„Pornhub“ pristato savo nemokamą neribotą VPN – „Happy Android“.

Vakar buvo diena, kurią Pornhub pasirinko pradėti savo VPN paslaugą ir paskelbti ją pasauliui. Taigi gerai žinomas turinio suaugusiesiems portalas atveria duris VPNHub, nemokama ir neribota VPN paslauga mobiliesiems telefonams ir staliniams kompiuteriams.

Kalbėdamas iš „Pornhub“ viceprezidento Corey Price „The Verge“Inkognito naršyklės neužtikrina pakankamai apsaugos nuo „smalsių akių“, ypač jei vartotojai naršo viešuosiuose „Wi-Fi“ tinkluose, todėl VPN suteiks papildomą saugumo ir privatumo sluoksnį.

Nuo praėjusio balandžio 24 d. VPNHub pasiekiamas abiejuose „Android“ įrenginiuose, pvz., „iOS“, „Windows“ ir „MacOS“. Tačiau paslauga bus uždrausta šalyse, su kuriomis JAV nevykdo verslo, pavyzdžiui, Mianmare, Kuboje, Irane, Šiaurės Korėjoje, Sudane ir Sirijoje. Bendrovės žodžiais, naujoji VPN paslauga taip pat gali sugesti tokiose vietose kaip Saudo Arabija, Egiptas ir Kinija.

Nepaisant to, kad VPNHub yra nemokama paslauga, ji taip pat turi aukščiausios kokybės versiją (12,99 USD per mėnesį). Ši mokama versija pašalins skelbimus, siūlydama -teoriškai- greitesnį ryšį ir galimybę pasirinkti ryšio šalį. Nemokama versija apima įterptus skelbimus ir leidžia mums prisijungti tik prie artimiausių serverių, atsižvelgiant į mūsų geografinę vietą.

Kaip veikia nemokamas VPNHub VPN?

Norėdami patikrinti, kaip veikia VPNHub, nėra nieko geriau, nei išbandyti patys. Įdiegę „Android“ programą iš „Play“ parduotuvės, paleidžiame programą.

Atsisiųskite QR kodo VPNhub: geriausias neribotas VPN, atblokuokite svetaines. Kūrėjas: AppAtomic ribota kaina: nemokama

Tiesa ta, kad sąsaja yra labai paprasta: išskleidžiamajame meniu, kad pasirinktumėte geografinę vietą ir centrinis mygtukas VPN ryšiui užmegzti arba nutraukti.

Jei naudosime nemokamą versiją – bent jau mano atveju – ir būsime Ispanijoje, pagal numatytuosius nustatymus galėsime prisijungti tik prie JAV serverių. Likusi dalis yra prieinama aukščiausios kokybės versijos vartotojams.

Ryšys lengvai užmezgamas ir navigacija tikrai greita. Vienintelis trūkumas yra tas, kad mes galime tik „užmaskuoti“ savo vietą su serveriu JAV, kaip jau minėjome anksčiau. Tačiau atsižvelgiant į tai, kad išbandome nemokamą variantą, vargu ar galime prašyti daug daugiau.

Jei mums to užtenka, tiesa ta, kad tai tikrai patrauklus sprendimas saugiai ir privačiai naršyti internete.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found