3 programos nuo nemigos, kurios padės geriau išsimiegoti

Esame neaiškiais laikais, o pastaruoju metu užmigti gali prireikti šiek tiek daugiau nei įprastai. Atsipalaiduok, tu ne vienas. Tiesą sakant, tai visiškai suprantama problema ir viena iš labiausiai paplitusių šiais laikais. Jei kenčiate nuo nemigos arba turite miego sutrikimų Dėl kokių nors priežasčių kai kurios iš šių „Android“ programų gali padėti lengviau patekti į Morpheus glėbį.

Miego garsai

Jei ieškote programos, kuri padėtų užmigti, tikrai turėtumėte pažvelgti į miego garsus. Jei sergate nemiga, miegate arba turite lovos partnerį, kuris knarkia kaip grąžtas turbo režimu, miego garsai palengvina tai. atpalaiduojančių garsų kolekcija tai padės jums atjungti mintis ir lyginti ausį ant pagalvės, tarsi būtumėte kūdikis.

Programoje yra daug natūralių atpalaiduojančių garsų, tokių kaip lietaus garsas, lapų drebėjimas miške, jūros ošimas, žarijos, kibirkščiuojančios lauže ar audros garsas, ir daugelis kitų. Jame taip pat yra praktiškas laikmatis, pritaikoma atmosfera, o garso įrašai yra gana geros kokybės. Tiesa ta, kad galima paprašyti šiek tiek daugiau. Puiki programa su 4,7 žvaigždutėmis sistemoje „Google Play“ ir daugiau nei 5 mln. atsisiuntimų.

Atsisiųskite QR kodo miego garsus Kūrėjas: Sound Sleep – atpalaiduojantys garsai ir baltas triukšmas Kaina: Nemokamas

Ramus

„Calm“ yra turbūt pati populiariausia meditacijos ir nemigos programa, kurią šiandien galime rasti „Android“, kuri, kaip teigia „Google“, taip pat vertinama kaip viena geriausių 2018 m.

Meditacija yra geras būdas nuimti stresą ir gerai išsimiegoti. Ramybė apima pasakos prieš miegą (anglų kalba kai kuriuos netgi pasakoja Matthew McConaughey), Atpalaiduojanti muzika ir vedamos pamokos, skirtos sumažinti įtampą kūno raumenims. Puikiai tinka nerimui pašalinti.

Programa yra nemokama, tačiau ji taip pat turi išsamesnę aukščiausios kokybės versiją su daugiau turinio ir funkcijų. Puiki priemonė, turinti daugiau nei 10 milijonų vartotojų ir labai aukštą 4,4 žvaigždutės balą sistemoje „Google Play“.

Atsisiųskite QR kodą Calm: Meditation and Sleep Kūrėjas: Calm.com, Inc. Kaina: Nemokamas

Miego ciklas

„Sleep Cycle“ yra miego stebėjimo programa, atsakinga už būdo, kurio laikomės eidami miegoti, valdymą. Priemonė, su kuria galime matyti išsami statistika su dienos miego diagramomis, kuris gali padėti mums suprasti, kas atsitinka, kai esame lovoje, arba išsiaiškinti, kas gali būti priežastis, dėl kurios negalime ramiai ir ramiai miegoti.

Programėlė taip pat apima išmanusis žadintuvas tai mus iškelia iš lovos tyliai skambant, kai esame lengviausio miego fazėje. O, taip pat yra knarkimo detektorius!

Atsisiųsti QR kodą Sleep Cycle žadintuvas Kūrėjas: Sleep Cycle AB Kaina: Nemokamas

Galiausiai nepamirškite kitų programų, tokių kaip PranaBreath (apie kurią jau kalbėjome ŠIS KITAS ĮRAŠAS jo dienomis), kuri vadovauja mums suvokiant kvėpavimo pratimai tai gali padėti mums, be kita ko, atsipalaiduoti ir geriau išsimiegoti naktį.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found