Kaip suaktyvinti šviesos pranešimus bet kuriame „Android“.

Viena patraukliausių ir įspūdingiausių „Samsung Galaxy S10“ funkcijų yra žinoma kaip „kraštų apšvietimas“. Šviečiantis rėmelis, dengiantis telefono ekraną ir kuris aktyvuojamas kiekvieną kartą, kai gauname pranešimą arba gauname įeinantį skambutį. Iš esmės mes susiduriame su tuo, kas yra žinoma kaip lengvas pranešimas.

Ši funkcija gali būti labai naudinga, nes padeda mums sužinoti apie naujus pranešimus nenaudojant vibratoriaus ar kito garso. Tačiau susiduriame su išskirtine „Galaxy“ savybe su lenktu ekranu. Kaip galime jį suaktyvinti kituose „Android“ telefonuose?

Kaip sukonfigūruoti šviesos pranešimus bet kuriame „Android“.

Jei norime pritaikyti Edge apšvietimą savo Android telefone, šiuo metu galime tai pasiekti įdiegę nemokamą programą Krašto apšvietimas: pranešimas. Kaip ir vietinis „Galaxy“ įrankis, tai taip pat leidžia mums atlikti daugybę koregavimų, pvz pranešimų spalva, kada ji įjungta ir kita informacija.

Atsisiųskite QR kodo krašto apšvietimą: pranešimas, suapvalintas kampas Kūrėjas: flysoftvn Kaina: Nemokamas

Įdiegę programą, atidarome ją. Pirmą kartą ji paprašys mūsų tam tikrų leidimų. Šie leidimai būtini programėlės veikimui, todėl suteiksime juos, kad galėtumėte tęsti. Toliau pateksime į bendrąjį konfigūracijos skydelį, kuriame pamatysime keletą skyrių:

  • Apšvietimas: Čia galime koreguoti viską, kas susiję su šviesos pranešimų vizualiniu aspektu, pvz., spalvą, nepermatomumą, trukmę ir linijos storį.
  • Pranešimas: Šioje skiltyje galime pasirinkti rodyti pranešimus išjungus ekraną, blokuoti viršutinį iššokantįjį pranešimą ir kitus nustatymus.
  • Apvalus kampas: Jei turime mobilųjį su kvadratiniais kraštais, iš skirtuko galime modifikuoti ekrano rėmelius, kad jie atrodytų išlenkti. Tokiu būdu pasiekiame geresnį efektą, kai reikia atkurti šviesos pranešimus.

Iš čia, kai tik gausime skambutį ar pranešimą, Edge apšvietimas įsijungs pagal nustatytus parametrus.

Programos privatumas ir saugumas

Krašto apšvietimas: pranešimas Tai gali būti laikoma subtilia programa, nes ji turi prieigą ir prie mūsų telefono, ir prie mūsų pranešimų. Todėl tokiais atvejais kaip šis paprastai svarbu perskaityti programos privatumo politiką.

Privatumo ir duomenų tvarkymo politika Krašto apšvietimas: yra pranešimai šiuo atžvilgiu gana aišku, o jos kūrėjas aiškiai nurodo, kad surinkti duomenys yra teisingi ir reikalingi tik tinkamam programėlės veikimui. Todėl ta prasme galime būti ramūs.

Trumpai tariant, viena iš vizualiai galingiausių tinkinimo programėlių, kurią galime rasti šiandien, su kuria savo Android įrenginiui galėsime suteikti kitokį atspalvį.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found