„Justice League“ finalinis anonsas (7 minučių išplėstinė versija)

Warner ką tik prieš kelias valandas išleido naują ir paskutinę filmo anonsą Teisingumo lyga / Teisingumo lyga, filmas, kuris kino teatrus pasieks lapkričio 17 d.

Pasaulis niūrus be Supermeno. Atrodo, kad Lois nesutinka su Klarko mirtimi ir pasirodo jai sapnuose, tarsi nieko, kas nutiko filme „Betmenas prieš Supermeną“, negalioja.

Deja, Supermenas vis dar miręs, ir jie nesiliauja mums tai kartoję per visą anonsą. Kažkokia pasąmoninga žinia, galbūt ne tokia pasąmoninga?

Šiame naujame anonse taip pat rodomi nauji Wonder Woman, Flash, Aquaman ir Cyborg vaizdai, be to, šiek tiek daugiau iliustruojame parademonų invaziją.

Viskas rodo, kad tai bus tamsus filmas, ieškantis epopėjos, pilnas veiksmo ir blogų pokštų. BvsS tęsinys, bet su šiek tiek daugiau spalvų ir Drax klonu Akvameno vaidmenyje. Žinoma, aš to nepraleisiu – ir pažadu pasiskųsti, kai tik išeisiu iš kino teatro.

Tiesa ta, kad matydami išplėstinę šio anonso versiją, kuri prisijungia prie ankstesnių filmo pažangų, beveik jau matėme ją visą. Kokią pastabą įdedate?

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found