Visos HBO Ispanijos premjeros lapkritį – El Androide Feliz

Išgyvename permainų laiką HBO Spain vartotojams. Šį spalį įmonė mėnesinį mokestį padidino 1 euru, o dabar abonementas kainuoja nuo 7,99 iki 8,99 euro. Taip pat perpus sutrumpintas nemokamas bandomasis laikotarpis – nuo ​​30 dienų iki 14 dienų naujiems platformos naudotojams.

Jei dar „neparagavome“ paslaugos, tai gali būti tinkamas metas šuoliui, atsižvelgiant į tai, kaip viskas yra, ir atsižvelgiant į tai, kad Ispanijoje tendencija palaipsniui panaikinti laisvus mėnesius – mes nežiūrime į Niekas. , „Netflix“ – galbūt ateityje neturėsime tiek daug galimybių mėgautis tokio tipo reklamomis. Ir būkite atsargūs, nes lapkritį atkeliaus keletas išskirtinio meistriškumo serijų, kurios žada daug.

Lapkričio mėnesį rodomos premjeros per HBO Ispaniją

Lapkričio mėnesį, be naujų „Watchmen“ serialo skyrių premjeros ir „Silicio slėnio“ pabaigos, mes randame naujos Jameso McAvoy serialo pristatymą (labai sėkmingą), ilgo filmo premjerą. laukė Rick and Morty ketvirtasis sezonas

Tamsioji medžiaga (Jo tamsiosios medžiagos) – lapkričio 4 d

Kiekviename vaiko košmare yra dalis tiesos. Lyra yra našlaitė, gyvenanti paralelinėje visatoje, kurioje susipynę mokslas, teologija ir magija. Lyra ieškant pagrobto draugo atskleidžia baisų sąmokslą, kuriame dalyvauja pavogti vaikai, ir virsta siekiu suprasti paslaptingą reiškinį, vadinamą Dulkėmis.

Jos kelionėje prie jos prisijungia berniukas, turintis peilį, galintį išpjauti langus tarp pasaulių. Kai Lyra atranda tiesą apie savo tėvus ir išpranašavę jų likimą, abu jaunuoliai įsivelia į karą su dangaus jėgomis, besitęsiančią per įvairius pasaulius.

Britanija – lapkričio 7 d

Britanijos istorija prasideda 43 m. Kai Romos kariuomenė, ryžtinga ir lygiomis dalimis išsigandusi, užpuola keltų Britanijos širdį – paslaptingą žemę, kurią valdo karės moterys ir galingi druidai, galintys nukreipti požemio jėgas. Keltų priešai Kerra ir Antedia turi susidurti su niokojančia romėnų invazija, kuriai vadovauja Aulus Plautius. Antrojo sezono premjera.

Santos Dumont – lapkričio 11 d

Santosas Dumontas pasakoja istoriją apie žmogų, kuris įkūnijo vieną iš didžiųjų amžių sandūros virsmų, pripažintą beveik visame pasaulyje kaip pirmasis žmogus, skridęs lėktuvu: 14 Bis. Prancūzijoje ir Brazilijoje XIX amžiaus pabaigoje ir XX amžiaus pradžioje pastatyta produkcija seka aviatoriaus trajektoriją – nuo ​​vaikystės šeimos kavos plantacijose Minas Žeraiso interjere iki įmantrių Paryžiaus oro salonų ir klubų. Pirmojo sezono premjera.

Rikas ir Mortis – lapkričio 14 d

Praėjus daugiau nei 2 metams nuo trečiojo sezono premjeros, lapkričio 14 d. ketvirtasis serialo sezonas nusileidžia HBO Ispanijoje. Laikydami savo pasirodymą „Adult Swim“, platformos prenumeratoriai galės mėgautis naujais linksmais vienos didžiausių suaugusiųjų mokslinės fantastikos ir animacijos reklaminių antraščių epizodais.

Blykstė – lapkričio 15 d

HBO Ispanijoje atvyksta penktasis raudonojo sprinterio sezonas. Sezonas, kuriame galime pamatyti, kaip Barry Allenas susitinka su savo dukra iš ateities, siužete, kuris, nors ir atrodo neįtikėtinesnis nei bet kada, vis dar išlaiko dalį tos kibirkšties, dėl kurios jis tapo vienu ryškiausių ir tyriausių superherojų serialų komiksų. iš televizijos. JAV netrukus pasirodys šeštojo sezono premjera.

„Sleepers“ – lapkričio 17 d

1989 m., Aksominės revoliucijos viršūnėje, Marie ir jos vyras Viktoras grįžta į Čekoslovakiją po tremties metų. Po autoavarijos Marie pabunda iš komos be Viktoro pėdsakų. Pirmojo sezono premjera.

Umbre – lapkričio 20 d

Relu yra šeimos žmogus. Jis turi žmoną, du vaikus ir gyvena dvigubą gyvenimą. Savo šeimai Relu Oncescu yra įprastas taksi vairuotojas. Niekas neįtaria, kad jis dirba kolekcionieriumi pas Căpitanu, vietinį mafiozą. Nė vienas iš dviejų pasaulių, kuriuose jis gyvena, nieko nežino apie kitą. Relu sugeba viską kontroliuoti, bet neilgai. Su kiekviena diena paslaptys darosi vis slegiančios ir melas po vieną ima ryškėti. Trečiojo sezono premjera.

Filmai, kurie taip pat bus rodomi lapkritį

Be visų šių serialų, lapkričio mėnesį apie dvidešimt naujų filmų pasieks ir HBO Ispanijos katalogą.

Dideli vaikai (lapkričio 1 d.)

Big Kids 2 (lapkričio 1 d.)

Auksinis kompasas (lapkričio 1 d.)

Seksas ir miestas – filmas (lapkričio 1 d.)

Dangaus kapitonas ir rytojaus pasaulis (lapkričio 1 d.)

Numuštas juodasis vanagas (lapkričio 8 d.)

Rytai (lapkričio 13 d.)

Siaubo filmas (lapkričio 15 d.)

Neapykantos aštuonetas (lapkričio 15 d.)

Teisingumo lyga (lapkričio 16 d.)

Lady Macbeth (lapkričio 22 d.)

Siaubo filmas 2 (lapkričio 22 d.)

Siaubo filmas 5 (lapkričio 22 d.)

Naktinis traukinys į Lisaboną (lapkričio 22 d.)

Netvarka Brodvėjuje (lapkričio 22 d.)

Šviesioji dalykų pusė (lapkričio 28 d.)

Dėmesio centre (lapkričio 28 d.)

Neteisėtoje vietoje (lapkričio 29 d.)

Kriaušių pyragas su levandomis (lapkričio 29 d.)

Prarasta upė (lapkričio 29 d.)

Siaubo filmas 3 (lapkričio 29 d.)

HBO Ispanija | Užsiregistruokite nemokamam bandomajam laikotarpiui

* „Happy Android“ bendradarbiauja pagal priklausomybę. Tai neturi įtakos redakciniam turiniui, nors padeda mums finansuoti internetą gaudami komisinius už produktų pardavimą per filialų nuorodas.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found