Kaip paleisti „Android“ programas iš kompiuterio naršyklės – laimingas „Android“.

Tobula sintezė, tiesa? Stalinio kompiuterio stabilumas ir galia kartu su begaliniu „Android“ teikiamų mobiliųjų programų asortimentu. Tai ir siūlo ARC Welder, labai naudingas „Google Chrome“ naršyklės plėtinys.

Kaip tai veikia?

Pirmas dalykas, kurį turime padaryti, yra atsisiųsti ir įdiegti ARC Welder. Tai nemokamas „Chrome“ plėtinys, kurį galime atsisiųsti tiesiai iš „Google“ internetinės parduotuvės.

Įdiegus plėtinį, pasirodys įspėjamasis pranešimas, nurodantis, kad mūsų operacinė sistema nėra „Chrome“ OS (žinoma, jei nesate šios operacinės sistemos naudotojas). Tada turime spustelėti "Pasirinkiteir pasirinkite vietą, kurioje norime išsaugoti failus, sugeneruotus naudojant programą (Tokiam naudojimui rekomenduoju sukurti specialų aplanką).

Tereikia spustelėti „Pridėti prie Chrome“, kad įdiegtume „ARC Welder“ naršyklėje „Chrome“.

Atlikę šią paprastą konfigūraciją, mes tiesiog turime tai padaryti pasirinkite norimos paleisti programos .apk failą mūsų staliniame kompiuteryje.

.apk failai yra „Android“ programų diegimo paketai, kuriuos paprastai galima atsisiųsti iš paties programų kūrėjo svetainės. Jei negalite rasti reikalingos programos .apk failo, visada galite jį atsisiųsti iš tokių svetainių kaip Uptodown.com, Apkmirror.com arba šiek tiek paieškokite „Google“.

Atsisiuntę diegimo failą, spustelėkite „Pridėkite savo APK"Ir pasirinkite failą, atitinkantį programą, kurią norime įdiegti. Jei ketinate įdiegti kelias programas, rekomenduoju šiems failams sukurti greitąjį aplanką ir laikyti juos toje pačioje vietoje (patikėkite manimi, pradedate nuo vienos programos, tada bandote kitą, tada kitą ir galų gale atsiduri gana gražiai).

Pasirinkite programą, kurią norite paleisti ir kaip norite, kad ji būtų rodoma ekrane

Galiausiai turime pasirinkti, ar norime rodyti programą gulsčiojo formato ir įrenginio, kurį norime mėgdžioti, tipą (pasirinkti planšetinį kompiuterį, telefoną, maksimalų ar viso ekrano režimą). Paspaudę "TEST" paleisime programą.

Štai kaip „Twitter“ ir „Angry Birds“ atrodo iš mano „Windows 10“ stalinio kompiuterio

Reikėtų pažymėti, kad kai kurios programos netinkamai veikia ARC Welder. Mano atveju man nepavyko paleisti „Spotify“ programėlės ar „Shazam“, bet likusi dalis (o buvo keletas) veikia puikiai ir visiškai sklandžiai.

Jei kada nors svajojote turėti galimybę naudotis viena mėgstamiausių programų iš savo stalinio kompiuterio, nedvejokite ir įsigykite ARC Welder. Gana atradimas.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found