Kaip išjungti pamirštą atrakinimo šabloną „Android“ - „Happy Android“.

„Android“ siūlo keletą būdų, kaip apsaugoti „Android“ įrenginį. Jei nenorime, kad kas nors pasiektų mūsų telefoną ar planšetinį kompiuterį, prieigą galime apsaugoti PIN kodu, slaptažodžiu arba atrakinimo šablonu. Raštas yra vienas iš dažniausiai naudojamų metodų, todėl įprasta, kad kai mes nepaisome ar pamirštame modelį, visas mūsų gyvenimas praeina pro akis per blyksnius ar kadrus, kurių fone skamba emocinga muzika. — Neeeeeee! Po mūsų kojomis atsiveria skaistyklos vartai, šaukiantys keršto: „Kas dabar?

Susidūrę su blokavimo situacija dėl modelio pamiršimo, turime keletą variantų, kurie gali padėti mums išeiti iš liūno.

Atrakinti per Gmail paskyrą

Pirmas dalykas, kurį pamatysime blokuodami atrakinimo šabloną po per daug nesėkmingų bandymų, yra atrakinimo procesas per „Gmail“ paskyrą, kurią sukonfigūravome įrenginyje. Sistema paprašys mūsų įvesti savo paskyrą ir prieigos slaptažodį, o jei visi duomenys bus teisingi, galėsime be problemų pasiekti savo darbalaukį. Atminkite, kad „Android“ galėtų patvirtinti mūsų paskyrą ir procesas veiktų turime turėti interneto ryšį.

Atrakinti SMS aplinkkeliu

Kitas būdas išvengti šio kartaus gėrimo – įdiegti programėlę, kuri leistų atrakinti „Android“ telefoną, jei pamirštume atrakinimo šabloną. Tai nedidelė gelbėjimosi valtis, jei laivas nuskęstų: Kalbame apie SMS Bypass programėlę. Ši „Android“ skirta programa leidžia atrakinti telefoną, jei pamirštumėte šabloną, išsiųsdami SMS į paveiktą telefoną. Kaip tai veikia? Tiesiog įdiekite programą ir nustatykite slaptą kodą (pvz., „1111“ arba savo gimimo datą). Kai pamirštame šabloną, galime išsiųsti SMS žinutę į savo telefoną su pranešimu "slaptas kodas atstatyti“ ir telefonas bus paleistas iš naujo, automatiškai atrakinamas. Pastaba navigatoriams: kai norite nustatyti slaptą kodą SMS aplinkkelyje, jis paprašys jūsų iš anksto nustatyto kodo, o tai yra „1234“.. Jei esate linkęs užsimiršti, SMS aplinkkymas yra geras būdas išvengti baimės.

Atrakinama ištrinant failą gesture.key

Jei nė viena iš 2 aptartų parinkčių nebuvo naudinga, visada galite atrakinti įrenginį ištrindami failą "gestas.raktas"Iš jūsų įrenginio vidinės atminties. Atminkite, kad norėdami atlikti šį procesą savo įrenginyje turite turėti root arba administratoriaus teises ir suaktyvinti derinimo režimąPriešingu atveju negalėsite ištrinti failo „gesture.key“. Failą galite rasti aplanke duomenys / sistema / gestas.key.

Norėdami ištrinti failą, turite prijungti įrenginį prie kompiuterio per USB ir turėti kompiuteryje įdiegtą ADB (Android Debug Bridge).

  • Įdiegus ADB ir mūsų įrenginį prijungus prie kompiuterio mes eisime į aplanką "ADB" (Šis aplankas sukuriamas automatiškai, kai įdiegiame programą ir paprastai yra darbalaukyje arba kompiuterio diske (C :)) ir viduje atidarysime komandų langątą patį aplanką (Galite jį atidaryti tiesiog užvesdami pelės žymeklį virš ADB aplanko ir spustelėdami dešinįjį pelės mygtuką, paspausdami Shift ir pasirinkdami "Atidarykite komandų langą čia”).
  • Dabar, kai atidarytas komandų langas, įveskite šią komandą ir paspauskite Enter:
    • adb apvalkalas rm /data/system/gesture.key
  • Tada iš naujo paleiskite telefoną naudodami šią kitą komandą:
    • adb apvalkalo paleidimas iš naujo
Naudodami šią komandą galite ištrinti failą, kuris generuoja šablono užraktą

To turėtų pakakti, kad atrakintumėte pamirštą atrakinimo šabloną, tačiau jei vis tiek kyla problemų, vienintelis sprendimas yra atlikti kietąjį įrenginio atstatymą, ty ištrinti visus duomenis ir palikti gamyklinę būseną, nes kitu atveju nėra būdas vėl pasiekti darbalaukį ir normaliai veikti.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found