7 „Google Play“ alternatyvos: kitos „Android“ programų saugyklos

Google Play parduotuvė „Android“ tai kažkas labai panašaus į tai, ką „Windows“ reiškia asmeninių kompiuterių aplinkoje. Jis yra standartinis daugelyje terminalų ir visi jį naudoja taip, tarsi tai būtų vienintelis būdas gauti programas mūsų įrenginiui. Bet ei, už „Google“ vis dar yra gyvenimas! Dėl šios priežasties šiandieniniame įraše atidarome sienas ir įvedame 7 puikios „Google Play“ alternatyvos: kitos „Android“ skirtų programų saugyklos.

Geriausia alternatyva „Google Play“ programų parduotuvėms

Šiame sąraše praleidome piratų programų parduotuves, tokias kaip Juodoji rinka arba Aptoid -Jiems skirsime dar vieną nepriklausomą straipsnį ir sutelkėme dėmesį į oficialias programų saugyklas, kurios tikrai yra tikra alternatyva „Google Play“ parduotuvei.

„Amazon Appstore“ („Amazon Underground“)

„Amazon“ programų parduotuvė tikriausiai yra puiki alternatyva, kai kalbama apie programų ir žaidimų saugyklas. Jame yra didelis nemokamų ir mokamų programėlių ir žaidimų katalogas, kurių nerasime Google parduotuvėje.

Vienas iš įdomiausių dalykų yra tai kiekvieną dieną siūlo visiškai nemokamą mokamą programą. Jame taip pat yra knygų ir filmų, kurių kaina paprastai mažesnė nei „Google Play“ parduotuvėje. Žinoma, norint tuo mėgautis, būtina turėti Amazon paskyrą.

Galite atsisiųsti „Amazon Underground“ programą Čia.

APK veidrodis

„APK Mirror“ yra mano mėgstamiausia alternatyva atsisiųsti programas APK formatu. Skirtingai nuo kitų panašių svetainių, joje visiškai nėra kenkėjiškų programų ir puikus šaltinis atsisiųskite populiarių programų beta versijas anksčiau nei kas nors kitas kaip WhatsApp, Facebook ar Instagram.

Pasiekite APK veidrodį

Mobogenie turgus

„Mobogenie“ programų parduotuvėje yra daug dalykų: be įprastų programų, kurias galime pamatyti „Google Play“, ji taip pat turi rekomendacinis variklis pasiūlyti programas pagal mūsų skonį, kurias turėtume išbandyti.

Apima failų valdymo įrankį ir taip pat siūlo atsisiųsti skambėjimo tonus, fono paveikslėlius ir vaizdo įrašus. Visa tai nepamirštant asmeninio kompiuterio kliento, su kuriuo stengiamės palengvinti failų perkėlimą ir programėlių diegimą iš stalinių kompiuterių.

Atsisiųskite „Mobogenie“ programą

F-Droid

„F-Droid“ yra programų parduotuvė, kuri kūrėjams labai patinka. Visos programos yra nemokamos ir atvirojo kodoTodėl, jei matote programėlę su funkcionalumu, kurią norėtumėte naudoti savo kuriamoje programoje, tereikia įvesti, pažvelgti į kodą ir nukopijuoti.

Galime atsisiųsti F-Droid programėlę iš jūsų svetainės.

APK grynas

Kita svetainė, kurioje, kaip ir APK Mirror, yra didelė programų saugykla, tačiau didelis skirtumas yra tas, kad ji taip pat turi atitinkamą programą. Suskirstyta į kategorijas ir su gera paieškos sistema, suteikia galimybę budėti atsisiųsti ankstesnes programėlės versijas.

Atsisiųskite „APK Pure“ programą

GetJar

„GetJar“ turi didelę nemokamų programų saugykląįvairioms platformoms, įskaitant „Android“. „GetJar“ tvirtina, kad siūlo aukščiausios kokybės programas visiškai nemokamai, todėl šie apsilankymai būtų pelningi naudojant skelbimus ir remiamas programas (tiesą sakant, jos nėra invazinės ir per daug nesivargina, todėl šiuo atžvilgiu nėra didelių problemų).

Eikite į GetJar svetainę

SlideME

SlideME yra dar viena programų saugykla, kurioje yra ir nemokamų, ir mokamų programų. Vartotojai gali įvertinti programas, todėl reikia tai pasakyti kiekviena iš siūlomų programų ir žaidimų yra testuojama ir patvirtinama rankiniu būdu. Negarantuojama jokios kenkėjiškos programos!

Atsisiųskite „SlideME“ programą

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found