Kaip išmanųjį telefoną paversti vaizdo stebėjimo kamera – laimingas „Android“.

Daugelį metų kiekviename mobiliajame telefone yra fotoaparatas, kuriuo galime fotografuoti ir įrašyti keistus vaizdo įrašus. Taigi kodėl nepaėjus šiek tiek toliau? Jei turime verslą ar tiesiog norime patikrinti, ar mūsų naujagimis sūnus puikiai telpa savo kambaryje, mums puikiai tiktų nedidelė IP kamera. Kodėl šiam tikslui nepasinaudojus mūsų senuoju išmaniuoju telefonu? Viskas! Įraše pažiūrėsiu, kaip išmanųjį telefoną naudoti kaip vaizdo stebėjimo kamerą.

Minimalūs reikalavimai

  • Turėkite interneto ryšį.
  • Įdiekite nemokamą IP kameros programą, skirtą „Android“ (jei naudojate „iOS“, galite naudoti IP kameros programą, kuri turi tas pačias funkcijas).

Kaip tai veikia?

Šiandienos įraše daugiausia dėmesio skirsime „Android“ versijai. Jei turite „iPhone“, „IP Cam“ programa yra labai panaši.

Pirmas dalykas yra įrenginyje, kurį naudosime kaip stebėjimo kamerą, įdiekite ir paleiskite IP Webcam programėlę.

Pamatysime meniu, kuriame galėsime sukonfigūruoti įvairias parinktis, tokias kaip vaizdo kokybė, naktinis matymas, garsas, vietinė ar interneto transliacija ir kt. Norėdami pradėti transliuoti, tiesiog spustelėkite „Pradėti serverį”.

Spustelėkite „Pradėti serverį“, kad pradėtumėte transliaciją

Nuo šio momento galėsime pasiekti ir pasikonsultuoti su viskuo, ką įrašo kamera. Jei esame namuose arba tame pačiame tinkle, galime pasiekti lokaliai, bet jei būsime išvykę, turėsime pasiekti per debesį. Kaip? Tiesiog spustelėkite piktogramą „Kaip man prisijungti?"Norėdami gauti prieigos duomenis.

  • Jei pasiekiame iš savo namų tinklo, turime pasirinkti "Prisijunkite tiesiogiai“. Pasirodys pranešimas su IP adresu, kurį turime įvesti bet kurio namų įrenginio naršyklėje, norėdami pamatyti įrašą realiuoju laiku.
  • Jei norime prisijungti iš interneto, kad ir kokia būtų mūsų vieta, turime pasirinkti "Naudojant Ivideon“. Atminkite, kad pirmiausia turime užsiregistruoti „Ivideon“ svetainėje, nes tai yra funkcija, kuriai reikalinga registracija.
Spustelėję "Kaip prisijungti?" galime gauti prieigos prie internetinės kameros duomenisMeniu, kuriame galime pasirinkti ryšio tipą: iš to paties tinklo arba per internetą
  • Kai turėsime ryšio duomenis, tereikia atidaryti naršyklę, įvesti URL ir pasirinkti vaizdo ir garso atvaizdavimo priemonę, kad pradėtume tinkamai naudotis mūsų nauja žiniatinklio kamera.
Prieiga prie transliacijos yra tikrai praktiška ir paprasta naudoti

Kaip matote, tai programa, kuri nereikalauja didelių komplikacijų ir puikiai atlieka savo funkciją. Jei turime seną išmanųjį telefoną, ši programa gali paversti mūsų susidėvėjusią programėlę labai naudinga interneto kamera ir žymiai pailginti jos tarnavimo laiką. Tegyvuoja perdirbimas!

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found