Kaip naršyti privačiai ir be skelbimų naudojant „Firefox Focus“.

Naudodami naršyklę visada siekiame kuo didesnio privatumo. Tačiau mes visi daugiau ar mažiau žinome – o jei ne, laikas mums atsimerkti – tai mūsų duomenų apsauga visada bus šiek tiek silpna, ypač jei prisijungiame prie interneto su Google Chrome, Firefox, Safari ir panašiais.

Jei nenustatome VPN, naršykite TOR arba naudokite tarpinius serverius, kad paslėptumėte savo išvestį į didelis tinklas, privatus naršymas yra labiau utopija nei bet kas kitas. Tipiškas inkognito skirtukas taip pat palieka pėdsaką, o jei atliekame „Google“ paiešką, didelė G paieškos sistema išsaugo visų mūsų paieškų įrašus. Šiandien jie mus kontroliuoja visais įmanomais frontais, mielas skaitytojau.

Paprasta naršyklė, kuri niekada nesijaudintų dėl naršyklės istorijos ištrynimo

Tačiau nesijaudinkite ir paranojiškai. Bent jau abejoju, ar turiu FTB komandą, kuri analizuoja kiekvieną mano žingsnį internete. Ir tikrai tu nesi daug svarbesnis...

Jei mūsų rūpesčiai jie nenukeliauja daug daugiau nei išvalys naršymo istoriją Kai atliekame „netinkamą“ paiešką, kad nepaliktų pėdsakų, arba tiesiog norime šiek tiek diskretiškesnės naršyklės nei ta, kurią šiuo metu naudojame, negalime praeiti nepažvelgę „Firefox Focus“..

Atsisiųskite QR kodą Firefox Focus: privati ​​naršyklė Kūrėjas: Mozilla Kaina: Nemokama Atsisiųsti QR kodą Firefox Focus: Privatumas Kūrėjas: Mozilla Kaina: Nemokama

Šioje alternatyvioje naršyklėje, kurią sukūrė „Mozilla“, skirta „Android“ ir „iOS“ telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, dėmesys sutelkiamas į 3 pagrindinius dalykus, siekiant pagerinti vartotojo naršymo patirtį:

  • Lengvumas Išvalyti naršymo istoriją bet kada.
  • Nesudėtinga sąsaja sutelkti dėmesį tik į žiniatinklio, kuriame lankomės, turinį.
  • Nėra skelbimų.

Jus taip pat gali sudominti: Geriausios „Android“ naršyklės

Istoriją ištrinti dar niekada nebuvo taip paprasta

Viena iš „Focus“ stipriųjų pusių yra ta, kad jis „visada“ primena, kad reikia ištrinti prakeiktą istoriją. Kai atidarysime programą, pranešimų juostoje turėsime mygtuką: bet kada paspauskite ir atsisveikinkite su istorija. Visi skirtukai bus uždaryti ir pagrindinis puslapis bus įkeltas automatiškai. Nieko čia neįvyko. Pirmyn, ponai!

Kur dingo tie skelbimai?

Ir tada yra reklamos klausimas. Šiuo atveju mes neturime jaudintis dėl bet kokio skelbimų blokatoriaus naudojimo, nes pati Firefox Focus yra atsakinga už visų skelbimų rinkinių pašalinimą iš bet kurio mūsų lankomo puslapio.

Aukščiau esančiame paveikslėlyje matome tas pačias naujienas, kurias matome „Google Chrome“ (kairėje) ir „Firefox Focus“ (dešinėje). įvestis, Reklamos dingsta, taip, bet ne tik. Paspaudę viršutinį naršyklės meniu pamatysime, kad buvo užblokuota iki 94 sekimo priemonių, tik įkeliant šį tinklalapį.

Kai kurie puslapiai praeina per 3 miestus su jų tinklalapio reklaminiu turiniu, ir dažnai mes prarandame giją to, ką įvedėme perskaityti. Visa tai, kartu su sąsaja be didelių gudrybių, daro „Focus“ viena geriausių naršyklių, leidžiančių pasiekti turinį tiesiausiu (ir diskretiškiausiu) būdu.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found