Kaip atnaujinti ir atgaivinti seną „Android“ mobilųjį telefoną – „Happy Android“.

Nežaboto vartotojiškumo eroje telefonijos technologijų pažanga parduodama dideliu mastu. Sandėliai beveik kasdien užpildomi sudėtingais naujais mobiliaisiais įrenginiais. Kasdien atsiranda vis daugiau modelių mes atsisakome pasendami. Toks yra „Android“ mobiliųjų įrenginių atvejis, kurių atnaujinimai greitai pašalina senus eksponentus iš žaidimo.

Jums nebereikia būti šios vartotojų tendencijos dalimi. Turėdami keletą idėjų ir gudrybių galite atnaujinti ir atgaivinti savo seną „Android“ telefoną. Čia mes jums pasakysime, kaip tai padaryti, prailginant jūsų įrangos tarnavimo laiką.

Suteikite savo Android mobiliajam telefonui ilgą tarnavimo laiką

Arba todėl, kad norite sutaupyti, arba nenorite, arba galite nusipirkti naują įrenginį. Arba esate taip prisirišę prie savo seno mobiliojo telefono, kad negalite jo atsikratyti. Tada šis straipsnis skirtas jums. Yra daug būdų, kaip priversti jį veikti beveik taip pat efektyviai, kaip ir tada, kai jis buvo naujas. Ką reikia padaryti norint jį turėti vaikščioti taip greitai ir su tokiu pat savarankiškumu pradžioje reikia atlikti šiuos veiksmus:

Atgaivinkite jį atnaujindami

Suteikite savo „Android“ mobiliajam telefonui antrą galimybę, pradėdami nuo naujo naujinio. Daugeliui tai vis dar gana nežinoma tema. Jei neturite galimybės automatinis programinės įrangos atnaujinimas, tada paiešką turėsite atlikti patys.

Pradėkite darydami a atsarginė kopijaiš savo telefono kad vėliau galėtumėte susigrąžinti viską, kas jums svarbu. Gali būti, kad po „Android“ atnaujinimo šios kopijos naudoti nereikės, bet geriau būkite atsargūs, jei kas nors nutiktų.

Tada eikite į Nustatymų skiltis savo mobiliojo telefono konfigūracijos skydelyje. Jis jums praneš, ar palaiko naują naujinimą, ar ne. Ten pasirinkite parinktį Atnaujinti SW, ir nuspręskite, ar paiešką atliekate rankiniu būdu, ar automatiškai. Antrasis variantas yra geresnis, nes tai yra paprasčiausias ir labiausiai rekomenduojamas būdas.

Jei pastebėsite, kad jūsų „Android“ automatiškai nepalaiko naujų naujinimų, vis tiek turite paskutinę priemonę. Ir tai yra "įsišaknijimassenasis terminalas įsirengti pačiam naujas ROM ir praleisti apribojimą. Įspėjame, kad ši procedūra reikalauja darbo ir kelia savo riziką. Prieš tai darant patiems, patartina pasikonsultuoti su specialistu.

Atkurkite akumuliatorių

Dažna problema, su kuria dažnai susiduriame po kurio laiko, yra sutrumpėjęs mobiliojo telefono akumuliatoriaus tarnavimo laikas. Senojo „Android“ mobiliojo telefono atnaujinimas ir atgaivinimas daugiausia priklausys nuo akumuliatoriaus ilgaamžiškumą.

taip, aš žinau jūsų baterija nelaiko arba neįkrauna, kaip anksčiau, jis turėtų būti pakeistas. Laikas įdiegti naują. Taip atgausite savo savarankiškumą. Gali būti, kad jūsų mobiliajame telefone nėra išimamos baterijos. Tokiu atveju, norint jį pašalinti iš vidaus, kur jis sumontuotas, reikia pasitelkti keletą tinkamų įrankių.

Pakeitus akumuliatorių jis turi būti sukalibruotas, užtikrinti, kad įkrovos lygis atitiktų tikrąją naudojimo energiją ir neišjungtų jūsų mobiliojo telefono per anksti. Norėdami atlikti šį patikrinimą, iš pradžių turite įkrauti akumuliatorių maksimaliai, iki 100%. Naudokite savo mobilųjį telefoną, kol jis bus visiškai atsisiųstas, priverstinis visiškas atsisiuntimas kol įranga nebeįsijungs.

Po 4–5 valandų vėl įjunkite telefoną, kad jis būtų įkrautas. Palaukite, kol bus baigtas naujas 100% įkėlimas. Dabar baterija turi būti paruošta naudoti visą savo potencialą. Taip atnaujinsite savo mobiliojo prietaiso tarnavimo laiką. Be to, jei jau atnaujinote operacinę sistemą, jūsų baterija veiks efektyviau.

Nauji jūsų mobiliojo telefono naudojimo būdai

Jūsų „Android“ mobilusis telefonas gali būti per senas, kad nepalaikytų naujovinimo galimybių. Ir daug mažiau jums įdomu, kaip tai apsunkinti. Jei taip, galite galvoti apie kitus naudojimo būdus ką galite duoti savo komandai kartą paleidus iš naujo.

Jūsų nuostabai variantų yra daug. Pagalvokite apie galimybę savo terminalui suteikti antrą gyvenimą, o ne tiesiog jį išmesti. Padarykite tai, nuo vaizdo stebėjimo apsaugos kameros, iki ryšio su „Google Home“ partneriu. Čia yra daugiau idėjų, kaip atnaujinti ir atgaivinti seną „Android“ mobilųjį telefoną.

Vaizdo stebėjimas

Pakanka jį pastatyti fiksuotame strateginiame taške, kai įjungta vaizdo kamera. Tiesiog įdiekite vieną iš skirtingų vaizdo stebėjimo programos galima Android. Pradėkite įrašymą realiuoju laiku, nuotoliniu būdu turėdami prieigą prie saugos.

Panašiai galite naudoti tą patį principą prižiūrėti savo kūdikį kai jis miega vienas savo kambaryje. Be to, galite naudoti savo mobilųjį telefoną ir kalbėtis su juo per atstumą ir nuraminti jį atpalaiduojančia muzika bei vaizdais.

Galbūt jus domina:Kaip aptikti stebėjimo kameras naudojant mobilųjį telefoną

Priedas jūsų kompiuteriui

Pabandykite prijungti jį prie kompiuterio ir naudoti seną mobilųjį telefoną kaip alternatyvi klaviatūra arba pelė. Atsisiųskite bet kurią „Android“ programą šiam tikslui ir nuotoliniu būdu naudokite įrenginį per „Wi-Fi“ arba „Bluetooth“ ryšį.

Nuotolinio valdymo pultas jūsų televizoriui

Jei nuotolinio valdymo pultas neveikia dėl kokių nors priežasčių, taip pat galite nustatyti, kad veiktų senas „Android“ mobilusis telefonas kaip pakaitinis nuotolinio valdymo pultas.

Vėlgi, šiam tikslui reikės įdiegti programą. Įdiegę ir prijungę mobilųjį telefoną ir televizorių prie to paties belaidžio tinklo arba per infraraudonųjų spindulių jutiklį. Mėgaukitės televizoriumi patogiai atsisėdę ant sofos ar lovos, naudodami seną išmanųjį telefoną. Norėdami gauti daugiau informacijos, peržiūrėkite įrašą «Kaip naudoti išmanųjį telefoną kaip universalų nuotolinio valdymo pultą»

Daugiau idėjų senam „Android“ mobiliajam telefonui

Jei aukščiau pateiktos idėjos neatitinka jūsų poreikių, pagalvokite, kad yra ir kitų įvairiapusės ir alternatyvios praktikos. Kažkaip galėsite atgaivinti ir pakartotinai panaudoti savo išmaniąją įrangą, kol jos visam laikui atsisakysite.

Galite rezervuoti jį naudoti tik kaip GPSypač padėti jums vairuoti transporto priemonę. Kitas variantas yra turėti jį pasiekiamoje svetainėje arba miegamajame Grotuvas. Tai pagyvins jūsų erdves muzika ir vaizdo įrašais.

Seni paveikslų rėmai yra pasenę su vienintele nejudančia nuotrauka. Vietoj to galite naudoti savo seną mobilųjį telefoną kaip nuotraukų rėmelis, todėl dažnai galėsite atgaivinti prisiminimus nuo svetainės stalo.

Jei dar nori daugiau idėjų, savo seną mobilųjį galite paversti retro pulteliu, išmaniuoju žadintuvu, fizinio aktyvumo stebėjimo įrenginiu ar muzikos instrumentų derinimo įrankiu.

Nuspręskite, kuris naujas naudojimas jums tinkamiausias, ir pailginkite savo išmaniojo telefono tarnavimo laiką. Jums nebereikia atsisveikinti su senu išmaniuoju telefonu su nostalgija ir apgailestavimu. Vadovaukitės šiomis idėjomis, kad atnaujintumėte ir atgaivintumėte savo seną „Android“ mobilųjį telefoną, ir pamatysite visiškai naują programų pasaulį, kurį atidarysite.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found