„Thor: Ragnarok“ (pirmasis anonso anonsas) – „Thor 3“ – laimingas „Android“.

Šią popietę „Marvel Entertainmet“ pristatė pirmasis anonso anonsas iš trečiojo filmo apie Odino sūnų, Toras: Ragnarokas. Šioje trumpoje, beveik 2 minučių trukmės peržiūroje matome, kad veiksmas ir humoras ir toliau stipriai veikia „Marvel“, o šis linksmas anonsas yra geras to pavyzdys.

Apie ką yra „Thor: Ragnarok“?

Thoras yra įkalintas kitame visatos gale ir baigia lenktyniauti su laiku, norėdamas grįžti namo ir sustabdyti Ragnaroką, jo gimtojo pasaulio sunaikinimą ir Asgardo civilizacijos pabaigą, veikiant visagaliai naujai grėsmei. negailestinga Hela..

Thor: Ragnarok Casting

Filmą „Thor: Ragnarok“ režisavo Taika Waititi, o pagrindinius vaidmenis atlieka Chrisas Hemsworthas (Thoras), Tomas Hiddlestonas (Loki), Benedictas Cumberbatchas (Dr. Strange), Markas Ruffalo (Hulkas), Idrisas Elba (Heimdall), Kate Blanchett (Hela), Anthony Hopkinsas. (Odinas), Jaimie Alexanderis (Sifas) ir Karlas Urbanas (Skurge). Išleidimo data: Lapkričio 3 d.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found