Klaida C1900208 atnaujinant į „Windows 10“ – laimingas „Android“.

Viena iš dažniausiai pasitaikančių klaidų bandant atnaujinti sistemą į „Windows 10“ yra gerai žinoma klaida C1900208. Nuo tada, kai 2015 m. vasarą pasirodė „Windows 10“, buvo aptikta keletas diegimo gedimų, kurie, nors ir nebuvo katastrofiški, jie tam tikru būdu suteršė, kita vertus, vieną geriausių „Microsoft“ OS. paskelbta po kurio laiko. Aukščiau minėta klaida pasirodo pradedant naujos operacinės sistemos diegimą, o pasirodžiusi ekrane neleidžia tęsti sistemos atnaujinimo. Ekrane rodomas pranešimas paprastai yra toks:

    Diegimo būsena: Nepavyko

Išsami klaidos informacija: klaidos kodas C1900208

Šią klaidą sukelia jūsų kompiuterio antivirusinė programa (dažniausiai todėl, kad ji atlieka nuskaitymą arba aktyvų procesą, neleidžiantį atnaujinti sistemos).

Sprendimas yra išjungti antivirusinę programą, kol atnaujinate (arba visiškai ją pašalinti, jei ta pati klaida ir toliau rodoma ją išjungus).

Kai antivirusinė programa bus išjungta, ištrinkite aplanko turinį C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download.

Tada paleiskite ms-dos (Pradėti -> Visos programos -> Priedai -> Komandų eilutė (paleiskite kaip administratorius dešiniuoju mygtuku)) ir paleiskite komandą wuauclt.exe / updatenow.

Pabandykite atnaujinti sistemą į Windows 10. Nepamirškite dar kartą suaktyvinti arba įdiegti antivirusinę.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found