„Elephone U Pro“ yra geriausias klonas? Samsung Galaxy S8

„Elephone“ nusprendė padaryti galutinį šuolį prie „Snapdragon“ procesorių. Ir jis tai daro su juo Elephone U Pro, mobilusis, kuriam parduotuves pasiekti dar prireiks kelių savaičių, tačiau jau dabar žada patraukti daugelio gerbėjų akis.

„Elephone U Pro“, mobilusis telefonas su 6 GB RAM, 128 GB vietos, „Snapdragon 660“ ir… Palaukite! Tai ne „Samsung Galaxy S8“ klonas?

Pirmas dalykas, kuris patraukia dėmesį Elephone U Pro, „juokingoji“ Elephone U versija, yra jo procesorius Snapdragon. „Elephone“ yra viena iš tų kompanijų, kurios daugelį metų bandė išgarsėti pramonėje, tačiau savo mobiliuosius telefonus apipavidalino procesoriais. Mediatek daugelis žmonių neskiria jiems tiek dėmesio, kiek turėtų. Kada žmonės nustos traktuoti šiuos SoC kaip nenaudingą šlamštą? Ar „Mediatek“ jiems taip pasidarė bloga, ar tai tik postringavimai?

Kai kurie jo neliesdavo lazda.

„Elephone U Pro“ mažai kuo skiriasi nuo kitų mobiliųjų telefonų, kuriuos Azijos įmonė pristatė pastaraisiais metais, bet ei! Dabar turime Snapdragon 660.

Kaip įprasta, kai „Samsung Galaxy S“ serijoje yra naujas modelis, „Elephone“ pateikia atitinkamą pigią versiją, skirtą mažiau pasiturintiems. Ten mes turime Elephone S7 iš poros metų senumo kaip aiškus ir tiesioginis pavyzdys, kurį, beje, turėjo išpūsti parduoti. Šį kartą jie buvo mažiau akivaizdūs, ir nors dizainas aiškiai pagrįstas Samsung Galaxy S8, pavadinimas yra šiek tiek klaidinantis.

Vadinkite tai klonu, vadinkite pasiskolintu įkvėpimu, Vadink kaip nori. Faktas yra tas, kad „Elephone U Pro“ atrodo labai gerai ir, kaip sakoma, „pagal jo specifikacijas jūs tai žinosite“.

Elephone U Pro techninės specifikacijos

Vis dėlto, nors procesoriaus pakeitimas yra pats įspūdingiausias įrenginio dalykas, tiesa ta, kad tai jokiu būdu nėra svarbiausia jo savybė.

Mes susiduriame su išmaniuoju telefonu, kuris, palyginti su ankstesniais „Elephone“ modeliais, daro svarbų kokybinį šuolį. Gamintojas nori žaisti pirmajame divizione, ir tam jis aprūpino būsimąjį U Pro su šiomis techninėmis specifikacijomis:

  • 5,99 colio AMOLED Full HD ekranas (2160 x 1080p) ir 18:9 formatas
  • Snapdragon 660 Octa Core 2,2 GHz procesorius
  • 4-6 GB RAM
  • 64 - 128 GB vidinės atminties + microSD
  • Android 8.0
  • 13 + 13 MP galinė kamera
  • 8 MP asmenukių kamera
  • 3550 mAh baterija su greitu ir belaidžiu įkrovimu
  • Pirštų atspaudų skaitytuvas, USB-C prievadas, dvi SIM ir NFC

Kaina ir prieinamumas

„Elephone U Pro“ dar nebuvo oficialiai pristatytas (tai įvyks Madride vasario 8 d.). Tačiau, kaip galite įsivaizduoti, su tokia aparatūra neabejotinai susidursime iki šiol brangiausias „Elephone“ pagamintas mobilusis telefonas.

Jo kaina gali būti apie 400 eurų („GearBest“. jie jau reklamuoja už 365,82 euro), ir nors tai yra gana didelė suma, tai vis tiek yra daugiau nei priimtina kaina už aukščiausios klasės vidutinės klasės kainą, kurios dizainas toks ypatingas ir populiarus kaip šis.

Iki šiol, jei norėjote kiniško iPhone arba Samsung Galaxy klono, buvote priversti turėti normalią aparatinę įrangą. Su „Elephone U Pro“ ir toliau turėsime pigesnę „Samsung Galaxy S8“ alternatyvą, tačiau su „Android 8.0“ suderinama aparatūra, belaidžiu įkrovimu ir NFC, be kitų privalumų.

Daugiau informacijos apie „Elephone U Pro“ galite gauti oficialioje „Elephone“ svetainėje.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found