„Justice League“ (oficialus anonsas Nr. 1) – „Happy Android“.

Prieš kelias dienas startavo Warner Bros. Spain pirmasis oficialus anonsas visiškai naujo filmo, kuris pirmą kartą suburs visus Teisingumo lygos narius tame pačiame filme.

Šiame pirmajame anonse, kuris yra trumpas grupės motyvacinis laiškas, matome, kaip tai padaryti Betmenas įdarbinti galingiausius planetos metažmogus, „Wonder Woman“, „Kiborgas“, „Flash“. ir Aquaman, kovoti su tamsia grėsme, kuria siekiama išlaisvinti chaosą ir sunaikinimą žemėje.

Apie ką yra Teisingumo lyga?

Kaip galime perskaityti filmo „Teisingumo lyga“ faile IMDB:

«Motyvuotas atgauto tikėjimo žmonija ir įkvėptas Supermeno mirties, Bruce'as Wayne'as pradeda bendradarbiauti su savo naująja sąjungininke Diana Prince, dar žinoma kaip „Wonder Woman“, siekdamas susidoroti su neapskaičiuojamos galios priešu. Kartu jie dirbs, kad surastų ir įdarbintų metažmogių komandą, galinčią susidoroti su šia nauja grėsme. Nors tai galingas herojų aljansas – Betmenas, Wonder Woman, Vandenis, Kiborgas ir Blykstė – dar nematytas, gali būti per vėlu gelbėti planetą nuo katastrofiškų mastų atakos.»

Filmų atranka

„Teisingumo lygą“ režisavo Zackas Snyderis, o pagrindinius vaidmenis atlieka Benas Affleckas (Betmenas), Gal Gadot (Wonder Woman), Jasonas Momoa (Aquaman), Ezra Milleris (Flash), Ray Fisheris (Kiborgas), Amber Heard (Mera), Amy Adams (Lois). Lane) ir Henry Cavill (Supermenas).

Išleidimo data: lapkričio 17 d. (2017 m.)

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found