ZTE Axon 7 – aukščiausios klasės su 2K ekranu už vidutinę kainą

Prieš kelias dienas pristatėme savo privatų sąrašą geriausių telefonų už mažiau nei 300 eurų. Vienas ryškiausių dėl savo savybių buvo ZTE Axon 7, telefonas, kuris pasirodė maždaug prieš metus. Savo laikais jis buvo apibūdinamas kaip aukščiausios klasės aukščiausios kokybės kainos ir kokybės santykis, tačiau 2017 m. pabaigoje jis tikrai baigė sprogti. Priežastis? Jo kaina nukrito iki 225 eurų.

„ZTE Axon 7“ analizė: įspūdingas mobilusis telefonas su aukščiausios kokybės apdaila ir tikrai galinga aparatine įranga

„ZTE Axon 7“ turi keletą aukščiausios klasės funkcijų. Jums tereikia pažvelgti į didelį procesorių ir tikrai tvarkingą ekraną, kuris apakina net tiesioginėje šviesoje. Visa tai su kamera ir garsu, kuris, nors ir nėra geriausias iš išskirtiniausių diapazonų, lengvai maitina daugumą savo vidutinės klasės konkurentų.

Dizainas ir ekranas

„Axon 7“ nešioja ekraną 5,5 colio Super AMOLED su 2,5D arkiniu stiklu Corning Gorilla Glass 4 ir 2K raiška 2560x1440p. Visa tai su 538ppp apibrėžimu ir maksimaliu 319 nitų ryškumu. Tai ne visai iki „Galaxy S8“ lygio, bet tikrai puikus ekranas HD vaizdo įrašams žiūrėti.

Dizaino lygmeniu randame metalinį aliuminio korpusą su aukštos kokybės apdaila, užapvalintais kraštais ir pirštų atspaudų skaitytuvu nugarėlėje. Priekyje garsiakalbių išdėstymas suteikia terminalui labai asmeniško stiliaus, kuris man asmeniškai labai patinka.

Galia ir našumas

Kalbant apie įrangos techninę įrangą, nėra daug ką aptarti. „ZTE Axon 7“ viduje atradome procesorių Snapdragon 820 keturių branduolių 2,15 GHz dažniu, GPU Adreno 530, 4 GB RAM, 64 GB vidinės atminties, kurią galima išplėsti iki 128 GB, ir „Android 6.0“.

Jei kalbame apie našumą, tai yra sklandumo ir galios sinonimas. Su Snapdragon 820 ir 4 GB RAM galime padaryti bet kokią magiją, kuri ateina į galvą. Galingi žaidimai, sunkios programos... nėra daug programų, kurių „Qualcomm“ antrasis geriausias procesorius ir gera RAM negalėtų judėti.

Kitas dalykas, kurį reikia paminėti, yra tinkinimo sluoksnis, kurį bendrovė įtraukė į „Axon 7“. Daugiausia skirtas padidinti akumuliatoriaus suvartojimą, valdantis tas programas fone, kurios sunaudoja daugiau išteklių nei paskyra. Kai kuriems tai gali būti ribojanti ar įkyri, bet kiti tai tiesiog dievins. Dėl skonio spalvų. Nieko, ko negalima išspręsti geru paleidimo priemonė, skirta „Android“., Antra.

Kamera ir baterija

Kamera yra dar vienas ryškiausių „ZTE Axon 7“ aspektų. 20,0 MP galinis objektyvas su f / 1,8 diafragma ir optinis vaizdo stabilizatorius, būdingas aukščiausios klasės modeliams. Kamera, galinti įrašyti vaizdo įrašą 2160p / 30 kadrų per sekundę ir 1080p / 60 kadrų per sekundę greičiu. Priekyje randame 8,0 MP asmenukių kamera su kai kuriais priedais, pavyzdžiui, grožio režimu, kad pagerintume galutinį asmenukių rezultatą.

Fotoaparatas, išsiskiriantis daugybe rankinių nustatymų ir daugiau nei patenkinamu atsaku tiek esant stipriam, tiek silpnam apšvietimui. Šia prasme jis labai išsiskiria iš kamerų, kurias dažniausiai randame vidutinės klasės kamerose, kurios dažnai kenčia nuo šviesos trūkumo.

Kalbant apie autonomiją, „Axon 7“ pasirinko 3250 mAh baterija. Ne tai, kad tai yra žvėriška baterija, bet su tinkinimo sluoksniu turėtume dar šiek tiek pratęsti tų 3250 mAh naudojimą. Bet kokiu atveju mes susiduriame su terminalu su cgreitas įkrovimas per USB Type-C prievadą o tai labai palengvina terminalo „degalų papildymo“ procesą.

Garsas ir kitos funkcijos

Garso skyriuje randame keletą stereofoniniai garsiakalbiai su Dolby ATMOS garsu kurių galia siekia 100–115 decibelų. Jis turi NFC, Dual SIM (nano + nano), palaiko FDD-LTE, GSM, WCDMA (2G / 3G / 4G), 802.11b / g / n tinklus ir turi Bluetooth 4.2 ryšį.

Kaina ir prieinamumas

Nors pradinė jo kaina siekė apie 500 eurų, šiuo metu ZTE Axon 7 galime įsigyti už kaina 225,90 euro, keisti apie 265 USD, GearBest. Kaina, kuri labai sustiprina jau pakoreguotą terminalo kokybės ir kainos santykį.

Tai turbūt vienas geriausių momentų įgyti galingomis funkcijomis spindintį asortimento viršų už tą pačią kainą, kurią mums kainuotų įprastas vidutinės klasės žinomų prekių ženklų, tokių kaip Samsung, Sony ar Huawei, pasirinkimas.

GearBest | Pirkite ZTE Axon 7

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found