Kaip suplanuoti SMS siuntimą „Android“ – „Happy Android“.

Naudojant tokias programas kaip WhatsApp, Telegram ir Facebook Messenger, daugeliui SMS žinučių naudojimas liko praeityje. Tačiau SMS siuntimas vis dar yra labiau paplitusi praktika, nei įsivaizduojame – ir jei nesate tikri, peržiūrėkite įrašą apie kaip siųsti nemokamas sms-. Ar reikia suplanuoti SMS siuntimą „Android“, kad bus pristatytas automatiškai? Tada skaitykite toliau!

Kaip suplanuoti SMS žinutę „Android“: 5 veikiantys metodai

Žemiau surinkome 5 metodus, kurie vis dar veikia 2020 m. viduryje ir padės patogiai ir paprastai suplanuoti trumpųjų žinučių siuntimą SMS žinutėmis jų gavėjams, kai nuspręsime.

1- Paspauskite SMS

Pulse SMS yra viena iš geriausių alternatyvių programų siųsti SMS žinutes Android. Jis turi tikrai patrauklią sąsają ir funkcijų rinkinį, todėl jis yra tikrai galingas įrankis. Kai kurios iš šių papildomų funkcijų pasiekiamos tik aukščiausios kokybės programos versijoje, tačiau, laimei, suplanuoti SMS žinutes galima puikiai naudojant nemokamą versiją. Pažiūrėkime, kaip tai veikia.

  • Pirmiausia į savo Android įrenginį atsisiųskite Pulse SMS programėlę iš Google Play.
  • Tada atidarykite programą. Pamatysite pranešimą, kuriame bus prašoma nustatyti Pulse kaip numatytąją programėlę SMS žinutėms siųsti telefone. Nustatykite ją kaip numatytąją programą spustelėdami "Nustatyti kaip numatytąjį”).

  • „Pulse“ programoje spustelėkite mygtuką „+“Ir pasirinkite kontaktą, kuriam norite siųsti žinutę.
  • Pokalbio lange spustelėkite 3 taškų piktogramą, kurią pamatysite viršutinėje srityje, ir pasirinkite „Suplanuokite pranešimą”.
  • Tada iš kalendoriaus pasirinkite datą ir laiką, kada norite išsiųsti SMS.
  • Parašykite žinutę ir baigę spustelėkite "Laikyti„Kad siunta būtų suplanuota. Jei spustelėsime išskleidžiamąjį meniu, kuriame sakoma „Nekartokite„Matysime, kad taip pat galime suplanuoti žinutės siuntimą periodiškai kiekvieną dieną, kartą per savaitę, kartą per mėnesį ar net kartą per metus.

Pasiruošę!

2- IFTTT

„Pulse“ yra puikus įrankis žinutėms planuoti, tačiau galbūt nenorėsite keisti SMS programėlės, kuri yra jūsų telefone pagal numatytuosius nustatymus. Tokiu atveju rekomenduojame naudoti programa automatizavimui sukurti vadinamas IFTTT. Tai sudėtingesnis įrankis, tačiau geras dalykas yra tai, kad jis yra daug universalesnis ir suteikia daug galimybių.

IFTTT turi programėlę arba modulį, leidžiantį užprogramuoti SMS žinučių siuntimą kai suaktyvinamas „Google“ kalendoriaus įvykis. Norėdami jį sukonfigūruoti, vadovaukitės programėlės nurodytomis instrukcijomis ČIA (Reikia užsiregistruoti ir prisijungti). Tai nėra sudėtinga, tačiau reikia skirti kelias minutes savo laiko, kad jį tinkamai sukonfigūruotume.

3 – Padaryk tai vėliau

„Do It Later“ yra programa, skirta automatiškai atsakyti į skambučius, SMS, „WhatsApps“ ir kt taip pat leidžia planuoti SMS žinutes bus išsiųstas vėliau. Lengva įdiegti ir labai atitinka tai, ką matėme naudodami Pulse programą.

  • Pirmas dalykas, kurį turime padaryti, yra atsisiųsti programą iš Google Play.
  • Pradiniame ekrane spustelėkite „+"Ir pasirinkite"Įrašai”.
  • Nepamirškite sutikti su prašomais prieigos leidimais, kad programa galėtų atlikti priskirtą užduotį.
  • Dabar pasirinkite SMS gavėją ir parašykite tekstinį pranešimą, kurį norite išsiųsti.
  • Galiausiai pasirinkite, kada norite išsiųsti SMS, ir spustelėkite mygtuką „Gerai“, kurį pamatysite viršutiniame dešiniajame ekrano kampe.
  • Jei viskas įvyko teisingai, pranešimas bus rodomas sąraše „Laukiama“, kol bus išsiųstas nurodytą datą ir laiką.

4- SMS siuntimo iš Samsung telefonų programavimas

„Samsung Galaxy“ ir „Note“ įrenginių operatoriai turi didelį pranašumą – pati SMS žinučių programėlė yra iš anksto įdiegta „Samsung“ mobiliuosiuose telefonuose. jau apima galimybę planuoti siuntas.

Tokiu atveju mums tereikia atidaryti Samsung SMS programėlę, parašyti tekstinį pranešimą ir spustelėti "+“ (Taip pat galime atidaryti išskleidžiamąjį meniu, esantį viršuje, kad atidarytumėte kalendorių). Kai tai bus padaryta, mes pasirenkame siuntos datą ir laiką ir pateikiame "Siųsti"Kad žinutė būtų užprogramuota. Labai paprasta ir labai praktiška.

5 - Tekstas SMS

Baigiame šiandienos įrašą, kuriame kalbame apie Textra – kitą trečiosios šalies programą, kuri puikiai tinka SMS žinučių siuntimo planavimui „Android“. Nors programa yra žinoma dėl savo įrankių, skirtų pritaikyti sąsają ir jos išvaizdą, tiesa ta, kad ji taip pat leidžia planuoti siuntas.

Atsisiųskite QR kodą Textra SMS Kūrėjas: Puiki kaina: Nemokama

Ji turi daugiau nei 10 milijonų atsisiuntimų ir labai aukštą 4,5 žvaigždučių įvertinimą. Jei jūsų neįtikina jokia kita mūsų aptarta programa, galite išbandyti Textra, nes tai tikrai verta.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found