Analizuojamas NES žaidimų aparatas, NES Classic Mini klonas (500 viename)

Nežinau, ar taip buvo todėl, kad man kilo kvaila mintis nerezervuoti jo išankstiniame išpardavime, bet reikalas tas, kad kol norėjau nusipirkti NES Classic Mini, jau buvau išsekęs. Daugiau perlaidų negavo, tad teko likti prie noro – dabar apie 300 eur, draugai-. Šiandienos įrašas skirtas tiems, kuriems, kaip ir man, liko vienas žingsnis, kad jis atsidurtų savo svetainėje. Sprendimas vadinamas NES Game Machine, Kinijos NES Classic Mini klonas.

„NES Game Machine“, „NES Classic Mini“ kopijos su daugiau šviesų nei šešėlių, analizė

Prieš porą dienų naršiau TomTop svetainėje ir aptikau šį keistą įrenginį NES žaidimų mašina. Kaip jis anksčiau negalvojo? Jei yra perkamiausių išmaniųjų telefonų klonų, turi būti mini NES kopija taip arba taip!

Pradėjau tyrinėti tinklą ir atrodo, kad konsolė visai nebloga. Jis turi savo detalių, bet apskritai jis išlieka lygus ir atsižvelgiant į tai, kad jis vertas kiek daugiau nei 20 eurų, tai beveik a privalo turėti tiems iš mūsų, kurie yra prie originalaus produkto slenksčio.

Konsolės ir valdiklių išdėstymas

Kalbant apie NES žaidimų mašinos išvaizdą ir pojūtį, galime pasakyti tai panašumas su mini NES tikrai pasiektas. Nagi, veikia puikiai.

Jei ne konsolės pavadinimas, išgraviruotas priekyje, sakytume, kad abi mašinos savo dizainu yra praktiškai identiškos. Kinų versija turi šiek tiek kitokį pilkos spalvos atspalvį, bet sunkiai pastebima, nebent sudėliotume dvi konsoles akis į akį.

Šiek tiek daugiau skirtumų pastebime valdikliuose. Jų kokybė nėra tokia pati kaip klasikinių NES valdiklių, tačiau jie veikia gerai ir neturi aštrių kampų, o tai bent jau šiuo atžvilgiu yra sveikintina.

NES žaidimų mašinos prievadai taip pat yra suderinami su originaliais NES valdikliais, todėl tam tikru momentu visada galime juos pakeisti. Kita detalė yra ta, kad vietoj HDMI išvesties jis naudoja AV laidą, kad prijungtų prie televizoriaus.

Pastaba: NES Game Machine reklaminiuose paveikslėliuose esantys valdikliai rodomi su 4 mygtukais, tačiau iš tikrųjų jie yra tokie patys kaip ir NES Classic Mini, ir atrodo taip:

500 žaidimų viename, ar tai tikra?

Skirtingai nuo originalaus NES Classic Mini, kuriame buvo tik 30 iš anksto įrašytų žaidimų, NES žaidimų mašinoje iš viso rasime iki 500 žaidimų priklausantis mitinei Nintendo 8 bitų konsolei.

Prisimenu, kad 90-aisiais buvo ir originalaus „Nintendo“ klonų, ir nors jie žadėjo šimtus žaidimų kiekvienoje kasetėje, beveik visi jie buvo kartojami kelis kartus. Ar tas pats vyksta su šia konsole?

Na, tiesa tokia, kad NE. Nors kai kurių žaidimų pavadinimai yra šiek tiek pakeisti, o tokių žaidimų pavadinimai kaip „Mario 12"Arba"Robocop 4“ Tai visada skirtingi ir originalūs žaidimai.

Pavyzdžiui, Mario 12 yra savotiškas Dr. Mario su tam tikrais pakeitimais. Ir tai dar vienas dalykas: atrodo, kad yra žaidimų ROM arba pasirinktinės klasikinių žaidimų versijos, kas, mano nuomone, daro viską patrauklesnę.

Mes taip pat nustatėme, kad NES žaidimai yra gana reti ir sunkiai randami jų pradinėje versijoje, pvz., „Galinga paskutinė kova“, populiaraus žaidimo Super Nintendo NES versija. Arba kaip Mortal Kombat, kurio net nežinojote, kad jis turi savo 8 bitų versiją.

Be jokios abejonės, NES Game Machine žaidimų katalogas yra viena iš šios konsolės privalumų.

Žaidimų patirtis naudojant NES žaidimų mašiną

Tai, ką galėjau patikrinti žmonių, kurie daug skyrė šiai konsolei, dėka bendra žaidimų patirtis yra teigiama. Iš pradžių gali prireikti šiek tiek priprasti prie kilimėlio ir valdiklio mygtukų prisilietimo, tačiau įveikus šį nedidelį barjerą, liks tik mėgautis žaidimais.

Kita vertus, žaidimai, kurie, atrodo, yra funkcinės versijos, kuriose nėra daug klaidų. Turi būti keletas žaidimų, kurie nėra visiškai puikūs, bet turint omenyje, kad kataloge yra 500 pavadinimų, tai yra tik anekdotinis dalykas.

Kaina ir prieinamumas

Be to, tereikia pakalbėti apie šio NES žaidimų mašinos kainą ir prieinamumą. Šiuo metu galime jį gauti TomTop 29,99 USD, keisti apie 21,83 euro. Jei norime gauti šį „saldainį“, taip pat galime panaudoti šį nuolaidų kuponą, kad sutaupytume kelis eurus:

KUPONO KODAS: TTNES

Kaina su kuponu: 18,47 euro

Savo ruožtu aš vis labiau susigundau įsigyti šį mažą žaislą. Tai klonas, taip, bet jame tiek daug teigiamų detalių ir jis toks pigus, kad daugiau nei tikėtina, kad jis atsidurs mano svetainėje. Ką tu manai?

TomTop | Pirkite NES žaidimų mašiną

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found