Jie atranda, kaip „įkalti“ „iPhone“ su „Android“ mobiliuoju telefonu

VHS prieš Beta, Windows prieš MacOS, Playstation prieš Xbox ir, žinoma, Android prieš iPhone, amžinus varžovus. Technologijoms kartais pavyksta, kad net patys aršiausi priešai susikerta, kad padėtų vienas kitam stebuklingoje karamelėje, kuri, be abejo, yra graži ir ironiška.

Neseniai galėjome patirti vieną iš šių „altruistinės draugystės“ atvejų „Reddit“ vartotojo rankose. stblr (taip pat matomas XDA kūrėjuose), kuris patvirtino, kad jau galite sulaužyti „iPhone“ naudodami „Android“ telefoną.

Iki šiol „iPhone“ bendruomenės jailbreak...

„Jailbreak“ yra daugelį metų vykstantis procesas, kurio dėka „iOS“ vartotojai gali pašalinti kai kuriuos „Apple“ taikomus apribojimus savo įrenginiams. Tačiau tai yra procesas, dėl kurio iki šiol reikėjo naudoti kompiuterį su MacOS, jei norėjome naudoti vieną iš efektyviausių jailbreak metodų, kurie šiuo metu egzistuoja terminalams su naujausiomis iOS versijomis, vadinamąjį. checkra1n metodas.

Laimei, naujas checkra1n naujinimas įgalino Linux sistemų palaikymą. Ar žinote, kad kiti įrenginiai, be stalinių kompiuterių, turi Linux pagrindu sukurtą architektūrą? Iš tiesų, Android įrenginiai.

Reikalavimai, kad būtų galima paleisti checkra1n iš Android terminalo

Norint įvykdyti žygdarbį, stblr nurodo, kad tai būtina turėti įsišaknijęs Android mobilusis (arba planšetinis kompiuteris). Šis metodas veikia nuo iPhone 6 iki iPhone X su operacine sistema iOS 12.3 ir naujesne versija, nors taip pat būtina turėti reikiamus USB OTG laidus ir adapterius, kad galėtume prijungti abu įrenginius nuo Android USB-C prievado iki Manzanos žaibo uostas.

Pusiau nuolatinis jailbreak

Bendrą procesą sudaro dvejetainio failo checkra1n atsisiuntimas į įsišaknijusį Android telefoną, programos įdiegimas iš Termux kad būtų galima atidaryti terminalo langą ir naudoti failų naršyklę su root leidimais, pvz FX failų naršyklė.

Iš čia checkra1n failas perkeliamas į Android sistemos skaidinį, iPhone aktyvuojamas DFU (Device Firmware Upgrade) režimu ir per USB jungiamas prie Android telefono. Visa tai siekiant užmegzti ryšį tarp abiejų įrenginių ir paleisti „checkrain“ diegimą iš „Terux“ terminalo lango su supervartotojo leidimais.

Kita vertus, svarbu tai pabrėžti susiduriame su pusiau nuolatiniu paleidimu į kalėjimą, o tai reiškia, kad jei iš naujo paleisime iPhone, jailbreak bus išjungtas ir sistema grįš į pradinę būseną. Kažkas, kas gali būti gana įdomu tiems, kurie nori bet kuriuo metu pasinaudoti jailbreak ir toliau išlaikyti oficialią telefono konfigūraciją.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found