„Google Opinion Rewards“: gaukite kreditą „Play“ parduotuvėje užpildydami apklausas – „The Happy Android“.

„Google“ apdovanojimai už nuomonę yra „Android“ skirta programa, kurią sudaro mažų apklausų užpildymas mainais už šiek tiek pinigų, kuriuos galima išleisti „Play“ parduotuvėje. Jau žinote, kad „Google“ labiau domina informacija, o ne vaikas domisi ledinuku, taip pat tai yra paprastas būdas vartotojams, kurie paprastai neperka mokamų programėlių Parduotuvėje, gauti kreditą. Visapusiškas laimėjimas. Apklausos nėra ilgos ir gali būti užpildytos per kelias minutes. Lengva, tiesa?

Kaip veikia „Google“ apdovanojimai už nuomonę?

Jei norite išbandyti šią programą, tiesiog turite atsisiųskite „Google“ apdovanojimus už nuomonę iš „Google Play“ parduotuvės, tai nemokama. Kai jį įdiegsite, pirmiausia turėsite atlikti bandomąją apklausą iš maždaug 4 ar 5 klausimų, kad programa pamatytų, jog nesate kaip ožka arba esate ateivis iš planetos Omicron Persei 8.

Iš čia belieka laukti. Kai tik apklausa bus pasiekiama, įrenginyje pamatysite įspėjamąjį pranešimą, nurodantį, kad turite atlikti apklausą. Kiekviena apklausa vertinama skirtinga kaina, ir dažniausiai apie 0,25 ir 0,75 euro.

Apklausų tema dažniausiai skiriasi, jose jūsų klausiama tiek pat nuomonės apie Jungtines Tautas, tiek patirties tam tikrose universalinėse parduotuvėse. Į kiekvieną klausimą paprastai yra keli atsakymai ir jūs tiesiog turite pasirinkti tą, kuris geriausiai atitinka jūsų asmeninę nuomonę. Be to, dažniausiai klausimų nekyla daug, tad po poros minučių anketą išsiųsime ir galėsime papildyti savo Google Play paskyrą.

Tokiems žmonėms kaip aš, kurie paprastai neišleidžia pinigų mokamoms programėlėms, tai puikus būdas atverti duris visoms programoms, kurių iki šiol buvome nusprendę nebandyti. Mano atveju aš jau baigiau savo pirmąją apklausą ir man davė 0,75 euro. Kol kas neblogai. Problema ta, kad apklausos paprastai būna kartą per savaitę arba kas 2, todėl jūs turite būti kantrūs.

Ar yra kokių nors gudrybių, kaip gauti daugiau „Google Opinion Rewards“ apklausų?

Kai kurie žmonės teigia, kad apklausas gauna beveik kasdien. Ar tai įmanoma?

Jei norime dažniau gauti klausimynus, turime įjungti Google vietovių istoriją . Priklausomai nuo mūsų „Android“ versijos, galime tai padaryti taip:

  • Iš programosGoogle nustatymai“, paprastai yra „Google“ programos laukelyje. Mes einame į "Vieta" ir spustelėkite "„Google“ vietovių istorija“ Norėdami jį suaktyvinti.
  • Iš pagrindinės programos „Nustatymai"Iš prietaiso. Mes einame į programų tvarkyklę ir ieškome "Google“. Spustelėkite "Vieta"Norėdami suaktyvinti istoriją.

Vietovių istorija leidžia „Google“ žinoti, kur mes judame, ir jei ji mato, kad praeiname per parduotuvę ar einame į konkretų restoraną ir ji turi su ta įmone susijusią apklausą, labai tikėtina, kad ji atsiųs mums apklausą sužinoti mūsų nuomonę. Savaime suprantama, jei keliaujate per labai kosmopolitiškas vietas, kuriose pilna parduotuvių ir lankytinų vietų, jums lengviau gauti daug daugiau apklausų nei visą dieną namuose esanti močiutė.

Didelis trūkumas, kurį matau vietos istorijos klausimu, yra susijęs su privatumu. Vis dar nesu iki galo aišku, ar man malonu, kad „Google“ visada žino, kur einu ir kur nustoju eiti. Jei nežinote, ar ši paslauga aktyvuota, ar ne (ji standartiškai pateikiama kartu su Google programų paketu), rekomenduoju bet kuriuo atveju patikrinti. Priešingai, jei neturite problemų šiuo klausimu, įsitikinkite, kad jį suaktyvinote ir gausite daug daugiau apklausų, taip paprasta.

Jei norite sužinoti daugiau būdų, kaip gauti nemokamas mokamas programas „Google Play“ parduotuvėje, neišeikite iš anksto neperžiūrėję įrašo Kaip nemokamai ir legaliai gauti mokamas Android programas.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found