„Honor View 10“ analizė, 6 GB RAM ir CPU su dirbtiniu intelektu

„Huawei“ išmeta namą pro langą. Vos per mėnesį jie pristatė „Honor View“ 10, „Huawei P20 Pro“, o netrukus turėsime ir „Honor 10“. „Huawei Honor“ linija daugiau dėmesio skiria vidutinės klasės modeliams, tačiau visi jie buvo aprūpinti geriausiu „Huawei“ procesoriumi – Kirin 970. Tas pats centrinis procesorius, kuriame yra geriausias iki šiol terminalas, P20 Pro.

Šiandienos apžvalgoje mes apžvelgiame „Honor View 10“ ypatybės ir akcentai, aukščiausios klasės vidutinės klasės terminalas, galintis susidurti su rudu žvėrimi, pavyzdžiui, One Plus 5T, ir parodyti mums keletą dalykų.

Analizuojant „Honor View 10“, titanas su 6 GB RAM, 128 GB laisvos vietos, „Kirin 970“ ir didesne nei vidutine autonomija

400 eurų skirtumas tarp šio „Honor View 10“ ir „P20 Pro“ – „Huawei“ pavyzdinio mobiliojo telefono – priklauso nuo dizaino ir fotoaparato, tačiau, laimei, didžioji dalis techninės įrangos lieka nepakitusi. Tai reiškia, kad mūsų laukia tikrai galingas telefonas našumo prasme.

Dizainas ir ekranas

Ir ne tai, kad „Honor View 10“ dizainas yra blogas. Priešingai, pamatėte modernų ekraną 5,9 colio 18:9 su Full HD+ raiška (2160 x 1080p). Jo priekyje taip pat yra pirštų atspaudų detektorius, o tai yra skiriamasis ženklas, kurį aš asmeniškai vertinu.

Tačiau tai rodo, kad jis neturi aukščiausios kokybės Huawei P20 Pro jausmo. Kokybiškas, elegantiškas metalinis korpusas ir nuosekli gamyba yra mažiausia, ko galime paprašyti iš šio View 10. Ir būtent tai jis daro. Be to, jame yra ausinių lizdas, ko ne visada galime laikyti savaime suprantamu dalyku tokio tipo žvaigždžių terminaluose.

Galia ir našumas

„Honor View 10“ sumontuoja kai kuriuos skandalo komponentus. Viena vertus, mes turime Qualcomm konkurenciją, pačių pagamintą Kirin 970 lustą. 2,4 GHz aštuonių branduolių aukščiausios klasės procesorius kurį lydi a NPU (neuronų tinklo apdorojimo įrenginys), 6 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties plečiama SD kortele. Visa tai naudojant „Android 8.1“ ir „Huawei“ tinkinimo sluoksnį – EMUI 8.

Praktiniais tikslais susiduriame su didelio našumo telefonu. Čia didžioji naujovė yra terminalo NPU arba dirbtinis intelektas, kuris mokosi iš mūsų naudojimo modelių paskirstydamas išteklius ir numatydamas mūsų elgesį. Naudotojo akimis, tai reiškia nuolatinį našumo optimizavimą, daugiausia veikiantį geresnį akumuliatoriaus naudojimą ir duomenų valdymą.

Kamera ir baterija

Galinėje srityje randame kamerą, kuri net ir be Leica parašo išlieka lygi. Dvigubos kameros su 16 MP RGB objektyvas su f / 1,8 diafragma ir kitas 20MP monochrominis objektyvas kad geriau apdorotų vaizdą. Čia taip pat dalyvauja dirbtinis intelektas, identifikuojantis objektus ir scenas, kad būtų galima geriau nufotografuoti. Priekyje yra 13 MP kamera.

Siekiant autonomijos, Honor View 10 pasirenka didelę bateriją 3750 mAh su USB Type-C įkrovimu. Nuo tada, kai buvo išleistas praėjusį mėnesį, rinkinys, kuris dėl protingo procesoriaus ir NPU vartojimo sulaukia puikių atsiliepimų. Vienas ryškiausių šio terminalo veiksnių.

Kaina ir prieinamumas

„Honor View 10“ 2018 m. balandžio 20 d kaina, kuri Amazon.com svyruoja nuo 450 iki 475 eurų (apie 555/585 dolerius pakeisti).

„Honor View“ nuomonė ir galutinis įvertinimas 10

[P_PERŽIŪRA post_id = 11173 visual = 'pilnas']

„View 10“ yra vidutinės klasės, tačiau vis dėlto turi savo aukščiausios klasės aparatinę įrangą. Ten jis atrodo gana panašus į kitus terminalus, pvz Vienas plius 5T: per galingas, kad būtų vidutinės klasės, bet ne visavertis aukščiausios klasės. Jis juda kainų diapazone, kuris gali būti daugiau nei įdomus, jei norime įsigyti kokybišką telefoną, bet taip, nepasiekdami astronominių „Galaxy S9“ ar „Hawei P20 Pro“ skaičių.

Vienintelis trūkumas, kurį matau, yra jo EMUI 8 tinkinimo sluoksnis, tačiau tai taip pat nėra nieko, ko negalima ištaisyti pašalinus keletą programų ir čia ir ten atlikus porą koregavimų, kad viskas liktų mūsų nuožiūra.

[wpr_landing cat = 'išmanieji telefonai' img nr = '5 ']

Ką manote apie „Honor View 10“?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found