Kaip siųsti automatinius atsakymus naudojant „WhatsApp“ – laimingas „Android“.

Viena iš funkcijų, kurių daugelis pasigenda WhatsApp yra galimybė programaautomatinio atsakymo pranešimai. Tokio tipo automatinis atsakiklis, kurį galime naudoti kitose programose, pvz., „Outlook“, ir kurie puikiai tinka, kai esame ne biure, kad informuotume kolegas ir klientus.

Kas kartais nutinka, kai neatsakome į pranešimą iškart?

WhatsApp, būdama labiau tiesioginio bendravimo programėlė, jei šiuo metu neatsiliepsime, gali būti, kad mūsų kontaktas parašys mums dar vieną žinutę, o paskui kitą ir galbūt net paskambins. Viskas už tai, kad šiuo metu negavau atsakymo!

Tiems atvejams būtų puiku turėti nedidelį automatinį atsakiklį, tokiu būdu, kad pokalbyje mums parašius kontaktą, ta žinutė bus išsiųsta, jei negalėsime (ar nenorėsime) iš karto atsakyti.

Automatinio atsakiklio funkcija „WhatsApp“.

Deja, „WhatsApp“ vis dar neturi šios funkcijos. Tačiau yra ir kitų kompanijų, kurios apie tai pagalvojo ir sukūrė tobulą programą šiai labai naudingai automatinio atsako funkcijai atlikti. Mes kalbame apie WhatsReply, taip pat žinomas kaip WhatsApp atsakiklis, paprasta ir nesudėtinga programa, kuri atlieka būtent tai, ką žada.

Suplanuokite automatinį siuntimą naudodami „WhatsApp“ atsakiklį („WhatsReply“)

WhatsReply yra „Android“ programa, siunčianti anksčiau nustatytą atsakymą Visiems žmonėms ar grupėms, kurie siunčia mums žinutę, jei po iš anksto nustatyto laiko mes jiems neatsakome.

Pirmą kartą paleidę programą pamatysime „WhatsReply“ leidimų užklausą. Kai programa bus priimta, ji suaktyvinama automatiškai ir suteikiama galimybė atlikti šiuos pakeitimus:

Atsakyti

Į šį lauką įvesime tekstą, kurį norime išsiųsti į mūsų kontaktą, kai nenorime arba negalime atsakyti į jūsų pranešimą.

Intervalas tarp atsakymų (kontaktai)

Čia mes įkursime laiko limitas, kuris turi praeiti kad įsijungtų automatinis atsakymas. Galime pasirinkti mažiausiai 3 sekundes ir maksimalų 15 sekundžių laiką.

Intervalas tarp atsakymų (grupių)

Tas pats kaip ir ankstesnis, bet šiuo atveju skirtas WhatsApp grupės. Čia atsakymo riba yra platesnė ir leidžia nustatyti atsakymo laiką nuo 5 minučių iki valandos. Kad automatinis atsakymas būtų taikomas ir WhatsApp grupėms, turime turėti parinktį "Įgalinti grupėms”.

Kaip matote, tai labai paprasta programa, kuri patenkina vieną iš pagrindinių poreikių, ypač jei naudojame verslo telefoną ir bendravimas daugiausia vyksta per WhatsApp. Nepamirštant, kaip tai gali būti naudinga tam tikriems draugams ir sunkiems pažįstamiems, kurie mus užplūsta žinutėmis, jei neatsakome greičiau nei per 3 sekundes.

Šiame vaizdo įraše atliekame nedidelį bandomąjį paleidimą, kad patikrintume, ar automatinių atsakiklių siuntimas veikia tinkamai:

ATNAUJINTA: atrodo, kad ši programa nebepasiekiama „Google Play“. Bet kokiu atveju turime ir kitų panašių alternatyvų:

Programėlė parduotuvėje nerasta. 🙁 Eikite į parduotuvę „Google“ žiniatinklio paieška Atsisiųskite QR kodo automatinį atsakymą, skirtą „WhatsApp“ kūrėjui: Bilbo Soft Kaina: Nemokama

Jeigu WhatReply už WhatsApp, tai yra identiška programėlė savo funkcijomis, kaip ir anksčiau minėta WhatsReply, ir lygiai tokia pati ją konfigūruojant (žr. vaizdo įrašą aukščiau).

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found