WPS Office: puiki „MS Office“ alternatyva „Android“ ir „iOS“.

Jei esate iš tų, kurie džiaugėsi kaip kastiniai, kai „Microsoft“ paskelbė apie savo gerai žinomo biuro paketo „Android“ ir „iOS“ versijas Tikrai atpažįstate kokybinį šuolį, kurį reiškia tokio tipo programos. Gebėti naudoti tekstų rengyklę, pvz Žodis arba sukurkite skaičiuoklę Excel iš mobiliojo daug ką pasako. Tai rodo, kad vis labiau artėjame prie to, kad kišenėse būtų tikrai visiškai funkcionalūs mini kompiuteriai.

WPS Office vs Microsoft Office

Tačiau mobiliosios „Word“, „Excel“ ar „Power Point“ versijos nėra vienintelės. WPS Office yra biuro rinkinys, skirtas Android ir iOS kuri puikiai atlieka „puikios Microsoft alternatyvos“ vaidmenį.

WPS biuras yra biuro automatizavimo programų rinkinys, kurį sukūrė Kingsoftas1988 m. milijonai vartotojų naudojo WPS tekstų rengyklę DOS. Tačiau po sutrikimo Biuras ir Windows 95 Jis pateko į užmaršties duobę ir tik 2002 metais atgimė ir po truputį atgavo rinkos dalį, iš dalies ir Kinijos vyriausybės pagalba. Šiuo metu ji turi daugiau nei 600 milijonų vartotojų.

„WPS Office“, skirta „Android“.

WPS programų rinkinys yra kelių platformų ir prieinamas tiek „Windows“, tiek „Linux“, „Android“ ir „iOS“. Nemokamoje programoje, skirtoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, kuri yra po ranka, yra 4 programos: Rašytojas, Skaičiuoklė, Pristatymas (Word, Excel ir PowerPoint atitikmenys) ir a PDF skaitytuvas + konverteris.

Tiesa ta, kad programos yra gana intuityvios ir yra labai gerai sukurtos dirbti iš palyginti mažo ekrano ir tuo pačiu turi pakankamai redagavimo įrankių. Kadangi šiais atvejais vaizdas vertas tūkstančio žodžių, palieku jums keletą rašytojo, skaičiuoklės ir pristatymo ekrano kopijų, kad galėtumėte pamatyti, kaip jie veikia.

Rašytojas

Kaip matote, galite puikiai žaisti su mastelio keitimu, šriftų keitimu, kursyvu, paryškintu šriftu, vaizdų ar lentelių įterpimu, stiliais ir pan.

Skaičiuoklė

Čia taip pat galime dirbti su klasikinėmis ląstelių funkcijomis, įterpti ir tvarkyti duomenis ir kt.

Pristatymas

Kaip ir Write and Spreadsheet, „Presentation“ labai primena „PowerPoint“ ir apima visas reikalingas funkcijas, reikalingas pristatymams kurti ir redaguoti beveik taip, lyg dirbtume staliniame kompiuteryje.

Failų formatai

„WPS Office“ yra suderinamas su visais įprastais „Word“, „Excel“ ir kt. formatais, be to, palaiko daugybę kitų teksto ir duomenų formatų tipų.

WPS Office taip pat yra sklandžiai integruotas į debesį, todėl galite labai lengvai įkelti ir bendrinti failus tarp įrenginių.

Atsisiųskite „WPS Office“, skirtą „Android“ / „iOS“.

„WPS Office“ gavo kelis apdovanojimus „Google Play“: „Geriausia programa 2015 m.“, „Redaktorių pasirinkimas“ ir „Panašus kūrėjas“. Be gerų įvertinimų parduotuvėje, neabejotina, kad tai programa, kurią verta turėti omenyje. Jei norite jį atsisiųsti čia, turite atitinkamas nuorodas:

Atsisiųskite QR kodo WPS Office – nemokamą Office Suite, skirtą Word, PDF, Excel kūrėjams: WPS SOFTWARE PTE. LTD. Kaina: Nemokama

Jei jūsų yra „iPhone“ ir „iPad“, čia yra jūsų nuoroda:

Atsisiųskite QR kodo WPS Office Developer: Kingsoft Office Software, Inc. Kaina: Nemokamai +

Jei norite išbandyti nemokamą darbalaukio versiją, tereikia prisijungti prie jų svetainės atsisiųskite diegimo paketą .

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found