DOOGEE Valentino dienos proga 30 USD nuolaidos ir išskirtinė bei paslaptinga dovana – laimingasis „Android“

Ar manote, kad gėlių puokštė yra per senamadiška dovana Valentino dienos proga? Ar tas „Vuitton“ krepšys išėjo į kainą? Nežinote, kokius lūpų dažus jai pirkti? Nesijaudinkite, šiais metais DOOGEE paruošė kažką ypatingo.

Švęskite Valentino dieną su DOOGEE

Valentino vakarėlis kils iš rankų atitinkami kai kurių sėkmingiausių prekės ženklo modelių pardavimai. Viena vertus, galime gauti a DOOGEE Y6 pianinas juodas arba a Y6 Piano White už 139,99 USD (keisti apie 135 eurus), tai yra 30 USD pigiau.

Kita vertus, pamatysime ir kaip naujoji DOOGEE Y6 agatas jo kaina sumažinta iki patrauklių 99,99 USD (šiek tiek daugiau nei 95 eurai), su 10 USD nuolaida. Bet kodėl toks kainų skirtumas? Nors tai tas pats išmaniojo telefono modelis, „Y6 Piano Black“ ir „Y6 Piano White“ turi 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, o įprastoje Y6 versijoje yra 2 GB RAM ir 16 GB atminties.

Akcija prasidės vasario 10 d, ir norėdami pasinaudoti jos pranašumais, tereikia užsiprenumeruoti oficialią DOOGEE svetainę www.doogee.cc el. paštu. Tokiu būdu gausime kuponą su 40 USD nuolaida. Be to, bendrovės teigimu, taip pat pristatys išskirtinę dovaną. Mes neįsivaizduojame, kas tai galėtų būti, bet, matyt, tai kažkas labai panašaus į Durex !!

DOOGEE Y6 modelio specifikacijos

8MP priekinė kamera su blykste ir 88º plataus kampo objektyvu ir 13MP galinė kamera su PDAF, pagaminta iš Samsung ir su dviguba LED blykste

  • MTK6750 aštuonių branduolių 64 bitų
  • 5,5 colių HD ekranas, pagamintas SHARP, 2,5D kreivinis stiklas ir G + FF
  • 4G + ryšys
  • 4 GB RAM + 64 GB saugykla, suteikta „Samsung“ (Y6 Piano black ir Y6 Piano white modeliuose)
  • 2 GB RAM + 16 GB saugyklos, kurią suteikė „Samsung“, skirta Y6 Agate raudonai, Y6 Moonlight mėlynai ir visoms kitoms įprastoms versijoms
  • Dvi mikro SIM kortelė
  • Android 7.0
  • 3200 mAh, 5V2A baterija
  • Žr. daugiau informacijos

Jei norite šiek tiek atidžiau pamatyti, kaip yra šie terminalai, nieko geriau nei pažiūrėkite į šį vaizdo įrašą apie Y6 Piano White ir Agate Red:

Klasikinis Y6 serijos modelis:

Galiausiai priminkite, kad jei ieškome dar pigesnio pasiūlymo taip pat galime įsigyti DOOGEE Y6C už 89,99 USD (apie 85 eurus) akcijos laikotarpiui. Griežtesnis neįmanoma.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found