Kaip sukurti 3D nuotraukas naudojant „Facebook AI“, skirtą „Android“.

2018 m. „Facebook“ pristatė funkciją, kuri leido kurti 3D nuotraukas iš 2D vaizdų. Tačiau ši nauja technologija iki šiol buvo prieinama tik aukščiausios klasės terminaluose su dviejų objektyvų kameromis. Panašu, kad nuo šiol kažkas pasikeis, nes prieš porą dienų „Facebook“ savo tinklaraštyje paskelbė, kad išplės šį įrankį į kitus rinkoje esančius „Android“ ar „iPhone“ terminalus, net jei jie turi tik vieną objektyvą. arba yra žemos klasės įrenginiai.

Norėdami tai padaryti, „Facebook“ dirbtinis intelektas naudoja metodus mašininis mokymasis sukurti trimatę struktūrą iš plokščių nuotraukų. Kažkas, kas gali būti pritaikyta tiek nuotraukoms, kurias darome fotoaparatu, tiek bet kokiam kitam vaizdui, kurį atsisiuntėme iš interneto arba išsaugojome savo įrenginio atmintyje.

Rezultatas yra vaizdas, kuris „juda“ sukant ar pakreipdamas telefoną, atskleidžiantis scenos dalis iš kitos perspektyvos. Kiekvienos nuotraukos rezultatas skiriasi, tačiau apskritai galime pasakyti, kad efektas yra gana patenkinamas.

Susijęs įrašas: Kaip nustatyti 3D foną „Android“.

Kaip fotografuoti 3D naudojant „Facebook“ programą, skirtą „Android“.

3D nuotraukas dabar gali pasiekti visi, kurių „Facebook Android“ programa atnaujinta į naujausią versiją.

Atsisiųsti QR kodą Facebook Kūrėjas: Facebook Kaina: Nemokamas

Veiksmai, kuriuos reikia atlikti, yra šie:

  • Atidarykite „Facebook“ programą ir spustelėkite „¿Ką tu galvoji?”.
  • Galimų veiksmų sąraše slinkite žemyn, kol rasite veiksmą "3D nuotrauka”.
  • Šiame pranešime sutikite su "Suteikti prieigą"Ir pasirinkite vaizdą iš savo galerijos.
  • Kai vaizdas bus apdorotas, galėsite matyti juodraštį, kaip jis bus konvertuojamas į 3D. Pridėkite komentarą ir, kai viską paruošite, spustelėkite "Paskelbti”.

Siekdama tokio tipo efektų, „Facebook“ AI išugdė konvoliucinį neuronų tinklą (CNN) su milijonais viešų 3D vaizdų ir jų gylio žemėlapių, taip pat įvairias mobiliojo ryšio optimizavimo technikas, kurios turėtų padėti padaryti tokio tipo vaizdus sklandžius. sekundžių.

Ar tada tai veikia? Tiesa ta, kad išbandę keletą nuotraukų gavome įdomių rezultatų. Jei esame nuolatiniai socialinio tinklo vartotojai, be jokios abejonės, tai yra įrankis, kuriuo galime labai pasinaudoti.

Rekomenduojama literatūra: Atraskite Phogy, nuostabias nuotraukas ir asmenukes 3D formatu, skirtu „Android“ ir „iOS“.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found