Filmo „Tokyo Ghoul“ (filmas) anonsas – tiesioginis veiksmas – laimingas „Android“.

Manau, apie tai jau minėjome prieš kelis mėnesius, bet naujokams primenu, kad „Tokyo Ghoul“ gyvo veiksmo filmo premjera jau tuoj įvyks. Oficialus jo pavadinimas yra Tokyo Ghoul: filmas, o prieš porą dienų tai vėl buvo naujienose dėl naujo anonso, kuris buvo išleistas IGN „YouTube“ kanale:

Po anonso, kuriame beveik nieko nesimatė, ir kito anonso, kuriame galėjome šiek tiek geriau įvertinti bendrą filmo toną, belieka laukti, kol spalio 16 d, filmo pasirodymo data.

Tiems, kurie dar nėra susipažinę su Tokyo Ghoul, yra sėkminga Sui Ishida sukurta manga, vėliau perkelta į anime ir kurioje mes matome Kaneki, berniuko, kuris dėl likimo galiausiai tampa Ghoul, gyvenimą ir stebuklus, būtybę, kuri valgo žmogaus mėsą, kad išgyventų ( Na, mėsa ir šiek tiek kavos. Ghouls yra labai kavos augintojai).

Dabar pagrindinis klausimas yra, kiek filmas bus ištikimas mangai? Šiuo metu atrodo, kad bent jau kalbant apie specialiuosius efektus problemų nebus ir atrodo, kad tą niūrią atmosferą, kuri tvyro per visą originalią seriją, pavyko neblogai užfiksuoti. Likusią dalį sužinosime nuo spalio 12 d.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found