Kaip išjungti kvietimus į „Facebook“ žaidimus ir programas – „Happy Android“.

Jei pavargote gauti kvietimus žaisti „Candy Crush“ ar „Facebook“ budinčią programą, nesijaudinkite. Tu ne vienintelis. Iš pradžių gali būti juokinga išbandyti „Farmville“ ar pažaisti keletą žaidimų mados žaidime, tačiau laikui bėgant tampa aišku, kad gausus Candy kvietimas nėra tai, kas mus labiausiai džiugina.

Dėl šios priežasties ir dėl to, kad galiausiai tokio tipo kvietimai yra ne kas kita, kaip paslėpta reklama (ir ne tokia slapta), turėtumėte žinoti, kad galite nutraukti tokio tipo anodinius pranešimus.

Iš naršyklės

Norėdami išjungti kvietimus į žaidimus ir programas iš stalinio ar nešiojamojo kompiuterio naršyklės, tereikia spustelėti „Nustatymas" „Facebook“ viršutinėje juostoje esančiame išskleidžiamajame meniu. Tada kairiajame meniu pasirinkite „Spynos"Ir slinkite į skyrių"Blokuoti programas”.

Pirmas "Nustatymas" ir vėliau "Spynos", Pasiekti"Blokuoti programas

Norėdami užblokuoti konkrečią programą ar žaidimą, tereikia pradėti rašyti programos pavadinimą, kad jis būtų rodomas išskleidžiamajame meniu, ir spustelėkite jį.

Parašykite žaidimo ar programos pavadinimą ir spustelėkite pasiūlymą išskleidžiamajame meniu, kad užblokuotumėte

Pasirinkę programą, ji pasirodys sąraše, kaip matote paveikslėlyje.

Iš „Android“ / „iOS“ programos

Mobiliosios versijos atveju tai dar paprastesnė, bet su subtiliu skirtumu. Užuot blokavus programas ir žaidimus po vieną, blokuoti galima tik visame pasaulyje. Tai yra, jei išjungiame kvietimus į žaidimus ir programėles, išjungiame juos visuose „Facebook“ pasiekiamuose žaidimuose ir programose.

Norėdami užblokuoti iš savo išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio, tiesiog atidarykite „Facebook“ programą ir spustelėkite apatinį išskleidžiamąjį meniu (dažniausiai paspausdami kairįjį mobiliojo telefono mygtuką), tada «Nustatymai -> Pranešimai"Ir atžymėkite parinktį"Paraiškos prašymas”.

Paspaudę „Nustatymai“, galite išjungti kvietimus „Facebook“ programėlėje

Kaip matote žingsnius, nors jie gana paslėpti, bet sekti nesunku, be to, tai puikus būdas atsikratyti visokio šiaudelio ir filtruoti tik tą turinį, kuris tikrai mus domina.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found