WhatsApp kalba! „WhatsApp“ skirta laisvų rankų programa

Ar kada nors pagalvojote, kaip tai būtų puiku „WhatsApp“ skaitė jūsų žinutes ką tau siunčia draugai ir kontaktai? Būtent tai ir siūlo „WhatsApp“ diskas, programėlė, kurią sukūrė Android Apps Zone, „Google Play“ jau įdiegta daugiau nei 50 000.

WhatsApp Drive funkcijos

Šią įdomią „Android“ programą sudaro 2 pagrindinės funkcijos:

Laisvų rankų įranga WhatsApp žinutėms

Pagrindinė šios programėlės funkcija yra laisvų rankų įranga. Tai yra, kai programa bus įdiegta, kiekvieną kartą, kai gausite WhatsApp pranešimą, jis bus skaitomas garsiai per telefono garsiakalbius arba ausines.

Diktuokite / transkribuokite balso pranešimus

WhatsApp Drive taip pat leidžia diktuoti pranešimus ir atsakyti tiesiogiai savo kontaktams nenaudodami klaviatūros. Tai labai naudinga parinktis, jei atsižvelgsime į tai, kad programos tikslas yra, kad mes nė akimirkai nesustotume rašyti.

Viena iš silpnųjų programos vietų yra tai, kad gavus ir perskaičius pranešimą nėra galimybės jo klausytis dar kartą. Todėl, jei pirmą kartą praleidote kurią nors žinutės dalį, jums neliks nieko kito, kaip tik žvilgtelėti į telefoną ir jį perskaityti (būtent to norime išvengti). Bet kokiu atveju, esu įsitikinęs, kad tai yra klausimas, kurį kūrėjai bandys išspręsti būsimuose atnaujinimuose.

Likusioms – tai labai paprasta programėlė, kuri gali būti naudinga vairuotojams, norintiems toliau kalbėtis per WhatsApp nesiblaškydami nuo savo išmaniojo telefono (o tai taip pat labai pavojinga). Tai taip pat gali praversti tikrai neramiems ar hiperaktyviems žmonėms, kurie vienu metu atlieka tūkstantį dalykų (ar jūs vienas iš tų?) Arba bėgiojantiems.

WhatsApp Drive yra nemokama programa skirtą „Android“ ir galite atsisiųsti bei įdiegti iš „Google Play“. Programėlė sveria 4,1 MB ir veikia su Android 4.4 arba aukščiau.

Programėlė parduotuvėje nerasta. 🙁 Eikite į parduotuvę „Google“ žiniatinklio paieška

Jei norėjote daugiau, nedvejodami peržiūrėkite įrašą 20 pagrindinių WhatsApp gudrybių.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found