Kaip sukurti spartųjį klavišą „Gerai, Google, aš areštuotas“ „Android“.

Dėl daugybės antirasistinių protestų, vykstančių Jungtinėse Valstijose ir jų vėlesnių ginčų su tvarkos jėgomis, iPhone vartotojas sukūrė automatinį įrenginį, skirtą iOS, kuris leidžia įrašyti visą mūsų sąveiką su mobiliuoju telefonupolicininkas, įkelkite vaizdo įrašą į debesį ir informuokite patikimą kontaktą.

Ši automatika nėra kažkas naujo, nes buvo sukurta 2018 m., tačiau dabar ji tapo tikrai populiari. Norint ją sukonfigūruoti, reikia įdiegti „Shortcuts“ programėlę įrenginiams, kuriuose įdiegta iOS 12.0 naujesnė versija, ir atlikti atitinkamus pakeitimus. Dabar, ar yra toks dalykas kaip Android?

Kaip sukurti „Gerai, Google, aš areštuotas“ rutiną „Android“.

„Google“ operacinės sistemos atveju galime sukurti pažangų automatizavimą tokiomis programomis kaip IFTTT ar Tasker, nors vos prieš kelias dienas „Reddit“ vartotojas iš „Android“ bendruomenės sukūrė „Google Home“ įprasta tvarka kuris gali pasiekti tą patį tikslą: nufilmuoti vaizdo įrašą apie mūsų galimą areštą, įkelti jį į „Google“ nuotraukas ir pranešti vienam iš mūsų kontaktų teksto žinute.

Jo konfigūracija yra labai paprasta ir atliekama taip:

  • Atidarykite „Google Home“ programą (jei jos dar neįdiegėte, galite atsisiųsti iš „Google Play“ parduotuvės).
  • Spustelėkite mygtuką "Veiksmai -> Tvarkyti kasdienybes -> Pridėti veiksmų seką”.

  • Kaime "Kada", Mes pasirenkame"Pridėti komandas"Ir mes rašome tekstą"Jie mane areštuoja“. Tai bus komanda, kuri suaktyvins rutiną. Jei norime, galime naudoti bet kurią kitą frazę, pvz.Jie ketina mane sustabdyti”, “Policija mane sustabdė"Arba panašiai.
  • Paspauskite "Sutikti”.

  • Kaime "Asistentas", Pasirinkite"Pridėti veiksmą”.
  • Iš skirtuko "Patikrinkite populiarias akcijas", Po skyriumi"Bendravimas"Pažymėkite langelį"Siųsti tekstinį pranešimą"Ir spustelėkite krumpliaračio piktogramą, kurią pamatysite šalia jos.
  • Šiame naujame lange nurodykite telefono numerį, kuriuo norite siųsti žinutę ir pridėkite norimą tekstą, pvz., „Policija ką tik mane sustabdė ir aš tai įrašinėju savo mobiliuoju telefonu, prisijunkite prie „Google“ nuotraukų paskyros, kad galėtumėte žiūrėti vaizdo įrašas“.
  • Paspauskite "Sutikti”.

  • Iš to paties skirtukoPatikrinkite populiarias akcijas", Po skyriumi"Jūsų įrenginiai"Pažymėkite langelį"Įjunkite telefoną tyloje”.
  • Tada taip pat pažymėkite langelį "Sureguliuokite medijos garsumą"Ir spustelėkite krumpliaračio piktogramą, kad sumažintumėte garsumą iki nulio.

  • Kitame veiksme viršutinėje ekrano srityje, šalia „Pridėti veiksmą“, spustelėkite „Papildyti“. Po lauku „Vedlys“ pasirinkite „Pridėti veiksmą", Įveskite komandą"Nustatykite ekrano ryškumą į 0"Ir spustelėkite"Papildyti”.

Galiausiai pridėsime 2 naujus veiksmus: įjunkite režimą „Netrukdyti“ ir įrašykite atitinkamą vaizdo įrašą.

  • Lauke „Asistentas“ dar kartą spustelėkite „Pridėti veiksmą"Ir įveskite komandą"Suaktyvinkite netrukdymo režimą“. Duoti "Papildyti”.
  • Tada pakartokite tą patį procesą: spustelėkite „Pridėti veiksmą“ ir šį kartą įveskite komandą „Įrašykite asmenukės vaizdo įrašą“. Duoti "Papildyti”.
  • Galiausiai spustelėkite mygtuką "Laikyti„Kad rutina būtų užregistruota „Google Home“ programoje ir ją būtų galima iškviesti per „Google Assistant“.

Iš čia rutina bus sukonfigūruota ir paruošta naudoti. Kai mums to prireiks, tereikia paleisti balso komandą „OK Google, areresting me“ ir asistentas išsiųs numatytąjį tekstinį pranešimą pasirinktam kontaktui, sumažins garsumą iki nulio ir įjungs telefoną į tylą. Tada sumažins ekrano ryškumą iki minimumo, įjungs režimą „Netrukdyti“ ir pradės filmuoti iš priekinės telefono kameros.

Ką reikia turėti omenyje

Kad ši rutina veiktų tinkamai, įsitikinkite, kad ir „Google“ programa, ir „Google Home“ programa jie turi visus reikiamus leidimus (prieiga prie fotoaparato, kontaktai ir kt.). Tvarkyti šių programų leidimus galite atidarę Android nustatymus ir įėję į meniu "Programos", pasirinkę programėlę ir patekę į skiltį "Leidimai".

Papildomai, būtinai suteikite prieigą prie „Google“ nuotraukų patikimam kontaktui (jei ne, jis negalės matyti ką tik įkelto vaizdo įrašo). Taip pat rekomenduojama sukonfigūruoti „Google“ nuotraukas, kad sinchronizuotų ir naudojant duomenų ryšį (kitaip vaizdo įrašas bus įkeltas tik tada, kai prisijungsime prie „Wi-Fi“).

Kalbant apie patį įrašą, kai kuriose šalyse neleidžiama įrašyti policijos pareigūnų, kitose – tačiau jie turi informuoti arba gauti sutikimą ir pan. Būtent todėl ką tik išplėtotoje rutinoje asmenukių įrašymas daromas priekine, o ne galine kamera taip, kad įrašinėjame tik save. Bet kuriuo atveju svarbu peržiūrėti, ką įstatymai leidžia tokiose situacijose. Pavyzdžiui, Ispanijoje, kaip paaiškino Legálitas, savo pokalbio įrašymas nepažeidžia teisės į komunikacijos konfidencialumą, nors jie rekomenduoja būti apdairiems ir nepiktnaudžiauti šiais įrašais.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found