„Canbor Bluetooth 4.1“ ausinės: geriausios sportui įdedamos ausinės? - Laimingas Android

Galimybė sportuojant klausytis muzikos ar gero podcast'o, daugeliui tai yra būtina. Tai ne tik padeda susivokti mūsų diskografijoje, bet ir padeda išvengti proto ir mankštintis su tipiniais „įjungtiKą jautėme klausydami tos stimuliuojančios giesmės.

Paprastai didžiausia problema šiuo klausimu dažniausiai yra ausinės. Mums reikia šalmų, kurie atlaikytų gerą mankštą ir kad jie nepaleidžia rankų pirmą kartą pakeitę. Mūsų geriausias pasirinkimas: „Bluetooth“ ausinės iš Kanboras.

„Canbor“ belaidės ausinės – puikios „Bluetooth 4.1“ ausinės, skirtos bėgimui

„Canbor“ į ausis įdedamos ausinės turi keletą funkcijų, todėl jos yra puikus priedas ne tik klausytis muzikos namuose ar keliaujant, bet jos ypač patrauklios bėgikai ir sportininkai.

Jie turi nano dangą, neleidžiančią nutekėti vandeniui ir prakaitui (IPX5 apsauga), turi APT-X technologiją ir HD garsą, bet svarbiausiaJie siūlo geriausią sukibimą, kokį matėme ilgą laiką.

Paprastai tokiais atvejais geriausia žiūrėti tiesiogiai. Čia yra mūsų ypatingas šių puikių BT ausinių išpakavimas ir apžvalga:

Techninės charakteristikos

„Canbor“ belaidžiai šalmai, be labai patenkinamos apdailos ir gamybos, turi šias technines specifikacijas:

  • Bluetooth 4.1.
  • APT-X garso dekodavimo technologija.
  • Aukštos kokybės HD garsas.
  • Atsparumas vandeniui (IPX5) ir prakaitui.
  • Mikrofonas su CVC6.0 HD triukšmo slopinimo sistema.
  • 110 mAh įkraunama baterija.
  • 8 valandos naudojimo po pilno 2 valandų įkrovimo.
  • Integruotas mikrofonas (laisvų rankų įranga).

Kita vertus, ausinės taip pat turi 3 maži mygtukai Norėdami padidinti / sumažinti garsumą arba pakeisti takelius, ir mygtuką Atkurti / Pauzė. O kaip gali būti kitaip, yra suderinamas su Android ir iOS.

Pasinaudokite patirtimi

Paskutinės mano bandytos į ausis įdedamos ausinės buvo tokios, kurios buvo vertos dvigubai daugiau, o tiesa ta, kad būti vertos tiek, kiek yra vertos, buvau labai maloniai nustebintas šių „Canbor“ kokybės. Tiek žemieji, tiek aukštieji dažniai skamba tikrai gerai, skamba puikiai, o baterija laiko ilgiau nei pakankamai. Tačiau geriausia, be jokios abejonės, yra puikus sukibimas.

Jie puikiai tinka eiti pabėgioti ar eiti į sporto salę ir klausytis muzikos, nes jiems NEĮMANOMA iššokti iš ausų. Šiuo aspektu turime suteikti jam išskirtinį, nedviprasmišką.

Be to, jis taip pat turi įmontuotą mikrofoną, o tai reiškia, kad galime juo pasinaudoti laisvų rankų funkcija ir tiesiogiai atsiliepti į skambučius. Be to, poravimas vyksta labai sklandžiai (kol kas jokių problemų).

Kaina ir prieinamumas

Šios „Canbor Brand Bluetooth 4.1“ ausinės šiuo metu kainuoja apie 30 eurų „Amazon“.. Gana subalansuota kaina, kuri užtikrina puikų kainos ir kokybės santykį.

Jei norime juos gauti ir esame Ispanijos gyventojai, galime naudoti šį kuponą „Amazon“, kad gautume įdomią 20% nuolaidą:

Kupono kodas: R8O6OJY3

Trumpai tariant, kokybiškos Bluetooth ausinės, kurios dėl puikaus sukibimo ir tikrai sėkmingo dizaino patiks visiems sportininkams ir bėgikams.

Amazon | Pirkite Canbor belaides ausines

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found