Kaip sukurti „WhatsApp“ atsarginę kopiją debesyje

„WhatsApp“ kasdien kuria atsargines mūsų pokalbių kopijas, daugiausiai 7 dienų pokalbių ir failų atsargines kopijas mūsų mobiliojo telefono vidinėje atmintyje. Tai neabejotinai naudinga funkcija, leidžianti atkurti WhatsApp nenumatyto ar nepageidaujamo ištrynimo atveju. Ne visi žino, kad mes taip pat galime tai padaryti „WhatsApp“ atsarginė kopija debesyje.

„Android“ atveju atsarginė kopija daroma Google diskas, o „iPhone“ atveju mūsų paskyroje iCloud. Norėdami sukurti „WhatsApp“ atsarginę kopiją debesyje ir atkurti ją, kai tik to prireiks, tereikia atlikti šiuos veiksmus.

Kaip sukurti „WhatsApp“ atsarginę kopiją „Google“ diske

Jei turime telefoną Android, „WhatsApp“ naudos „Google“ disko debesies saugyklos vietą su mūsų telefonu susietos „Gmail“ paskyros, kad išsaugotumėte atsarginę kopiją.

  • Atidarome „WhatsApp“ ir einame į „Nustatymai”.
  • Spustelėkite skyrių "Pokalbiai -> Atsarginė kopija”.

  • Jei tai pirmas kartas, kai bandome sukurti atsarginę kopiją debesyje, „WhatsApp“ mūsų paprašys suteikiame jam leidimą įkelti kopiją į „Google“ diską, kaip matome paveikslėlyje žemiau.

  • Galiausiai tereikia spustelėti žalią mygtuką "Laikyti„Norėdami pradėti atsarginės kopijos kūrimo procesą ir WhatsApp, įkelkite atitinkamą atsarginę kopiją į mūsų Disko paskyrą su visais pranešimais, nuotraukomis ir failais.

Mes taip pat galime pažymėkite langelį "Įtraukti vaizdo įrašus kad jos būtų įtrauktos į „Google“ disko atsargines kopijas.

Įprastų atsarginių kopijų nustatymas Diske

Jei rankinio kopijavimo procesas atrodo kaip sunkus ir mes norime, kad tuo pasirūpintų pati WhatsApp automatiškai sukurti ir įkelti atsargines kopijas, tiesiog eikite į "„Google“ disko nustatymai -> Išsaugoti „Google“ diske"Ir pasirinkite periodiškumas automatinis kopijavimas (kasdien, kas savaitę, kas mėnesį, „Tik palietus Išsaugoti“ arba „Niekada“).

Kaip atkurti „WhatsApp“ atsarginę kopiją, išsaugotą „Google“ diske

Kai mums reikės atkurti „Google“ diske saugomą kopiją, to pakaks pašalinkite WhatsApp ir įdiekite iš naujo. Kai mūsų telefono numeris bus patvirtintas, programa suteiks mums galimybę atkurti failus ir pranešimus iš „Google“ disko.

Kaip sukurti „WhatsApp“ atsarginę kopiją „iCloud“.

„Apple“ naudotojams pokalbių ir vaizdų atsarginės kopijos debesyje daromos taip pat:

  • Eikime į skyrių "Nustatymai“ pateikė WhatsApp.
  • Spustelėkite parinktį "Pokalbių nustatymai"Ir mes prieiname"Pokalbio kopija”.
  • Mygtuke "Automatinis kopijavimas„Mes pasirenkame kopijos periodiškumą.
  • Galiausiai tiesiog pasirinkite "Atsarginė kopija dabar„Norėdami padaryti visų mūsų pokalbių ir nuotraukų kopiją, saugiai jas laikant iCloud.

Norėdami atkurti „iCloud“ atsarginę kopiją Viskas, ką turime padaryti, tai pašalinti „WhatsApp“ iš savo „iPhone“ ir įdiegti iš naujo. Diegimo proceso metu WhatsApp suteiks mums galimybę atkurti kopiją iš iCloud su pranešimu, kuris nurodo "Atkurti pokalbių istoriją”.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found