Nedidelė „Nokia 6“ – naujojo „Nokia“ terminalo su „Android 7.0“ – apžvalga

„HMD Global“., Suomijos įmonė, kuriai priklauso prekės ženklo teisės Nokia tą patį sausio mėnesį pristatys naują terminalą. Tai apie Nokia 6, vidutinės klasės išmanusis telefonas, kurio didžioji naujovė yra Android kaip operacinė sistema. Konkrečiau, Android 7.0 Nougat.

Praėjo laikai, kai „Nokia“ stengėsi neišnykti įsivaikinusi Windows Phone kaip sistema jūsų Lumia terminaluose. Nuo šiol „Nokia“ bus „Android“ sinonimas, ir taip jis tikisi atgauti dalį pastaraisiais metais prarastos svarbos.

Nokia 6 techninės specifikacijos

Iki šiol pasirodžiusi informacija rodo, kad naujas Nokia 6 aparatūros lygiu turės šias charakteristikas:

  • Procesorius: Qualcomm Snapdragon 430
  • Ekranas: 5,5 colio su FullHD raiška ir 401 ppi pikselių tankiu
  • RAM: 4 GB
  • Vidinė atmintis: 64 GB plečiama per SD.
  • OS: Android 7.0 Nougat
  • Fotoaparatas: 16 megapikselių f / 2.0 galinis su PDAF ir 8 MP priekyje
  • Baterija: 3000 mAh su greitu įkrovimu

Be to, terminale taip pat bus a pirštų atspaudų skaitytuvas, esantis priekyje Iš prietaiso, dviguba SIM kortelė ir garsas Dolby Atmos.

Terminalo dizainas ir apdaila

Terminalo dizainas ir vizualinė apdaila labai atitinka likusius vidutinės klasės terminalus dabartinėje scenoje. Tai turi vientisas korpusas su metalo apdaila iš anoduoto aliuminio. Jis tiekiamas su išlenktais kraštais ir 2.5D išlenktas ekranas. Tiek viršutiniame, tiek apatiniame krašte yra šiek tiek tamsesnių priedų, kurie gali šiek tiek atimti jausmą. premija iki terminalo. Bet kaip ir viskas gyvenime, gal tai tik skonio reikalas.

Nokia 6 anonsinis vaizdo įrašas

Vos prieš kelias valandas galėjome išvysti pirmąjį oficialų anonsą „YouTube“, kuriame galime plačiau pamatyti, kaip atrodys naujasis Nokia terminalas.

Kaina ir prieinamumas

Atrodo, kad HMD Global nenori per daug rizikuoti ir Kol kas „Nokia 6“ bus parduodamas tik KinijojeKita vertus, šalyje, kurioje išmaniųjų telefonų naudotojai yra 552 mln. Todėl, jei norime įsigyti vieną iš šių terminalų, turėsime kreiptis į patikimą internetinę parduotuvę, kuri jį parduoda. Jūsų išvykimo data numatyta artimiausiomis savaitėmis ir jo pradinė kaina bus apie 230 eurų (245 USD daugiau ar mažiau).

Bendrovė planuoja pradėti iki 6 naujų terminalų per šiuos metus, todėl „Nokia 6“ būtų tik ledkalnio viršūnė visko, kas ateis ateinančiais mėnesiais.

Mes tai prisimename „Nokia“ buvo pasaulinė mobiliųjų telefonų pramonės lyderė 1998–2011 m, ir kad po truputį ji prarado savo lyderystę kitų prekių ženklų, tokių kaip Apple ir Samsung, nenaudai. Šį buvimo praradimą taip pat lėmė augimas Android, kurį Nokia atsisakė priimti, lažindamasi Windows Phone kaip operacinę sistemą ir pasmerkia ją daug mažesnei rinkos daliai.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found