegimo vadovus ir susijusią dokumentaciją XDA kūrėjų forume. Ar norėtumėte žaisti „Super Mario Run“ „Nintendo“ hibridinėje konsolėje? Dėmesio, nes, nors ir šiek tiek siurrealistiška, bet jau įmanoma (ir saugokitės, jame dar yra nemažai klaidų).

Pirmasis neoficialus „Android ROM“, skirtas „Switch“, yra pagrįstas „Nvidia Shield TV“.

Ši „Android“ versija, skirta „Nintendo Switch“, yra pagrįsta Lineage OS 15.1, kuri savo ruožtu geria Android 8.1 Oreo vandenis. Nenuostabu, nes šis vaizdas labai panašus į „Shield“ televizoriuje sumontuotą vaizdą (atminkite, kad „Nintendo Switch“ turi tą patį „Tegra X1“ procesorių kaip ir „Nvidia“ įrenginyje).

Tai tikrai įdomūs duomenys, nes „switchroot“ komanda paruošė sistemą taip, kad galėtume naudoti „Nintendo Switch“ taip, lyg tai būtų „Nvidia Shield“ televizorius visiems tikslams. Tokiu būdu mes galime naudokite „Nvidia“ srautinio perdavimo paslaugą arba žaisti išskirtinius žaidimus, kurie suderinami tik su šiuo įrenginiu.

Tai yra „Android“ diegimo „Nintendo Switch“ procesas

Geriausias dalykas yra tai, kad jei mūsų konsolė jau modifikuota naudojant „Hekate“ įkrovos įkroviklį, diegimo procesas yra toks paprastas, kaip tik galime pamatyti.

  • Nukopijuojame vaizdą iš ROM į micro SD kortelę.
  • Atsisiunčiame GApps paketą ir ZIP, kad konvertuotume konsolę į „Shield TV“ (nebūtina), ir nukopijuojame viską į vieną iš SD skaidinių.
  • Iš naujo paleidžiame konsolę, įvesdami TWRP, ir paleidžiame SD turinį.
  • Galiausiai perkrauname „Switch“ „Hekate“ režimu ir įkeliame „Android“.

Pastaba: išsamią informaciją apie visą diegimą galite pamatyti nuorodoje, kurią palikome pirmoje šio įrašo pastraipoje.

Kai kurie dalykai veikia, o kai kurie nelabai: klaidų sąrašas

Atsižvelgiant į tai, kad jungiklis nebuvo skirtas jokiai kitai operacinei sistemai paleisti, rezultatas yra puikus. Android veikia tiek televizoriaus, tiek nešiojamojo kompiuterio režimu, o joycon taip pat juos aptinka ir veikia puikiai.

Tačiau kalbame apie neoficialų ROM ir klaidų vis dar nemaža: WiFi turi protarpinius atsijungimus, gana greitai išsikrauna baterija ir išjungtas automatinio sukimosi jutiklis, be kitų dar taisytų smulkmenų.

Nepamirškite pakeisti mūsų „Nintendo Switch“. gali būti draudimo priežastis jei norime žaisti internetinius žaidimus. Bet kokiu atveju, jei mus domina Android ROM, skirto Switch, diegimas, jie rekomenduoja naudoti torrent atsisiuntimą iš switchroot (atrodo, kad jų serveriai šiuo metu yra gana perpildyti).

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found